در صورت مذاکره نکردن پوتین درباره جنگ اوکراین، ترامپ چه واکنشی نشان خواهد داد؟ آیت‌الله علم‌الهدی: توجه به جایگاه ملی و بین‌المللی مشهدالرضا (ع) ضروری است | بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال زائران دمشق توافق امنیتی با تل‌آویو را تکذیب کرد ماجرای اخراج چند معلم در کردستان چه بود؟ فرماندار مشهد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی با مشکلاتی مواجه هستیم پژمانفر: امروز بسیاری از زائران خارجی ایران را تنها با مشهد می‌شناسند معاون استاندار خراسان رضوی: الگوی آستان قدس در پذیرایی از زائران باید توسعه یابد نایب رئیس دوم مجلس: نگاه به موضوع زیارت باید ملی و بین‌المللی باشد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی: پیگیر تحویل ۶۰ واگن جدید مترو و ۲۵۰ اتوبوس شهری به مشهد هستیم استاندار خراسان رضوی: مشهد نیازمند توجه ویژه و نگاه ملی در حوزه زیرساخت‌هاست اوکراین از آمادگی زلنسکی برای گفت‌و‌گو با پوتین خبرداد معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: اجرای برنامه‌های جامع برای تأمین امنیت زائران پیاده در دهه پایانی صفر ۲۰ تن پلوتونیوم به نیروگاه‌های برق هسته‌ای آمریکا تزریق می‌شود وزیر دفاع: در جنگ تحمیلی اخیر از تجهیزات پیشرفته خود استفاده نکردیم | آینده تعارضات منطقه‌ای به میزان قدرتمندی ایران بستگی دارد پنتاگون خواستار توسعه برنامه موشک‌های پیشرفته شد معترضان لندنی با تجمع در مقابل سفارت اسرائیل خواستار توجه جهان به غزه شدند + فیلم تامین امنیت مراسم عزاداری دهه آخر صفر توسط پلیس در مشهد مقدس | اشراف اطلاعاتی همراه با تلاش جهادی زمنیه ساز اجرای موفق ماموریت ترکیه کار احداث خط آهن به نخجوان را آغاز کرد فوتبالیست فلسطینی در حمله اسرائیل به صف دریافت غذا در غزه به شهادت رسید آنچه باید از موشک قاسم بصیر، نقطه‌زن‌ترین موشک ایرانی بدانید + فیلم بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره ۳ عملیات نظامی موفقیت آمیز علیه رژیم اسرائیل گفت‌وگوی وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره برنامه هسته‌ای ایران انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تبریک کمیته‌های مقاومت فلسطین؛ یمن موشک جدیدی را علیه اسرائیل آزمایش کرد + فیلم حمله موشکی یمن و وقوع انفجار در تل آویو با مصدومیت تعدادی از صهیونیست‌ها جزئیات مصاحبه مهم لاریجانی: از مذاکرات هسته‌ای تا تقویت بنیه دفاعی و آفندی ایران ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه اول شهریور ۱۴۰۴) تعطیل نیستند؟
سرخط خبرها

بررسی تعطیلی پنجشنبه‌ها در مجلس+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۸۸۳۰
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
  • ۱
بررسی تعطیلی پنجشنبه‌ها در مجلس+ جزئیات
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از بررسی تعطیلی پنجشنبه‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی اسماعیلی با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح  ساماندهی استخدام کارکنان دولت در مجلس، گفت: رسیدگی به این طرح در سال گذشته در کمسیون اجتماعی به اتمام رسید و نمایدگان نیز در جلسه علنی به آن رأی مثبت دادند و طرح جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال شد. شورای نگهبان پس از انجام بررسی‌ها ایرادات و ابهاماتی را نسبت به طرح ساماندهی کارکنان دولت گرفت و طرح به مجلس بازگردانده شد که جهت رفع ایرادات به کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شده است.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: رسیدگی به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در دستورکار اعضای کمیسیون اجتماعی در جلسات این هفته قرار دارد. طرح ساماندهی کارکنان دولت با حضور نمایندگانی از سازمان اداری استخدامی، سازمان برنامه و بودجه، هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و همچنین کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس ارزیابی خواهد شد.

