فاصله طبقاتی ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳ کم شد پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد
سرخط خبرها

رشد ۵۰ درصدی تولید داخلی واگن باری در ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۵۷۵۹۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵
رشد ۵۰ درصدی تولید داخلی واگن باری در ۱۴۰۱
وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر لزوم افزایش رشد تولید و استفاده از توان داخلی اعلام کرد: تولید ۱۰۸۱ دستگاه انواع واگن باری در سال ۱۴۰۰، ۱۵۹۸ واگن باری با توان و تولید داخل در کشور در سال ۱۴۰۱ رسید که رشد حدود ۵۰ درصدی را نشان می‌دهد.

مهرداد بذرپاش امروز -پنج‌شنبه- در نشست با مدیران بخش خصوصی حوزه راه آهن با اشاره به شعار سال و لزوم توجه جدی به مهارتورم و رشد تولید، تصریح کرد: برنامه وزارت راه و شهرسازی حمایت از تولید داخلی برای توسعه ناوگان و تکمیل کریدور‌های ریلی است که با اولویت استفاده از توان داخلی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: ظرفیت تولید و نوسازی ناوگان باری از ۱۰۸۱ واگن باری در سال ۱۴۰۰ به ۱۵۹۸ واگن باری در سال ۱۴۰۱ رسید که این افزایش با استفاده از توان بخش خصوصی و تولید داخل صورت گرفته است و این روند در ۱۴۰۲ نیز ادامه خواهد یافت.

بذرپاش به برگزاری نشست دیگری با تولید کنندگان لکوموتیو در روز گذشته اشاره و بیان کرد: از حداکثر توان داخلی برای نوسازی و توسعه ناوگان ریلی استفاده می‌شود، اما متناسب با توسعه زیرساخت‌ها و شبکه ریلی نیاز مضاعف به ناوگان جدید خواهد بود که برنامه جامعی برای تأمین ناوگان مد نظر قرار دارد.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ برنامه مفصلی برای نوسازی ناوگان حمل ونقل و به ویژه بخش ریلی در حوزه واگن‌های باری، مسافری و لکوموتیو در نظر گرفته شده است.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص نشست با مدیر عامل شرکت تعاونی برفره توضیح داد: در دیدار رئیس جمهور با تولید کنندگان، مدیر عامل شرکت مذکور محتوایی را مطرح کرده بود که پیرو دستور رئیس جمهور جلسه‌ای با مدیر عامل راه آهن برگزار کردند و امروز نیز در نشستی با ایشان به مذاکره و تبادل نظر پرداخته شد.

وی افزود: این شرکت پیش‌تر در حوزه تعمیرات واگن‌های باری فعال بوده است که در نظر دارد با تغییر کاربری به تولید واگن‌های باری بپردازد. بر این اساس لازم است استاندارد‌های تولید واگن باری را تحت نظارت شرکت راه آهن عملیاتی و اجرایی کند و تجهیزات تولید واگن باری را مستقر و راه اندازی نماید.

وزیر راه و شهرسازی در پایان این نشست به مدیرعامل شرکت راه آهن دستور داد ضمن بازدید مجدد، شرایط این شرکت را با رعایت استادارد‌های ایمنی تردد ناوگان ریلی مورد ارزیابی قرار دهند و برای تغییر کاربری و رسیدن به تولید همکاری لازم صورت گیرد.

یادآوری می‌شود در اواخر سال گذشته حوزه فنی شرکت راه آهن از این شرکت که تعمیر واگن‌های باری را انجام می‌دهد بازدید کرده و موارد مورد نظر برای تأمین تجهیزات و رعایت استاندارد‌های ایمنی تردد ناوگان ریلی را به منظور تغییر کاربری از حوزه تعمیرات به تولید واگن را اعلام کرده بوده است.

در این نشست مدیرعامل شرکت راه آهن و مجتبی عباسی مدیرعامل شرکت تعاونی برفره به بیان دیدگاه‌های و نظرات خود پرداختند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->