قتل هولناک اتاقک پشت بام زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر!
سرخط خبرها

سیل در لرستان | تخریب ۳ پل و قطع راه ارتباط با ۲۳ روستا (۲۳ فروردین ۱۴۰۲) + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۸۵۱۸
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۱
سیل در لرستان | تخریب ۳ پل و قطع راه ارتباط با ۲۳ روستا (۲۳ فروردین ۱۴۰۲) + فیلم
فرماندار خرم‌آباد با اشاره به اینکه سیل راه ارتباطی ۲۳ روستای این شهرستان را مسدود کرد، گفت: سه پل موقت در بخش پاپی نیز تخریب‌ شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن احمدی امشب در جمع خبرنگاران با اشاره به آب‌گرفتگی لاین کندروی فرودگاه خرم‌آباد، اظهار داشت: منازل مسکونی این منطقه مشکلی ندارند، اما معابر آن اطراف دچار آب‌گرفتگی شده‌است و باید تا فروکش‌کردن بارندگی‌ها صبر کنیم.

وی با بیان اینکه اکیپی برای ایجاد آبرو به باند کنجه و اصلی فرودگاه خرم‌آباد اعزام شده است، افزود: آب‌گرفتگی‌های این منطقه تاکنون مشکلی را برای تردد خودرو‌ها ایجاد نکرده است.

فرماندار خرم‌آباد با اشاره به مسدودشدن راه ارتباطی ۲۳ روستای خرم‌آباد عنوان کرد: راه ارتباطی روستا‌های سیرم به‌طرف تنگ هفت، روستا‌هایی از دهستان‌های کشور و چم‌سنگر مسدود شده است.


وی بیان کرد: راه ارتباطی پشته جزایری و سراب یاس خرم‌آباد نیز مسدود شده بود که این مسیر‌ها را با ارسال ماشین‌آلات و تجهیزات به‌طور موقت بازگشایی کرده‌ایم.

احمدی با اشاره به مسدودشدن پل موقت بلیلوند و پل ورودی بام شهر از سمت کرگانه، گفت: زیرگذر‌های امام حسین (ع)، گردشت و ۲۲ بهمن هم برای دقایقی مسدود شد که شهرداری این مناطق را بازگشایی کرد و در حال حاضر مشکلی ندارد.

فرماندار خرم‌آباد با اشاره به آب‌گرفتگی قسمت‌هایی از سطح شهر خرم‌آباد، ابراز کرد: اکیپ‌ها در تلاش برای رفع مشکلات موجود در این مناطق هستند، اما عملیات بازگشایی با توجه به اینکه حجم دبی ورودی با دبی خروجی همخوانی ندارد به‌کندی انجام می‌شود.

احمدی با بیان اینکه سه واحد مسکونی در یکی از روستا‌های بخش چغلوندی  در محاصره سیل قرار دارد، اظهار داشت: اکیپ‌هایی به این منطقه اعزام و مشکل آن‌ها رفع شد، اما از ساکنان این منازل خواسته‌ایم که امشب منازل خود را ترک کنند تا با مشکل مواجه نشوند.

وی افزود: ماشین‌آلات سنگین راهداری برای روستا‌های مسدودشده ارسال شده است و عملیات بازگشایی این مسیر‌ها به‌محض فروکش‌کردن بارندگی‌ها آغاز می‌شود.

فرماندار خرم‌آباد با اشاره به مسدودشدن راه ارتباطی سه پل موقت که در بارندگی‌های قبلی تخریب‌شده بود، عنوان کرد: پل‌های موقت چولریز، مامون و نوده از بخش پاپی دوباره تخریب‌شده و ارتباط آن‌ها با بخش چم‌سنگر در حال حاضر قطع است.

بالاآمدن سطح رودخانه خرم رود شهرستان خرم آباد

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->