اسماعیلی در ادامه گفتگو با تسنیم، با اشاره به دیگر دستور کار اعضای کمیسیون اجتماعی در جلسات هفته جاری، اظهار کرد: بررسی لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری (تغییر ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبه) با حضور مسئولانی از سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه دیوان محاسبات و کارشناسانی از مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی خواهد شد.

براساس این گزارش، متن لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری به شرح ذیل است:

لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری

ماده واحده- ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری -مصوب ۱۳۸۶- به صورت زیر اصلاح می‌شود:

ماده ۸۷- ساعات کار کارمندان دولت چهل و دو ساعت و سی دقیقه در هفته است و ترتیب و تنظیم ساعات کار ادارات به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیئت وزیران تعیین می‌گردد. تغییر ساعت کارمندان با رعایت سقف مذکور و در چهارچوب ضوابط پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور که به تصویب هیئت وزیران می‌رسد، بر عهده دستگاه ذی‌ربط می‌باشد. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیئت علمی از ساعات موظف، در طرح‌های طبقه بندی مشاغل ذیربط تعیین خواهد شد.

تبصره ۱- کارمندان می‌توانند با موافقت دستگاه اجرایی ساعات کار خود را تا یک چهارم ساعت کار روزانه (حداکثر (۱۰) ساعت) تقلیل دهند. میزان حقوق و مزایا، نحوه محاسبه سوابق خدمت این قبیل کارمندان متناسب با ساعات کار آنان تعیین خواهد شد.

تبصره ۲- دستگاه‌های اجرایی می‌توانند در موارد خاص با موافقت هیئت وزیران و رعایت سقف ساعات کار با توجه به شرایط جغرافیایی و منطقه‌ای و فصلی ساعات کار خود را به ترتیب دیگری تنظیم نمایند.

تبصره ۳- متناسب با تغییرات فناوری و در شرایط اضطرار و بحران نظیر آلودگی هوا، کمبود انرژی، وقوع حوادث غیرمترقبه، شیوع بیماری‌های فراگیر و یا در ایام خاص نظیر ماه مبارک رمضان، به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیئت وزیران، ساعت کار و نحوه ارائه خدمت کارمندان، فارغ از سقف مذکور در این ماده تعیین می‌شود.

تبصره ۴- همه دستگاه‌های اجرایی اعم از ستادی و استانی، به استثنای بخش عملیاتی مراکز و واحد‌های خدمت‌رسان نظیر واحد‌های ذی‌ربط بهزیستی، بانک‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی- درمانی، اماکن ورزشی و واحد‌های نظامی، انتظامی و امنیتی موظفند ساعات کار خود را در پنج روز هفته تنظیم نمایند.

تبصره ۵- در همه قوانین و مقرراتی که از مبنای چهل و چهار ساعت کار در هفته و یکصد و هفتاد و شش ساعت کار در ماه استفاده شده است، از تاریخ ابلاغ این قانون به ترتیب به چهل و دو ساعت و سی دقیقه کار در هفته و یکصد و هفتاد ساعت کار در ماه اصلاح می‌شود.


در ادامه حتما بخوانید

نماینده مجلس:‌ چرا وقتی صحبت از معلمان و بازنشستگان می‌شود، آقایان نگران خلق پول هستند؟

آیا لایحه دولت با طرح مجلس برای تعطیلی دو روز هفته ادغام می‌شود؟

دستورات جدید رئیسی برای اجرای قانون جوانی جمعیت| راهکارهای تمهید همزمانی اشتغال و فرزندپروری بررسی شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۶
0
1
سلام تورم واقعی بالای 60درصد شده، اونوقت افزایش حقوق کارمندان 20 درصد عجب عدالتی داریم، خواهشان بازنگری کنید در افزایش حقوق ها، طبق قانون حقوق ها باید بر اساس تورم واقعی افزایش پیدا کند. خواهشان رسیدگی بفرمایید ممنون
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->