گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

تمایل چین برای میانجی‌گری میان فلسطین و رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۱۵۹۴۶۹
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
تمایل چین برای میانجی‌گری میان فلسطین و رژیم صهیونیستی
وزیر امور خارجه چین گفت کشورش، رژیم صهیونیستی و فلسطین را به نشان دادن "شجاعت سیاسی و اتخاذ گامهایی برای از سرگیری مذاکرات صلح" تشویق می‌کند و چین برای تسهیل این امر آماده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری شینهوا، کین گانگ، وزیر امور خارجه چین در گفتگوی تلفنی با الی کوهن، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اظهار کرد، چین از بابت تنش فعلی میان این رژیم و فلسطین نگران بوده و اولویت فعلی این است که وضعیت کنترل شده و جلوی تشدید هر چه بیشتر درگیری و حتی خارج شدنش از کنترل گرفته شود.

کین گانگ بیان داشت، همه طرفها باید آرامش و خویشتنداری خود را حفظ کرده و دست از حرفها و کارهای افراطی و تحریک آمیز بردارند و راه اساسی خارج شدن از این وضعیت از سرگیری مذاکرات صلح و اجرای "راه حل دو کشوری" است.

او گفت، هیچ گاه برای انجام کار درست دیر نیست.

کین گانگ تاکید کرد، شی جینپینگ، رئیس جمهور چین، موضوع ابتکار عمل امنیتی جهانی را مطرح ساخته و چین معتقد است که کلید حل و فصل مساله اسرائیل-فلسطین در پایبندی به دیدگاه امنیت مشترک نهفته است.

بر اساس این گفته‌ها، چین در مساله اسرائیل-فلسطین هیچ منافع خودخواهانه‌ای ندارد و تنها امید به امکان "همزیستی مسالمت آمیز اسرائیل و فلسطین و حراست از صلح و ثبات منطقه‌ای" دارد.

همچنین وزیر خارجه رژیم صهیونیستی هم از بابت تمایل چین به حمایت از حل و فصل درگیری اسرائیل-فلسطین تشکر و ادعا کرد، این رژیم به آرام کردن وضعیت پایبند است اما احتمالا مساله در کوتاه مدت حل و فصل نمی‌شود.

او همچنین مدعی شد، اسرائیل برای نفوذ چین اهمیت قائل بوده و توجه زیادی به مساله هسته‌ای ایران داشته و از پکن توقع ایفای "نقش مثبت" در این موضوع را دارد.

کین گانگ تاکید کرد، عربستان سعودی و ایران اخیرا از طریق گفتگو روابط دیپلماتیک خود را بازیابی کرده و الگوی خوبی در زمینه غلبه بر اختلافات از طریق گفتگو بر جای گذاشتند.

کین گانگ خاطرنشان کرد، امید دارد همه طرفها از فرصت مطلوب به وجود آمده برای حمایت از گفتگو و آشتی، اجرای توافق هسته‌ای برجام و حراست از صلح و آرامش در خاورمیانه استفاده کنند.

در این گفتگوی تلفنی دو طرف تاکید کردند، اهمیت زیادی برای روابط دو جانبه قائل هستند.

کین گانگ همچنین خاطرنشان کرد، چین مایل به تقویت تعاملات با رژیم صهیونیستی در تمامی سطوح، تقویت اعتماد سیاسی دو جانبه و حمایت از همکاری سودمند برای دو طرف است.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز اظهار کرد، مشتاق به بازیابی کامل همکاری در حوزه گردشگی، فرهنگ و دیگر حوزه‌ها بین دو طرف بعد از همه گیری کووید-19 بوده و همچنین متمایل به همکاری نزدیک با چین برای سطح جدید توسعه روابط دوجانبه است.

به نوشته خبرگزاری شینهوا، کین گانگ گفتگوی تلفنی جداگانه‌ای هم با همتایش در تشکیلات خودگردان فلسطین داشت.

وزیر خارجه چین به ریاض المالکی، وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین عنوان کرد، پکن حامی از سرگیری مذاکرات در سریع‌ترین زمان ممکن بوده و همچون گفتگویش با الی کوهن، در این گفتگو هم بر حمایت چین از مذاکرات صلحی بر مبنای اجرای "راه حل دو کشوری" تاکید کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->