سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد! مهلت ۲۴ ساعته پرسپولیس به اوسمار! فغانی: گام اول برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را محکم برداشتم دمبله: امیدوارم‌ ام‌باپه توپ طلا را ببرد فعالیت استقلال در تکواندو و سوارکاری برگزاری مجمع انتخابی هیئت والیبال خراسان رضوی باز هم به تعویق افتاد!
سرخط خبرها

واکنش دبیاسی به حضور در تیم ملی ایران

  • کد خبر: ۱۵۷۸۱
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹
واکنش دبیاسی به حضور در تیم ملی ایران
دبیاسی در تازه ترین گفتگوی خود، مذاکره اش با ایران را تایید و تاکید کرده است که صرفاً جزئیات این مذاکره باقی مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که گفته می شد فدراسیون فوتبال ایران در حال رایزنی با علی دایی و امیر قلعه نویی برای هدایت تیم ملی فوتبال است، اما به یکباره رسانه های ایتالیایی دو، سه روز پیش از مذاکرات «جیانی دبیاسی» با فدراسیون ایران خبر دادند.

این خبر حتی در رسانه های معتبر ایتالیا از جمله «اسکای اسپورت» هم منتشر و اعلام شد که ایران به این مربی پیشنهاد همکاری ۳۰ ماهه داده است.

اما روز گذشته فدراسیون فوتبال به یکباره اعلام کرد که مذاکره با دبیاسی صورت نگرفته و اصلاً این مربی گزینه ایران نبوده است. این تکذیب دو روز بعد از انتشار خبر اصلی کمی مشکوک بود.

با این حال دبیاسی در تازه ترین گفتگوی خود، مذاکره اش با ایران را تایید و تاکید کرده است که صرفاً جزئیات این مذاکره باقی مانده است.

این مربی ایتالیایی گفت: اکنون فقط جزئیات نهایی در قرارداد با ایران باقی مانده است اما تا وقتی نهایی نشود و قرارداد را امضا نکنیم نمی توان آن را رسمی دانست.

وی ادامه داد: من پنج سال و نیم با تیم ملی آلبانی بودم و به یک هدف غیر منتظره رسیدیم.

دبیاسی در پاسخ به این سئوال که مربیگری در تیم ملی را ترجیح می دهد یا سرمربیگری در باشگاه را؟ گفت: برای من فرقی ندارد. مهم این است که چقدر درگیر کار بشوم. مهم این است که ابتدا هدف را تعیین کنید و سپس به آن هدف برسید.

این مربی ایتالیایی همچنین تاکید کرد: به حضور در یک تیم در سری A ایتالیا برای سرمربیگری هم نزدیک بودم ولی وقتی فرصتی پیدا کردم که به آنجا (ایران) بروم، این پیشنهاد را رد کردم. به احترام مربی ای که در حال حاضر در این تیم حضور دارد، اسم باشگاه را نمی گویم.

دبیاسی که با «italiasera» گفتگو کرده است، در خصوص بهترین خاطراتش از مربیگری اظهار کرد: من خاطرات زیادی دارم. حضور در مسابقات قهرمانی اروپا با آلبانی قطعاً یکی از زیباترین خاطراتم بود چون حتی خوشبین ترین هواداران آلبانی هم فکرش را نمی کردند. خاطره زیبای دیگر کار در تیم مودنا است. تیمی ساختم که از سری C به سری A ایتالیا رسید.

به گزارش  مهر، با تکذیب فدراسیون فوتبال احتمالاً اینطور به نظر می رسد که ایران با این مربی ایتالیایی به توافق نرسیده و بعد از اینکه حضور وی در تیم ملی کشورمان منتفی شده، فدراسیون هم تکذیبیه را منتشر کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->