معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

فروشگاه گوشت گراز و خوک در شمال تهران پلمب شد

  • کد خبر: ۱۵۷۸۱۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
فروشگاه گوشت گراز و خوک در شمال تهران پلمب شد
معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران از کشف سه هزار و ۳۰۰کیلوگرم گوشت خوک و گراز از یک واحد صنفی در شمال تهران، خبر داد و گفت که در عملیات دیگر ماموران این سازمان نیز عامل قدرتنمایی و ضرب و جرح در خیابان جمهوری دستگیر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگرد محمد زیدی به تشریح دو ماموریت سازمان اطلاعات پلیس تهران در شبانه‌روز گذشته پرداخت و گفت: نخستین پرونده مربوط به بازداشت یک فروشنده گوشت خوک و گراز است. درپی کسب خبری مبنی بر توزیع و فروش گوشت‌های غیر بهداشتی و قاچاق در یک واحد صنفی در خیابان دستگردی تهران، رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت و آنان پس از بررسی صحت و سقم خبر دریافتی به همراه نمایندگان سازمان غذا و دارو و کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی با اشاره به انجام بازرسی از محل گفت: ماموران پلیس در در بازرسی به عمل آمده از این واحد صنفی سه تن و۳۵۲ کیلو گرم گوشت گراز و خوک را که به صورت قاچاق وارد کشور شده و غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته بود، کشف و ضبط کردند.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران ارزش ریالی اقلام کشف شده را بیش از ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: واحدصنفی مذکور که در گذشته نیز مرتکب تخلف شده بود، با دستور قضائی پلمب شده و اقلام کشف شده به نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران تحویل داده شد.

وی همچنین از دستگیری عامل ضرب و جرح در خیابان جمهوری تهران خبر داد و گفت: در پی شکایت متصدیان یک واحد صنفی نانوایی مبنی بر اینکه یکی از اراذل و اوباش با استفاده از سلاح سرد آنان را مورد ضرب و جرح قرار داده است، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پایگاه هشتم سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت و سرانجام مخفیگاه این فرد در شهرستان فردیس استان البرز مورد شناسایی قرار گرفت و این فرد پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی دستگیر و به پایگاه هشتم سازمان اطلاعات پلیس تهران انتقال داده شد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ با اشاره به اینکه متهم به بزه ارتکابی خود اقرار کرده است تصریح کرد:متهم علت اعمال مجرمانه را تسویه حساب شخصی اعلام کرد. این فرد که از اراذل و اوباش بومی زنجان است، دارای سابقه شرارت، جرایم خشن و قدرت نمایی در فضای مجازی است که چندین مرحله به حبس محکوم شده بود.

وی با بیان اینکه حال مجروحان پس از جراحات سنگینی که برداشته‌اند، مساعد است و همه آنان از بیمارستان ترخیص شده اند، گفت: روند جمع آوری مستندات اقدامات مجرمانه متهم و تشکیل پرونده در جریان است و این فرد به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->