نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران
سرخط خبرها

نیویورک تایمز از تشدید سطح تدارک نظامی ناتو برای مقابله با روسیه خبرداد

  • کد خبر: ۱۵۹۵۲۷
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲
نیویورک تایمز از تشدید سطح تدارک نظامی ناتو برای مقابله با روسیه خبرداد
بر اساس گزارش یک روزنامه آمریکایی، حمله تمام عیار روسیه به اوکراین ائتلاف ناتو را به تجدید نظر در توانمندی‌های نظامی خود و بازگرداندن آن به سطح دوران جنگ سرد و تجدیدنظر در رویکردش در زمینه بازدارندگی در مرزهای شرقی واداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت، ائتلاف ناتو به سرعت در حال رفتن از رویکرد بازدارندگی بر مبنای اقدام تلافی جویانه به سمت بازدارندگی با محروم سازی است.

تا پیش از این کشورهای عضو ائتلاف ناتو در زمان بروز یک حمله ازجانب روسیه، مجبور به صبر کردن تا زمانی که نیروهای ائتلاف به ویژه آمریکا به کمکشان آمده و با حملات تلافی جویانه روسها را به عقب برانند بودند.

به نوشته پایگاه اینترنتی اوکراینسکا پراودا،"بازدارندگی با محروم سازی" به معنی استقرار دائم سربازان ائتلاف در نزدیکی مرز با فدراسیون روسیه، همگرایی بیشتر میان برنامه‌های جنگی آمریکا و متحدانش، صرف بودجه نظامی بیشتر و همچنین دقت بیشتر در ملزومات کشورهای متحد به منظور برخورداری از انواع مشخصی از نیروها و تجهیزات برای جنگیدن و در صورت لزوم استقرار آنها در مکان های از پیش تعیین شده است.

روزنامه نیویورک تایمز خاطر نشان کرد: "نیت این است که نیروهای ناتو را نه فقط قدرتمندتر و توانمندتر سازند بلکه همچنین آنها را بیشتر در معرض دید روسیه به عنوان یک مولفه کلیدی بازدارندگی قرار دهند."

یکی از نتایج عملی مفهوم "بازدارندگی با محروم سازی" تقویت نقش ژنرال کریستوفر کاوولی، فرمانده ارشد حوزه اروپای ناتو که همچنین بر نیروهای آمریکایی در اروپا نیز فرماندهی می‌کند است.

یک مقام رده بالای ناتو که نامش را فاش نکرد به روزنامه نیویورک تایمز گفت، برای نخستین بار از زمان جنگ سرد، مقامی از ائتلاف ناتو در این سطح اقدام به ترکیب برنامه‌های آمریکا و کشورهای متحد برای اجرای عملیات‌های نظامی از جمله در دریا، هوا، فضا و فضای سایبری کرده است.

به گفته این مقام، کشورهای شرق اروپا دقیقا درخواهند یافت که ائتلاف ناتو قصد انجام چه اقداماتی برای حفاظت از آنها را دارد.

این ائتلاف همچنین سطح ملزومات مربوط به برنامه‌ریزی نظامی را افزایش خواهد داد و ممکن است برای نقل و انتقال برخی واحدهای لازم برای تضمین امنیت متحدان محدودیت ایجاد کند.

بر اساس این گزارش قرار است در چارچوب تقویت توانمندی های نظامی ائتلاف ناتو برنامه بودجه‌ای جدید برای صرف دست کم دو درصد از تولید ناخالص داخلی کشورها برای بودجه نظامی در اجلاس بعدی این ائتلاف در ماه ژوئیه مورد توافق قرار بگیرد.

مقام ناتو گفت، در این ائتلاف صرف ۲.۵ تا سه درصد از تولید ناخالص داخلی برای این مساله کافی در نظر گرفته می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->