شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ اتمام عملیات‌های عمرانی پروژه احداث معبر بلوار کرامت معاون اقتصادی شهرداری مشهد خبر داد؛ فراهم شدن بستر‌های جذب سرمایه‌گذار در مشهد همزمان با برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد
سرخط خبرها

سرپرست شهرداری مشهد: استقبال از بهار امسال بدون هیچ مشکلی انجام شد

  • کد خبر: ۱۵۹۶۳۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۱
سرپرست شهرداری مشهد: استقبال از بهار امسال بدون هیچ مشکلی انجام شد
سرپرست شهرداری مشهد تصریح کرد: روز نخست فروردین همزمان با سال تحویل و همچنین میزبانی از مقام معظم رهبری، هیچ خللی در فعالیت‌های مربوط به استقبال از بهار و سایر اقدامات مربوط به شهر مشهد مانند حمل و نقل شهروندان و زائران رخ نداد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اصغری شامگاه دیروز، ۲۹ فروردین ماه، در آیین تقدیر از دستاندرکاران استقبال از بهار ۱۴۰۲ در سالن تالار شهر مشهد با بیان اینکه اقدامات مربوط به استقبال از بهار ۱۴۰۲ از ابتدای بهمن ۱۴۰۱ آغاز شد و تا امروز ادامه یافت، اظهار کرد: در حقیقت این اقدامات یک فصل را دربر می‌گرفت؛ سه ماهی که فصل همدلی و همراهی بود. فصلی که به جای رقابت رفاقت داشتیم و همه مسئولان استان در آیین استقبال از بهار تلاشی خستگی‌ناپذیر داشتند.

وی با اشاره به مشارکت همه معاونت‌های شهرداری مشهد در استقبال از بهار عنوان کرد: طی این سه ماه برای صدور مجوز‌های ساختمانی تخفیفاتی اعمال شد و در کنار این، شهرداران مناطق علی‌رغم پاسخگویی و رفع نیاز‌های شهر، در زمینه‌های خدماتی و عمرانی نیز همراهی و فعالیت داشتند. همچنین با تلاش‌های معاونت شهرسازی شهرداری طرح تفصیلی شهر مشهد ابلاغ شد که به طور کامل در سیستم بارگذاری نشده بود، اما چنین مساله‌ای کوچکترین خللی در پاسخگویی به شهروندان ایجاد نکرد.

سرپرست شهرداری مشهد با اشاره به فعالیت‌های شاخص معاونت مالی و پشتیانی خویش طی سال ۱۴۰۱ نیز بیان کرد: سال پیش شهرداری مشهد توانست علی‌رغم گمانه‌زنی‌ها بودجه درآمد‌های عمومی را تا ۱۱۲ درصد محقق کند. همچنین ابلاغ قانون درآمد‌های پایدار موجب تغییر عناوین برخی از عوارض شهری شد که با همراهی شورای اسلامی شهر و معاونت مالی و پشتیبانی، این تغییرات به تصویب رسید.

اصغری با بیان اینکه در بهار ۱۴۰۲ مشهد سه بهار را پیش رو داشت، گفت: یکی از این بهارها، بهار طبیعت، دیگری بهار قرآن و سرانجام بهار سوم، بهار انقلاب بود. معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در استقبال از بهار انقلاب خوش درخشید و در ۲۲ بهمن امسال شاهد حضور کم‌نظیری از سوی مردم بودیم. همچنین در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، معاونت فرهنگی شهرداری مشهد اقدام به برگزاری رویداد‌های مختلفی نظیر جشنواره غذای ملل و همچنین جشن‌های مختلف داشت که هنوز هم این رویداد‌ها در حال برگزاری است.

وی اضافه کرد: معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری مشهد نیز علاوه بر ارائه گزارش تفریق بودجه و اصلاح آن به شورا، بودجه سال ۱۴۰۲ را نیز تنظیم و تقدیم شورا کرد و نهایتا این لایحه به تصویب رسید.

اصغری با اشاره به تبدیل وضعیت ایثارگان در شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: امسال حدود ۳۰۰۰ نفر از نیرو‌های مدیریت شهری با قانون ایثارگان تبدیل وضعیت شدند و برای سایر این نیرو‌ها نیز اقدامات لازم در دست انجام است. همچنین معاونت اقتصادی ما موفق شد مجوز انتشار اوراق مربوط به بافت فرسوده و قطار شهری مشهد را از بانک مرکزی دریافت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->