وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حماس خواستار فشار حداکثری بر رژیم اشغالگر جهت توقف نسل‌کشی در غزه شد گاردین: نژادپرستی ساختاری دلیل انفعال اروپا در قبال غزه است امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و سند همکاری میان ایران و ارمنستان در ایروان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: آمادگی ما نسبت به ۲ ماه قبل افزایش داشته است برگزاری نشست خصوصی پزشکیان و پاشینیان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کرد: از بحران آب و مصرف مازوت تا حضور نایب‌رئیس‌های مجلس در ایام پایانی صفر در مشهد + فیلم مدودوف: رهبران اروپایی نتوانستند ترامپ را شکست دهند آمریکا ناوشکن‌های خود را به آب‌های ونزوئلا اعزام کرد | مادورو: ۴.۵ میلیون نیرو بسیج می‌کنیم نگاهی به ادعاهای ترامپ درباره پایان دادن به ۶ جنگ مراسم استقبال رسمی از پزشکیان در ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ در پایین‌ترین سطح محبوبیت در دوران ریاست‌جمهوری‌اش نماینده مردم مشهد در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم: هیچ جریان سیاسی نباید از رهبری جلو بزند یا عقب بماند | تأکید بر همدلی ملی در شرایط حساس کشور ۱۶ غیرنظامی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) چک برگشتی | جمهوری چک فعالیت سفارت خود در تهران را از سر گرفت زلنسکی: هنوز توافقی برای صلح حاصل نشده | تبادل سرزمین، موضوعی میان من و پوتین خواهد بود
سرخط خبرها

آمریکا خواستار پایان فوری خشونت‌ها در سودان شد

  • کد خبر: ۱۵۸۹۵۳
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۴
آمریکا خواستار پایان فوری خشونت‌ها در سودان شد
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا گفت که به شدت نگران تشدید خشونت میان نیروهای مسلح سودان و گروه شبه نظامی اصلی این کشور موسوم به نیروهای پشتیبانی سریع است و خواستار پایان فوری خشونت‌ها و خصومت‌ها شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز شنبه به وقت محلی گفت: ما با تیم سفارت آمریکا در خارطوم در تماس هستیم. همه دیپلمات‌های ما تاکنون در سلامت هستند.

وی تصریح کرد: ما از همه بازیگران می‌خواهیم که خشونت را فوری متوقف و از تشدید تنش‌ها یا بسیج نیرو‌ها اجتناب کنند و به گفتگو‌ها برای حل مسائل باقی‌مانده ادامه دهند.

به گزارش ایرنا، خارطوم و برخی دیگری از مناطق سودان از صبح امروز شنبه (۲۶ فروردین) شاهد درگیری میان ارتش این کشور و نیرو‌های واکنش سریع است که علت این درگیری، کندی پیشرفت در فرآیند‌های مربوط به انتقال قدرت در سودان به غیرنظامیان عنوان شده است.

در پی درگیری‌های مسلحانه بین بین نیرو‌های «عبدالفتاح البرهان» فرمانده ارتش و رئیس شورای حاکمیت انتقالی سودان و «محمد حمدان دغلو» ملقب به «حمیدتی» معاون البرهان و فرمانده نیرو‌های واکنش سریع، عصر شنبه چند تانک در خارطوم پایتخت این کشور مستقر شده است.

منابع خبری گزارش دادند که نیرو‌های واکنش سریع ۲ دستگاه تانک ارتش سودان را در اطراف مقر تلویزیون رسمی در خارطوم منفجر کردند.

محمد حمدان دقلو فرمانده نیرو‌های واکنش سریع سودان، ارتش را به تلاش برای وقوع «کودتا» متهم کرد، این در حالی است که سخنگوی نیرو‌های مسلح سودان اعلام کرد که ارتش به هرگونه تلاش غیرمسئولانه پاسخ خواهد داد.

به گزارش سودان تریبون، پرواز‌ها در فرودگاه خارطوم به حالت تعلیق درآمده است و درگیری‌ها داخل این فرودگاه بین نیرو‌های ارتش و نیرو‌های واکنش سریع در جریان است.

منابع بیمارستانی در سودان اعلام کردند که تاکنون ۳ نفر از غیرنظامیان سودانی در جریان این درگیری‌ها کشته شده و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

سودان پس از کودتای نظامی که در اکتبر ۲۰۲۱ دولت سیاسی را برکنار کرد، در هرج و مرج فرو رفته است. پیشتر اختلافات میان معاون رئیس شورای حاکمیتی سودان که فرمانده نیرو‌های واکنش سریع است و رئیس شورا و فرمانده ارتش، نگرانی‌ها از رویارویی بین ارتش و نیرو‌های واکنش سریع را افزایش داده بود.

در هفته‌های اخیر هم ارتش و هم نیرو‌های واکنش سریع در خارطوم پایتخت سودان و اطراف آن، نیرو و سلاح جمع‌آوری کرده بودند. پیش از این ارتش حضور خود را در مرکز شهر تقویت و خودرو‌های زرهی را تقریباً در تمام تقاطع‌های منتهی به کاخ ریاست جمهوری کشور مستقر کرده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->