دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط
سرخط خبرها

کنجکاوی زن همسایه، راز جنایت مرد تهرانی را فاش کرد

  • کد خبر: ۱۵۸۸۳۱
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
کنجکاوی زن همسایه، راز جنایت مرد تهرانی را فاش کرد
زن تهرانی که شاهد جا به جا کردن جسد توسط مرد همسایه بود، موضوع را به پلیس گزارش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، زن همسایه وقتی دید پسر جوانی در حال حمل جسم پتوپیچ شده‌ای از داخل ساختمانی داخل خودرویش است، کنجکاوی‌اش گل کرد و پسر جوان را تحت نظر گرفت تا اینکه متوجه شد پای مردی از داخل پتو بیرون زده است که بلافاصله موضوع را به پلیس خبر داد.

بعدازظهر روز دوشنبه ۲۱ فروردین‌ماه، زنی در تهران با اداره پلیس تماس گرفت و گفت پسر همسایه‌شان را دیده که جسد مردی را داخل پتویی پیچیده و کشان‌کشان به بیرون منتقل کرده است.

با اعلام این خبر، تیمی از مأموران به محل حادثه رفتند و از زن همسایه تحقیق کردند. وی در توضیح ماجرا گفت: «ساعتی قبل از پنجره خانه‌ام به بیرون نگاه می‌کردم که دیدم پسر همسایه‌مان از داخل ساختمان در حال ساخت‌شان جسم پتوپیچی را کشان‌کشان به طرف خودرویش می‌برد. کنجکاو شدم و پسر جوان را زیر نظر گرفتم که ناگهان پای مردی از داخل پتو بیرون زد و پسر جوان هم بلافاصله روی آن را پوشاند و به سرعت به طرف خودرویش برد و داخل صندوق عقب گذاشت. همان لحظه متوجه شدم داخل پتو یک جسد است که پسر جوان به صورت مخفیانه قصد دارد آن را به مکان نامعلومی انتقال دهد، به همین خاطر تصمیم گرفتم موضوع را به پلیس خبر بدهم.» بدین ترتیب مأموران به دستور قاضی امیرحسین مردانی، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران تحقیقات خود را درباره این حادثه ادامه دادند تا اینکه چند ساعت بعد پسر جوان را هنگام برگشت به ساختمان بازداشت و به اداره پلیس منتقل کردند.

متهم پس از انتقال به اداره پلیس وقتی با مدارک و دلایل روبه‌رو شد در ادعایی عجیب گفت: جسد متعلق به کارگر ساختمانی ما بود. او مدتی بود در ساختمان کارگری می‌کرد و معتاد به موادمخدر هم بود. او همیشه مواد مصرف می‌کرد و به تذکرات ما توجهی نمی‌کرد تا اینکه امروز صبح متوجه شدم بر اثر مصرف زیاد موادمخدر داخل ساختمان فوت کرده است. وقتی با جسد او روبه‌رو شدم، خیلی ترسیدم و احتمال دادم اگر موضوع را به پلیس خبر بدهم برایم دردسر ایجاد شود، به همین خاطر تصمیم گرفتم جسد را به بیرون منتقل کنم و از شر آن خلاص شوم. من، جسد را پتوپیچ کردم و می‌خواستم داخل خودرویم بگذارم و بعد به بیرون منتقل کنم. جسد سنگین بود برای همین مجبور شدم پتو را روی زمین بکشم که بدشانسی آوردم و همسایه مرا دید، از طرفی هم پا‌های مرد فوت شده از پتو بیرون زد. به‌هرحال جسد را به بیرون بردم و در بیابان‌های اطراف تهران گودالی کندم و دفن کردم. فکر می‌کردم کارم را درست انجام داده‌ام، اما از اول تصمیمم اشتباه بود.

با اعتراف متهم، مأموران همراه پسر جوان به محل دفن جسد رفتند و جسد را کشف و برای انجام آزمایش‌های لازم و مشخص شدن علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی منتقل کردند.

متهم به دستور قاضی جنایی برای تحقیقات بیشتر و روشن شدن زوایای پنهان این حادثه در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

منبع: جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->