واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

تعداد مجروحان درگیری‌ جنوب نابلس به بیش از ۲۰۰ نفر رسید

  • کد خبر: ۱۵۸۲۱۷
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۱
تعداد مجروحان درگیری‌ جنوب نابلس به بیش از ۲۰۰ نفر رسید
هلال احمر فلسطین دوشنبه‌شب در بیانیه‌ای از افزایش تعداد مجروحان درگیری امروز شهرک «بیتا» در جنوب نابلس به ۲۱۶ فلسطینی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه هلال احمر فلسطین آمده که تاکنون ۲۱۶ نفر از فلسطینیان در جریان مقابله فسلطینیان با شهرک‌نشینان و نظامیان اسرائیلی در شهرک بیتا نزدیک جبل صبیح در جنوب نابلس، مجرح شدند.

در ادامه بیانیه تأکید شده که از این میان، ۲۲ نفر از مجروحان به ضرب گلوله و ده‌ها نفر هم بر اثر استنشاق گاز اشک‌آور مجروح و دچار حالت خفگی شدند.

گروهی از شهرک نشینان صهیونیست امروز با حضور هفت وزیر کابینه و ۲۰ عضو کنست راهپیمایی را از مقابل ایست بازرسی «زعتره» آغاز کردند و مشارکت کنندگان به سمت کانون شهرکی تخلیه شده «اویتار» در «جبل صبیح» در جنوب نابلس حرکت کردند.

این راهپیمایی که با هدف توسعه شهرک سازی در کرانه باختری و سکونت مجدد در کانون شهرکی اویتار برگزار شده بود، با مقابله و واکنش فسلطینیان مواجه شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->