پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی: کنترل تورم، تنها کنترل بازار نیست

  • کد خبر: ۱۵۹۸۹۴
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
استاندار خراسان‌رضوی: کنترل تورم، تنها کنترل بازار نیست
استاندار خراسان‌رضوی گفت: کنترل تورم تنها کنترل بازار نیست، در خیلی از بخش‌ها باید اقدامات مختلفی انجام شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرارانیوز، استاندار خراسان رضوی در یکصدو دومین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که امروز ۳۱ فروردین در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد گفت: با توجه به اینکه شعار سال رشد تولید ومهار تورم است باید برنامه ما برای تحقق این این شعار مشخص شود. ما اعتقاد داریم خاستگاه این برنامه‌ها و پروژه‌ها در بخش‌های مختلف مثل صنعت، معدن در سه بخش توسعه، بهره وری وظرفیت‌های جدید باید مشخص شود.

به گفته یعقوبعلی نظری، کنترل تورم تنها کنترل بازار نیست، در خیلی از بخش‌ها باید اقدامات مختلفی انجام شود. تامین مواد اولیه و کاهش هزینه‌های تولید یکی از مسائل کنترل تورم است ما پیشنهادمان این است که بخش خصوصی در مهار تورم هم نظرات خود را داشته باشد.

وی با اشاره به موضوع ساماندهی حضور زائرین در مشهد تصریح کرد: از پارسال این دغدغه وجود داشته است. امسال هم با توجه اتفاقات مثبت در منطقه و روابط بین همسایه ها، ساماندهی بخش درمان، اقامتگاه و مسائل حمل و نقل بیشتر از پیش مورد تاکید است. از پیشنهادات در این حوزه استقبال می‌شود.

وی یادآورشد:   باید سیاستهای لازم در خصوص تامین برق و گاز واحدها اتخاذ شود، زیرا کشور با کمبود ۱۱ هزار مگاوات تولید برق مواجه است و حدود هزار مگاوات محدودیت نیز برای خراسان رضوی به منظور جبران کسری برق در دوره اوج بار اعمال خواهد شد البته پیگیریهایی برای به حداقل رساندن این محدودیتها برای خراسان رضوی انجام گرفته و اقدامات غیرمتمرکز از سوی بخش خصوصی نیز محور جدی کار در این حوزه است.

نظری افزود: قراردادهایی برای اجرای طرحهایی به منظور تولید برق از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی در خراسان رضوی در حال امضا است اما تحقق یا رفع کمبود تولید برق موضوعی زمان بر است و باید برای کوتاه مدت سیاستهایی در جهت مدیریت مصرف برق در دوره اوج بار اعمال شود.

وی افزود: در مسئله آب این مشکلات را داریم. طرح‌هایی وجود دارد که به عنوان تعدیل مصرف انجام شود.

نظری در خصوص حمایت از فعالان بخش خصوصی برای شرکت در نمایشگاه های کشورهای دیگر گفت: طبق قول مساعد رییس اتاق بازرگانی ایران، ۵۰ درصد از هزینه های حضور فعالان بخش خصوصی در این نمایشگاه ها تامین خواهد شد و تلاش می شود که حمایتهای مختلف از این بخش انجام گیرد.

استاندار تاکید کرد: در بحث الکترواستیل و اتش سوزی که اتفاق افتاد استانداری هم جلساتی با این شرکت داشته است اعلام امادگی در جزئیات هم صورت گرفته که چه اقداماتی را با نظر خودشان در ارتباط با راه اندازی مجدد و کمک‌هایی که نیاز است صورت بگیرد. ما تاکیدمان بر این است که بخش خصوصی هم در این همکاری و همیاری مشارکت کند.

وی در رابطه با مسئله کمبود کارگر و وجود بیکاری در استان گفت: این موضوع نیاز به تدبیر دارد. در این شرایط هم نیاز به کارگر وجود دارد و هم بیکاری است و لازم است مهارت آموزی در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها انجام شود.
نظری خطاب به صنعتگران و فعالان اقتصادی ادامه داد:در بحث تامین مسکن برای کارگر این امادگی است که با بخش صنعت و کارخانجات همکاری شودو زمین در اختیارشان قرارگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->