تصویب بسته نظامی ۳۳۰ میلیون دلاری برای کمک به اوکراین بیماری ترامپ چیست؟ وزیر دفاع یمن: ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با عراقچی دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان کشف شد جانشینی رئیس‌جمهور آمریکا در صورت مرگ دونالد ترامپ چگونه است؟ سخنگوی وزارت دفاع: آمادگی دفاعی و عملیاتی نیروهای مسلح ایران افزایش یافته است نخست وزیر پیشبرد امور یمن تعیین شد شهادت نخست وزیر یمن تایید شد (۸ شهریور ۱۴۰۴) آکسیوس حال ترامپ را خوب توصیف کرد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با سرلشکر موسوی سفارت اوکراین در بغداد: در فعالیت‌های غیرقانونی در عراق مشارکتی نداریم تلاش مصر برای کاهش تنش و فراهم کردن زمینه مذاکرات میان ایران و آمریکا برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی ریاست جمهوری (۸ شهریور ۱۴۰۴) ابراز ناامیدی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحریم شدن اسرائیل: خوش‌بین نیستم نماینده مجلس: مکانیسم ماشه تاثیری بر فروش نفت ندارد رسانه‌های عبری از وقوع انفجار یک خودرو در تل‌آویو خبردادند ماجرای مرگ ترامپ چیست؟ + شایعات مطرح شده (۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات سفر چهار روزه پزشکیان به چین اعلام شد وزیر خارجه: با نگاهی واقع‌بینانه، چالش‌های پیچیده امنیتی و ملی را رصد کردیم وزیر نیرو به صحن علنی مجلس می رود | کارنامه ناترازی انرژی علی آبادی در بهارستان بررسی خواهد شد میز خدمت تعزیرات حکومتی الکترونیکی شد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در دستور کمیسیون‌های تخصصی مجلس خودروساز کرمانی به دلیل گرانفروشی محکوم شد پزشکیان: هیچ قدرت خارجی نباید خللی در روابط دوستانه ایران و ارمنستان ایجاد کند توضیحات معاون وزیر اقتصاد درباره آخرین وضعیت پرونده چای دبش + فیلم
سرخط خبرها

آمریکا: افشا کننده اسناد سری شناسایی شد

  • کد خبر: ۱۵۸۶۷۲
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷
آمریکا: افشا کننده اسناد سری شناسایی شد
رسانه های آمریکایی در پی افشای اسناد محرمانه پنتاگون و سیا به نقل از مقامات این کشور اعلام کرد ند که افشا کننده این اسناد سری شناسایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سه مقام آمریکایی روز پنجشنبه به وقت محلی به شبکه تلویزیونی به سی‌بی‌اس نیوز گفتند که مقامات پلیس فدرال، فرد مظنون به افشای اسناد دفاعی و اطلاعاتی محرمانه را شناسایی کرده‌اند.

مقامات آمریکایی اعلام کردند که مظنون مردی به نام جک تکسیرا است. نیویورک تایمز که برای اولین بار نام او را فاش کرد، گزارش داد که او یک عضو ۲۱ ساله از شاخه ۱۰۲ اطلاعاتی گارد ملی هوایی ماساچوست است.

پیش از این، روزنامه گزارش واشنگتن پست در گزارشی از یک جامعه مجازی کوچک در دیسکورد (یک رسانه مخصوص بازیگران بازی‌های کامپیوتری) گفته بود که به نظر می‌رسد، اسناد برای اولین بار توسط مدیر این گروه به اشتراک گذاشته شده است.

روزنامه واشنگتن پست افزود فردی که برای اولین بار اسناد را به اشتراک گذاشته بود به نام او جی "OG" شناخته می‌شد و در یک پایگاه نظامی کار می‌کرد. سایر اعضای گروه به پست گفتند که این فرد انگیزه سیاسی یا ایدئولوژیکی ندارد و انتظار نداشته اسناد خارج از این گروه به اشتراک گذاشته شود.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در نخستین اظهار نظر درباره افشای اسناد محرمانه کشورش ادعا کرد که دولت آمریکا به شناسایی مسئول افشای اسناد حساس و سری دولتی که در رسانه‌های اجتماعی ارسال شده، نزدیک است.

به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره افشای اسناد محرمانه پنتاگون و سیا گفت: همانطور که می‌دانید تحقیقات کاملی در حال انجام است. جامعه اطلاعاتی و وزارت دادگستری مشغول تحقیقات هستند و درحال نزدیک شدن به نتیجه گیری هستند. من برای شما یک پاسخ دارم.

بایدن این اظهارات را در دوبلین بیان کرد. وی قرار است با رئیس جمهور ایرلند دیدار کند. این اولین بار است که بایدن در مورد این افشاگری اسناد سری اظهار نظر کرد.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد که شخص پشت این افشاگری در یک پایگاه نظامی کار می‌کرده است و اسرار حساس امنیت ملی را در یک گروه مجازی با حضور آشنایان خود به اشتراک گذاشته است.

بایدن گفت که نگران محتوای اسناد افشا شده نیست بلکه از واقعیت چگونگی افشای این اطلاعات نگران است.

وی گفت: من نگران محتوای اطلاعات نیستم. من نگران وقوع این اتفاق است. هم اکنون من اطلاعی ندارم که محتوای این اطلاعات پیامدی داشته باشد.

به تازگی اسناد و جزئیات محرمانه طرح آمریکا و ناتو برای تجهیز ارتش اوکراین برای حمله به روسیه و نیز اسناد محرمانه دیگر دولت بایدن، در شبکه‌های اجتماعی توئیتر و تلگرام منتشر شده که بازتاب‌های بسیاری داشته و افشا کننده وقایع بسیاری در حوزه‌های مختلف است.

مقامات آمریکایی در رده‌های مختلف برای کنترل پیامد‌های داخلی و خارجی افشای این ۱۰۰ سند سری و فوق سری در فضای مجازی همچنان در تکاپو هستند. البته چندین فرضیه و احتمال تاکنون در رابطه با موضوع افشای اسناد محرمانه وزارت دفاع آمریکا که بخشی از آن به جنگ اوکراین مربوط می‌شود، مطرح شده است که در این میان عده‌ای از کارشناسان نظامی روس نظریه "جعلی بودن" این اسناد و انتشار "عمدی" آن را محتمل‌تر می‌دانند.

از سوی دیگر و با هدف کاستن از پیامد‌های داخلی و بین المللی افتضاح اطلاعاتی آمریکا، کاخ سفید از خبرنگاران خواست تا در مورد محتوای اسناد لو رفته سیا و پنتاگون گزارش تهیه نکنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->