بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی: کنترل تورم، تنها کنترل بازار نیست

  • کد خبر: ۱۵۹۸۹۴
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
استاندار خراسان‌رضوی: کنترل تورم، تنها کنترل بازار نیست
استاندار خراسان‌رضوی گفت: کنترل تورم تنها کنترل بازار نیست، در خیلی از بخش‌ها باید اقدامات مختلفی انجام شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرارانیوز، استاندار خراسان رضوی در یکصدو دومین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که امروز ۳۱ فروردین در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد گفت: با توجه به اینکه شعار سال رشد تولید ومهار تورم است باید برنامه ما برای تحقق این این شعار مشخص شود. ما اعتقاد داریم خاستگاه این برنامه‌ها و پروژه‌ها در بخش‌های مختلف مثل صنعت، معدن در سه بخش توسعه، بهره وری وظرفیت‌های جدید باید مشخص شود.

به گفته یعقوبعلی نظری، کنترل تورم تنها کنترل بازار نیست، در خیلی از بخش‌ها باید اقدامات مختلفی انجام شود. تامین مواد اولیه و کاهش هزینه‌های تولید یکی از مسائل کنترل تورم است ما پیشنهادمان این است که بخش خصوصی در مهار تورم هم نظرات خود را داشته باشد.

وی با اشاره به موضوع ساماندهی حضور زائرین در مشهد تصریح کرد: از پارسال این دغدغه وجود داشته است. امسال هم با توجه اتفاقات مثبت در منطقه و روابط بین همسایه ها، ساماندهی بخش درمان، اقامتگاه و مسائل حمل و نقل بیشتر از پیش مورد تاکید است. از پیشنهادات در این حوزه استقبال می‌شود.

وی یادآورشد:   باید سیاستهای لازم در خصوص تامین برق و گاز واحدها اتخاذ شود، زیرا کشور با کمبود ۱۱ هزار مگاوات تولید برق مواجه است و حدود هزار مگاوات محدودیت نیز برای خراسان رضوی به منظور جبران کسری برق در دوره اوج بار اعمال خواهد شد البته پیگیریهایی برای به حداقل رساندن این محدودیتها برای خراسان رضوی انجام گرفته و اقدامات غیرمتمرکز از سوی بخش خصوصی نیز محور جدی کار در این حوزه است.

نظری افزود: قراردادهایی برای اجرای طرحهایی به منظور تولید برق از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی در خراسان رضوی در حال امضا است اما تحقق یا رفع کمبود تولید برق موضوعی زمان بر است و باید برای کوتاه مدت سیاستهایی در جهت مدیریت مصرف برق در دوره اوج بار اعمال شود.

وی افزود: در مسئله آب این مشکلات را داریم. طرح‌هایی وجود دارد که به عنوان تعدیل مصرف انجام شود.

نظری در خصوص حمایت از فعالان بخش خصوصی برای شرکت در نمایشگاه های کشورهای دیگر گفت: طبق قول مساعد رییس اتاق بازرگانی ایران، ۵۰ درصد از هزینه های حضور فعالان بخش خصوصی در این نمایشگاه ها تامین خواهد شد و تلاش می شود که حمایتهای مختلف از این بخش انجام گیرد.

استاندار تاکید کرد: در بحث الکترواستیل و اتش سوزی که اتفاق افتاد استانداری هم جلساتی با این شرکت داشته است اعلام امادگی در جزئیات هم صورت گرفته که چه اقداماتی را با نظر خودشان در ارتباط با راه اندازی مجدد و کمک‌هایی که نیاز است صورت بگیرد. ما تاکیدمان بر این است که بخش خصوصی هم در این همکاری و همیاری مشارکت کند.

وی در رابطه با مسئله کمبود کارگر و وجود بیکاری در استان گفت: این موضوع نیاز به تدبیر دارد. در این شرایط هم نیاز به کارگر وجود دارد و هم بیکاری است و لازم است مهارت آموزی در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها انجام شود.
نظری خطاب به صنعتگران و فعالان اقتصادی ادامه داد:در بحث تامین مسکن برای کارگر این امادگی است که با بخش صنعت و کارخانجات همکاری شودو زمین در اختیارشان قرارگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->