اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نیویورک تایمز از تشدید سطح تدارک نظامی ناتو برای مقابله با روسیه خبرداد

  • کد خبر: ۱۵۹۵۲۷
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲
نیویورک تایمز از تشدید سطح تدارک نظامی ناتو برای مقابله با روسیه خبرداد
بر اساس گزارش یک روزنامه آمریکایی، حمله تمام عیار روسیه به اوکراین ائتلاف ناتو را به تجدید نظر در توانمندی‌های نظامی خود و بازگرداندن آن به سطح دوران جنگ سرد و تجدیدنظر در رویکردش در زمینه بازدارندگی در مرزهای شرقی واداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت، ائتلاف ناتو به سرعت در حال رفتن از رویکرد بازدارندگی بر مبنای اقدام تلافی جویانه به سمت بازدارندگی با محروم سازی است.

تا پیش از این کشورهای عضو ائتلاف ناتو در زمان بروز یک حمله ازجانب روسیه، مجبور به صبر کردن تا زمانی که نیروهای ائتلاف به ویژه آمریکا به کمکشان آمده و با حملات تلافی جویانه روسها را به عقب برانند بودند.

به نوشته پایگاه اینترنتی اوکراینسکا پراودا،"بازدارندگی با محروم سازی" به معنی استقرار دائم سربازان ائتلاف در نزدیکی مرز با فدراسیون روسیه، همگرایی بیشتر میان برنامه‌های جنگی آمریکا و متحدانش، صرف بودجه نظامی بیشتر و همچنین دقت بیشتر در ملزومات کشورهای متحد به منظور برخورداری از انواع مشخصی از نیروها و تجهیزات برای جنگیدن و در صورت لزوم استقرار آنها در مکان های از پیش تعیین شده است.

روزنامه نیویورک تایمز خاطر نشان کرد: "نیت این است که نیروهای ناتو را نه فقط قدرتمندتر و توانمندتر سازند بلکه همچنین آنها را بیشتر در معرض دید روسیه به عنوان یک مولفه کلیدی بازدارندگی قرار دهند."

یکی از نتایج عملی مفهوم "بازدارندگی با محروم سازی" تقویت نقش ژنرال کریستوفر کاوولی، فرمانده ارشد حوزه اروپای ناتو که همچنین بر نیروهای آمریکایی در اروپا نیز فرماندهی می‌کند است.

یک مقام رده بالای ناتو که نامش را فاش نکرد به روزنامه نیویورک تایمز گفت، برای نخستین بار از زمان جنگ سرد، مقامی از ائتلاف ناتو در این سطح اقدام به ترکیب برنامه‌های آمریکا و کشورهای متحد برای اجرای عملیات‌های نظامی از جمله در دریا، هوا، فضا و فضای سایبری کرده است.

به گفته این مقام، کشورهای شرق اروپا دقیقا درخواهند یافت که ائتلاف ناتو قصد انجام چه اقداماتی برای حفاظت از آنها را دارد.

این ائتلاف همچنین سطح ملزومات مربوط به برنامه‌ریزی نظامی را افزایش خواهد داد و ممکن است برای نقل و انتقال برخی واحدهای لازم برای تضمین امنیت متحدان محدودیت ایجاد کند.

بر اساس این گزارش قرار است در چارچوب تقویت توانمندی های نظامی ائتلاف ناتو برنامه بودجه‌ای جدید برای صرف دست کم دو درصد از تولید ناخالص داخلی کشورها برای بودجه نظامی در اجلاس بعدی این ائتلاف در ماه ژوئیه مورد توافق قرار بگیرد.

مقام ناتو گفت، در این ائتلاف صرف ۲.۵ تا سه درصد از تولید ناخالص داخلی برای این مساله کافی در نظر گرفته می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->