جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زلنسکی: وضعیت میدانی در اوکراین خوب نیست

  • کد خبر: ۱۶۰۲۲۷
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۳
زلنسکی: وضعیت میدانی در اوکراین خوب نیست
رئیس جمهور اوکراین با بیان اینکه وضعیت میدانی نیرو‌های این کشور خوب نیست، در عین حال گفت که رئیس جمهور روسیه به اهداف خود در این جنگ دست پیدا نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنگ اوکراین در حالی وارد دومین سال خود شده است، که وضعیت نیرو‌های اوکراینی خوب نیست، ولی ولادمیر زلنسکی رئیس جمهور این کشور ادعای می‌کند که به پیروزی اطمینان دارد.

زلنسکی در مصاحبه با شبکه خبری العربیه، با بیان اینکه به تسلط مجدد بر اراضی اوکراین اطمینان دارد، در عین حال اذعان کرد: «وضعیت میدانی، خوب نیست، ولی ما بخشی از خاک خود را آزاد کرده‌ایم».

وی درباره پاتکی که قرار است نیرو‌های اوکراینی علیه روسیه انجام دهند و چندین بار هم در این باره سخن گفته‌اند، گفت: این حمله، قطعا صورت خواهد گرفت و ما از موفقیت آن، اطمینان داریم، ولی دشوار است که اکنون چیزی در این باره بگویم؛ زیرا ما هنوز در مرحله آمادگی [برای این حمله]قرار داریم».

رئیس جمهور اوکراین، ضمن حملات لفظی به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، مدعی شد: پوتین نیز مانند صدام حسین که از کویت شکست خورد، از ما شکست خواهد خورد. پوتین نخواهد توانست به هدف خود در این جنگ دست پیدا کند و اعتماد ملت خود را هم از دست خواهد داد.

این اظهارات در حالی از سوی رئیس جمهور اوکراین مطرح شده که طی روز‌های اخیر اختلاف میان اعضای پیمان آتلانتیک شمالی در خصوص شیوه مواجهه با تحولات جنگ اوکراین بیش از گذشته علنی شده است؛ حتی تلاش اعضای گروه هفت، برای لاپوشانی این اختلافات راه به جایی نبرده و در خصوص ادامه جنگ و شیوه محاسبه هزینه‌های ناشی از فرسایشی شدن نبرد، منازعات زیادی میان پاریس، برلین، لندن، واشنگتن و دیگر بازیگران شکل گرفته است.

در چنین شرایطی ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو که آخرین روز‌های حضور خود در این مسند را سپری می‌کند، به زعم خود مشغول برطرف ساختن نگرانی‌های اوکراین از طریق گفتاردرمانی است و پنج‌شنبه هفته گذشته در سفری غیرمنتظره وارد کی‌یف شد و با مسئولان اوکراینی دیدار کرد.

رئیس‌جمهوری اوکراین در این دیدار، صراحتا از استولتنبرگ خواست تا اعضای ناتو به مراتب بیشتر از قبل، هواپیما‌های جنگی، توپخانه و تجهیزات زرهی به اوکراین بفرستند. دبیر کل ناتو هم به جای اجابت این درخواست، مدعی شد که عضویت اوکراین در ناتو امری قطعی و مسلم است.

رهبران ناتو در سال ۲۰۰۸ میلادی گفته بودند که اوکراین روزی به ائتلاف سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ملحق خواهد شد و استولتنبرگ این وعده را طی ۱۴ ماه گذشته بار‌ها تکرار کرده است.

این سخنان در حالی صورت می‌گیرد که چندی پیش «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه که کشورش یکی از اعضای موثر ناتو محسوب می‌شود، تاکید کرد که کی‌یف باید بر روی گزینه‌هایی مانند «شراکت با اولویت» در قبال ناتو فکر کند و عضویت دائم در این پیمان جمعی را کم‌کم به فراموشی بسپارد!

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->