جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

پرسپولیس با سیستم جدید در دربی

  • کد خبر: ۱۵۹۲۳۰
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۶
  • ۴
پرسپولیس با سیستم جدید در دربی
یحیی گل‌محمدی در دربی ریسک خواهد کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در سه بازی اخیر خود که موفق به پیروزی شده است از سیستم جدید ۱_۴_۱_۴ بهره برده است.

در این سیستم یحیی یکی از هافبک‌های دفاعی را کم کرده و از یک هافبک طراح که سعید صادقی باشد بهره برده است. در واقع سروش رفیعی در کنار صادقی، ترابی و سرلک خط هافبک تهاجمی سرخپوشان را در این بازی‌ها تشکیل داده اند. یک خط هافبک تهاجمی که اگر در دربی هم به کار گرفته شود در واقع یحیی ریسک بزرگی گرده است.

از آنجا که پرسپولیس در این بازی فقط برد می‌خواهد یحیی چاره‌ای جز انتخاب ترکیب تهاجمی ندارد مگر اینکه بخواهد بیش از حد احتیاط کرده و به همان سیستم ۱_۳_۲_۴ قبل خود برگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهرشاددرویشی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
0
1
پرسپولیس دربی هجومی بازی می‌کنه وکیسه روشکست میده
امير
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
1
0
اينطوري كه بدتر ميبازن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
0
0
کوچک ترین اشتباه قابل جبران نخواهد بود ونمی خواهم ببینم ولی سعی خودتون بکنید سیامک نعمتی محمد عمری به شهر آورد يا همون بازی استقلال و پرسپولیس خیلی خوب میشه
ر
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
0
0
سرلک انگارگرسنه تشنه هست انگارآب بدنش خشک شده جون نداره قدرت بدنش رفته بندخدا نمیتونه خوب بدوه حال بازی کردن نداره همون اسدبیگی بهتره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->