جهش ۲۲ درصدی لنت خودرو‌های سبک و سنگین (۶ مهر ۱۴۰۵) + جزئیات قیمت

  • کد خبر: ۴۴۸۳۶۶
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۷
لنت ترمز
«شهرآرانیوز- گروه اقتصاد»، شرکت تولیدی لنت ترمز ایران در تازه‌ترین تصمیم هیئت‌مدیره که در سایت کدال منتشر شده است، نرخ فروش بخش عمده‌ای از سبد محصولات خود را از امروز افزایش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی آخرین اطلاعیه شرکت تولیدی لنت ترمز ایران نشان می‌دهد که این واحد صنعتی در واکنش به فشار‌های تورمی و افزایش هزینه‌های تولید، سیاست افزایش قیمت را در دستور کار قرار داده است. طبق صورتجلسه هیئت‌مدیره این شرکت، نرخ فروش محصولات از تاریخ ۶ مهر ۱۴۰۵ با درصد‌های متفاوت تغییر کرده است.

جزئیات تغییرات قیمت‌گذاری

بر اساس این ابلاغیه، محصولات کفشکی (در گروه‌های سنگین، نیمه‌سنگین و سبک) و همچنین محصولات دیسکی سبک با رشد ۲۲ درصدی بیشترین میزان افزایش نرخ را تجربه کرده‌اند. در همین حال، محصولات دیسکی سنگین و نیمه‌سنگین با رشد ۱۰ درصدی و محصولات کلاچ با افزایش ۱۲ درصدی قیمت همراه شده‌اند. در این میان، تنها نرخ محصولات کلاف بدون تغییر باقی مانده است.

جهش ۲۲ درصدی لنت خودرو‌های سبک و سنگین (۶ مهر ۱۴۰۵) + جزئیات قیمت

اثر خنثی بر سودآوری

این افزایش نرخ، درآمد عملیاتی شرکت را به میزان ۱ هزار و ۸۷ میلیارد ریال بهبود می‌بخشد. با این وجود، این شرکت ادعا می‌کند که به دلیل همبستگی مستقیم این افزایش نرخ با رشد بهای تمام‌شده (ناشی از گرانی مواد اولیه و تجهیزات)، تغییر بااهمیتی در سود خالص پیش‌بینی‌شده برای بودجه سال ۱۴۰۵ رخ نخواهد داد؛ به عبارت دیگر، این افزایش قیمت صرفا برای حفظ حاشیه سود فعلی در برابر فشار‌های تورمی بوده است.

تکرار سناریوی افزایش قیمت در کمتر از ۳ ماه

نکته قابل‌تأمل، تداوم روند صعودی قیمت‌ها در بازه زمانی کوتاه است؛ به‌طوری‌که این شرکت کمتر از ۲.۵ ماه گذشته نیز نرخ انواع محصولات خود را بین ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش داده بود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.