آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران: با هرگونه تخلف در مناطق حفاظت شده به شدت برخورد می‌شود وعده جدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان | نقشه راه ۱۰ ساله سمپاد چه کمکی به دانش آموزان می‌کند؟ رشد چشمگیر فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در تابستان ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در مناطق شمالی استان تغییر زمان برگزاری امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲۷۲ تن برنج قاچاق و احتکار شده در تهران خروج نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین آمادگی کامل داروخانه‌های مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر تمامی بیمارستان‌های خصوصی مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی هستند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) نقش مایعات و لبنیات در افزایش میزان شیر مادر تکنیک صحیح مسواک زدن برای کودکان افشای شوک‌آور ۱۳۰۰ پرونده طلاق صوری؛ توافق‌های پنهان برای فرار از قانون مصدومیت ۱۲ زائر اربعین در پی واژگونی خودرو عراق (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) جان باختن بیش از ۳۰۰ نفر بر اثر بارندگی و سیل در پاکستان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) غفلت از ظرفیت‌های گردشگری شرق ایران | فرصت‌های نهفته بدون شبکه حمل‌ونقل اشتباه‌های رایج مردان در زندگی مشترک | این مریخی‌های حرص درآور شوک خیانت مالی: وقتی ورشکستگی، روان را می‌بلعد! + راه‌های درمان آخرین مهلت تعیین گروه آزمایشی برای انتخاب رشته نوبت دوم کنکور، فردا (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) از فرزندخواندگی بدون ثبت قانون تا کودک‌آزاری ۱۲ ساله! | سرنوشت پسرک در دستان مادرخوانده روان‌پریش نتایج آزمون دکتری ۱۴۰۴ اواخر شهریور اعلام می‌شود + آمار داوطلبان سهم ۳ استان خراسان از دارو‌های کشور؛ فقط ۹ درصد برنامه‌های جبرانی مدارس برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل در سال ۱۴۰۴ تغذیه و مراقبت کودکان مبتلا به آلرژی تابستانی ارزآوری ۲۴۰ میلیون دلاری با ورود ۳۰۰ هزار گردشگر مصری به ایران دستگیری سارق یکی از بیمارستان‌های مشهد | وضعیت دزد  بیمارستان، اورژانسی شد
سرخط خبرها

بارندگی‌های سیل‌آسا از فردا (۲۳ فروردین) در شمال غرب و غرب کشور آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۸۲۵۵
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳
بارندگی‌های سیل‌آسا از فردا (۲۳ فروردین) در شمال غرب و غرب کشور آغاز می‌شود
سازمان هواشناسی با اعلام اینکه بارش‌ها امروز (سه‌شنبه) محدود به دو استان آذربایجان غربی و کردستان می‌شود، با صدور نخستین هشدار قرمز در سال جدید نسبت به شروع بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور در روز‌های آینده هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی در هشدار نارنجی از شروع بارش‌ها در روز (چهارشنبه) در استان‌های آذربایجان غربی، جنوب آذربایجان شرقی، کردستان، شرق لرستان و جنوب خوزستان، زنجان و همدان خبر داده است.

روز پنجشنبه نیز بارش‌ها در خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، جنوب اردبیل، شمال غرب فارس، شمال بوشهر، غرب و جنوب اصفهان، زنجان، ارتفاعات در استان‌های مازندران و گیلان ادامه می‌یابد.

همزمان سازمان هواشناسی در نخستین هشدار قرمز از احتمال وقوع سیل در هفت استان در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه خبر داد.

بر این اساس، پیش بینی می‌شود بارش‌ها فردا در استان‌های ایلام، کرمانشاه، شمال خورستان، جنوب و غرب لرستان، شمال غرب چهارمحال و بختیاری، جنوب غرب آذربایجان غربی و غرب کردستان سیل آسا باشد.

این بارش‌ها همراه با ذوب شدن برف در ارتفاعات سبب سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی گسترده معابر، انسداد راه‌های روستایی و اختلال جدی در جاده‌ها و سفر‌های بین شهری و درون شهری و خسارت به برخی زیرساخت‌ها مانند خطوط انتقال برق و ... می‌شود.

روز پنجشنبه همین شرایط در شمال و شرق خوزستان، جنوب لرستان، شمال و غرب چهارمحال و بختیاری روی می‌دهد.

این سامانه در رصد کارشناسان مرکز پیش بینی سازمان هواشناسی کشور قرار داد و هر گونه تغییر احتمالی در دامنه تاثیر و دربرگیری آن در روز‌های آینده اطلاع رسانی می‌شود.

توصیه می‌شود مردم استان‌های تحت تاثیر در بازه فعالیت سامانه بارشی از توقف و تردد در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها اجتناب کنند و از سفر‌های برون شهری و فعالیت‌های کوهنوردی بپرهیزند.

همچنین توصیه می‌شود نسبت به بازگشایی کانال‌ها و آب‌رو‌های درون شهری و برون شهری اقدام شود و دستگاه‌های اجرایی و امدادی آمادگی لازم برای مواجهه با این شرایط را کسب کنند. جابه‌جایی عشایر کوچ‌رو و چرای دام در مناطق تحت تاثیر نیز اکیدا توصیه نمی‌شود.

افزایش سرعت باد در برخی مناطق از عصر امروز

هواشناسی همچنین برای امروز به‌ویژه در ساعت‌های بعدازظهر از افزایش میزان سرعت باد در مقیاس نسبتا شدید و در نواحی مستعد خیزش گردوخاک برای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، همدان، مرکزی، کرمانشاه، ایلام، قزوین، البرز، اصفهان، قم و تهران خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->