وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد رئیس‌جمهور ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ به باکو می‌رود یک عضو کنگره آمریکا: جولانی از بهبود روابط با اسرائیل استقبال کرده است سخنگوی وزارت خارجه: تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تناقض صریح با ادعا برای گفت‌و‌گو و مذاکره است پروژه میانکاله مازندران با دستور رئیس جمهور متوقف شد
سرخط خبرها

تیراندازیِ خونین در ایالت کنتاکی آمریکا + جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۸۲۱۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۹
تیراندازیِ خونین در ایالت کنتاکی آمریکا + جزئیات
در جریان یک حادثه تیراندازی در ایالت کنتاکی آمریکا ۵ نفر کشته و ۶ نفر از جمله یک پلیس زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های محلی از تیراندازی در نزدیکی ساختمان یک بانک در مرکز شهر لوئیزویل واقع در ایالت کنتاکی آمریکا، 6 نفر از جمله یک پلیس زخمی شدند.

بر اساس گزارش‌ها عامل این تیراندازی هنوز بازداشت نشده است.

تیراندازی‌های کور معضل‌ ادامه‌دار دولتمردان آمریکا در سال‌های گذشته بوده است. سالانه عده زیادی از شهروندان آمریکا در خشونت‌های مسلحانه (و از جمله تیراندازی‌های کور) کشته می‌شوند. 

اوایل فروردین ماه جاری رسانه های آمریکا گزارش دادند، در یک حادثه تیراندازی در مدرسه‌ای در شهر «نشویل»  ایالت تنسی دست کم چهار نفر کشته شدند.

در سه ماه نخست سال 2023 بنا بر گزارش سی‌ان‌ان و طبق اطلاعات «آرشیو خشونت مسلحانه»، تاکنون در سال جاری بیش از ۷۰ تیراندازی دسته جمعی در سراسر ایالات متحده رخ داده است.

شبکه سی‌ان‌ان و آرشیو خشونت مسلحانه، «تیراندازی دسته‌جمعی» را تیراندازی تعریف می‌کنند که بدون در نظر گرفتن فرد تیرانداز، حداقل چهار نفر یا بیشتر مجروح یا کشته شده باشند.

تیراندازی‌های کور معضل‌ ادامه‌دار دولتمردان آمریکا در سال‌های گذشته بوده است. سالانه عده زیادی از شهروندان آمریکا در خشونت‌های مسلحانه (و از جمله تیراندازی‌های کور) کشته می‌شوند. 

بر اساس مطالعه منتشر شده در نسخه دسامبر ۲۰۲۲ Pediatrics، مجله آکادمی پزشکی اطفال آمریکا، جراحات ناشی از اسلحه اکنون علت اصلی مرگ افراد کمتر از ۲۴ سال در ایالات متحده است. طبق گزارش Everytown، از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰، حداقل دو هزار و ۷۰ تیراندازی غیرعمد توسط کودکان زیر ۱۸ سال در آمریکا رخ داده که ۷۶۵ مرگ و هزار و ۳۶۶ مجروح برجای گذاشته است. 

بر اساس مطالعه‌ای که سال گذشته در AMA Network Open  منتشر شد و مرگ‌های ناشی از سلاح گرم را در سه دهه گذشته در آمریکا تحلیل کرد، در مجموع بیش از یک میلیون نفر از سال ۱۹۹۰ جان خود را از دست داده‌اند. 

محققان دریافتند که نرخ مرگ و میر ناشی از سلاح گرم برای اغلب گروه‌های جمعیتی در آمریکا در سال‌های اخیر افزایش داشته است. بخصوص در دوران همه‌گیری کرونا اما تفاوت گسترده همچنان پابرجاست. نرخ قتل در بین مردان سیاه‌پوست جوان، ۱۴۲ قتل در هر ۱۰۰ هزار مرد سیاه‌پوست بین ۲۰ تا ۲۴ سال، حدود ۱۰ برابر بیشتر از نرخ کلی مرگ و میر با سلاح گرم در ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ بود. 

بر اساس برآورد Arms Survey مستقر در سوئیس، در آمریکا حدود ۳۹۳ میلیون سلاح گرم خصوصی وجود دارد، یعنی ۱۲۰ اسلحه برای هر ۱۰۰ آمریکایی. در حالی که محاسبه دقیق سلاح‌های گردم متعلق به غیرنظامیان به دلیل عوامل مختلفی مثل سلاح‌های ثبت نشده و تجارت غیرقانونی و درگیری‌های جهانی دشوار است، هیچ کشور دیگری به این اندازه اسلح در دست غیرنظامیان ندارد. 

در نظرسنجی اکتبر ۲۰۲۲ موسسه گالوپ حدود ۴۵ درصد بزرگسالان گفتند در خانه‌‌ سلاح گرم دارند. 

با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

درباره دلایل این موضوع تاکنون تحلیل‌های مختلفی ارائه شده اما آزادی حمل سلاح توسط شهروندان اغلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل ایجادکننده این مشکل دانسته می‌شود. بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی  (۴۸ درصد)  از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->