شمار شهدای حمله تروریستی اسرائیل در آذربایجان شرقی به ۱۸ تن رسید آماده‌باش پاکستان در پی حمله اسرائیل به ایران تخلیه شهرک‌های صهیونیستی از وحشت حملات ایران ان‌بی‌سی‌نیوز فاش کرد| آمریکا اطلاعات دقیقی برای حمله به ایران در اختیار اسرائیل قرار داد محکومیت گسترده حمله اسرائیل به ایران از سوی نهادهای انگلیسی بیانیه‌ اتحادیه عرب: حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران باید فوراً متوقف شود زمان برگزاری نشست اضطراری شورای حکام تعیین شد گروسی: سطح تشعشعات در خارج از نطنز تغییری نکرده است نخست وزیر عراق کاردار سفارت آمریکا را احضار کرد| اجازه اقدامات تجاوزکارانه علیه کشورهای همسایه از حریم خاکمان را نمی‌دهیم درخواست رسمی روسیه از شورای حکام آژانس درباره ایران وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل به ایران بود نخست وزیر انگلیس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران حمایت کرد دولت الجزایر حملات اسرائیل به ایران را محکوم کرد رئیس سازمان انرژی اتمی: نشت پرتویی در نطنز نداشتیم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز خواهد شد شهادت یک سرباز در هنگ مرزی سردشت درپی حمله رژیم اسرائیل  فراجا: در صورت مشاهده موشک فیلم نگیرید احضار حافظ منافع آمريكا به وزارت امور خارجه در اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفتگوهای دیپلماتیک عراقچی با وزرای امور خارجه کشورهای منطقه و جهان در پی حمله اسرائیل به ایران شکایت عراق از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت در پی نقض حریم هوایی این کشور شورای امنیت سازمان ملل جلسه اضطراری برگزار خواهد کرد آژیر خطر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین به صدا درآمد شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به آذربایجان‌شرقی به ۸ نفر رسید جلسه فوق‌العاده هیئت دولت برگزار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در تمام دنیا آماده‌باش دستگاه‌های امنیتی و امدادی خراسان رضوی در پی حمله اسرائیل به ایران رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: رژیم صهیونیستی و حامیان آن از هیچ اقدامی برای رسیدن به اهداف و مقاصد شوم خود روی‌گردان نبوده‌اند
سرخط خبرها

آمریکا: افشا کننده اسناد سری شناسایی شد

  • کد خبر: ۱۵۸۶۷۲
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷
آمریکا: افشا کننده اسناد سری شناسایی شد
رسانه های آمریکایی در پی افشای اسناد محرمانه پنتاگون و سیا به نقل از مقامات این کشور اعلام کرد ند که افشا کننده این اسناد سری شناسایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سه مقام آمریکایی روز پنجشنبه به وقت محلی به شبکه تلویزیونی به سی‌بی‌اس نیوز گفتند که مقامات پلیس فدرال، فرد مظنون به افشای اسناد دفاعی و اطلاعاتی محرمانه را شناسایی کرده‌اند.

مقامات آمریکایی اعلام کردند که مظنون مردی به نام جک تکسیرا است. نیویورک تایمز که برای اولین بار نام او را فاش کرد، گزارش داد که او یک عضو ۲۱ ساله از شاخه ۱۰۲ اطلاعاتی گارد ملی هوایی ماساچوست است.

پیش از این، روزنامه گزارش واشنگتن پست در گزارشی از یک جامعه مجازی کوچک در دیسکورد (یک رسانه مخصوص بازیگران بازی‌های کامپیوتری) گفته بود که به نظر می‌رسد، اسناد برای اولین بار توسط مدیر این گروه به اشتراک گذاشته شده است.

روزنامه واشنگتن پست افزود فردی که برای اولین بار اسناد را به اشتراک گذاشته بود به نام او جی "OG" شناخته می‌شد و در یک پایگاه نظامی کار می‌کرد. سایر اعضای گروه به پست گفتند که این فرد انگیزه سیاسی یا ایدئولوژیکی ندارد و انتظار نداشته اسناد خارج از این گروه به اشتراک گذاشته شود.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در نخستین اظهار نظر درباره افشای اسناد محرمانه کشورش ادعا کرد که دولت آمریکا به شناسایی مسئول افشای اسناد حساس و سری دولتی که در رسانه‌های اجتماعی ارسال شده، نزدیک است.

به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره افشای اسناد محرمانه پنتاگون و سیا گفت: همانطور که می‌دانید تحقیقات کاملی در حال انجام است. جامعه اطلاعاتی و وزارت دادگستری مشغول تحقیقات هستند و درحال نزدیک شدن به نتیجه گیری هستند. من برای شما یک پاسخ دارم.

بایدن این اظهارات را در دوبلین بیان کرد. وی قرار است با رئیس جمهور ایرلند دیدار کند. این اولین بار است که بایدن در مورد این افشاگری اسناد سری اظهار نظر کرد.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد که شخص پشت این افشاگری در یک پایگاه نظامی کار می‌کرده است و اسرار حساس امنیت ملی را در یک گروه مجازی با حضور آشنایان خود به اشتراک گذاشته است.

بایدن گفت که نگران محتوای اسناد افشا شده نیست بلکه از واقعیت چگونگی افشای این اطلاعات نگران است.

وی گفت: من نگران محتوای اطلاعات نیستم. من نگران وقوع این اتفاق است. هم اکنون من اطلاعی ندارم که محتوای این اطلاعات پیامدی داشته باشد.

به تازگی اسناد و جزئیات محرمانه طرح آمریکا و ناتو برای تجهیز ارتش اوکراین برای حمله به روسیه و نیز اسناد محرمانه دیگر دولت بایدن، در شبکه‌های اجتماعی توئیتر و تلگرام منتشر شده که بازتاب‌های بسیاری داشته و افشا کننده وقایع بسیاری در حوزه‌های مختلف است.

مقامات آمریکایی در رده‌های مختلف برای کنترل پیامد‌های داخلی و خارجی افشای این ۱۰۰ سند سری و فوق سری در فضای مجازی همچنان در تکاپو هستند. البته چندین فرضیه و احتمال تاکنون در رابطه با موضوع افشای اسناد محرمانه وزارت دفاع آمریکا که بخشی از آن به جنگ اوکراین مربوط می‌شود، مطرح شده است که در این میان عده‌ای از کارشناسان نظامی روس نظریه "جعلی بودن" این اسناد و انتشار "عمدی" آن را محتمل‌تر می‌دانند.

از سوی دیگر و با هدف کاستن از پیامد‌های داخلی و بین المللی افتضاح اطلاعاتی آمریکا، کاخ سفید از خبرنگاران خواست تا در مورد محتوای اسناد لو رفته سیا و پنتاگون گزارش تهیه نکنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->