آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا! فیلمبرداری فیلم کمدی «مازراتی» به پایان رسید حضور ۲ داور و ۱۲ فیلم از سینماگران ایرانی در جشنواره فیلم‌های آسیایی بارسلون استاندار خراسان رضوی: نیازمند هم‌افزایی، وفاق و همدلی هستیم | سیاست‌گذاری، رسالت شورای فرهنگ عمومی استان + فیلم
سرخط خبرها

محمود پاک نیت با «تب و تاب» در شبکه دو + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۶۰۵۴۷
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳
محمود پاک نیت با «تب و تاب» در شبکه دو + زمان پخش
محمود پاک نیت که با سریال «آتش سرد» مهمان شبکه سوم سیماست از شنبه نهم اردیبهشت قرار است با سریال «تب و تاب» مهمان شبکه دو هم شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با اتمام مجموعه درام داستانی «بچه زرنگ ۲»، سریال «تب و تاب» با موضوع خانواده ایرانی و توجه به سبک زندگی، از شبکه دو سیما روانه آنتن خواهد شد.

در این مجموعه تلاش شده تا موضوعاتی که خانواده‌ها با آن مواجه هستند در قالب ملودرام‌های اجتماعی روایت شود. در بخشی از خلاصه داستان آمده: «مه‌لقا از سفر بازمی‌گردد و مشتاقانه منتظر دیدن پسر بزرگش معین است، ولی مشخص نیست چرا معین به استقبال مادر نرفته است...»

در این سریال هنرمندانی همچون محمود پاک نیت، فرشته سرابندی، خیام وقار کاشانی، حدیث نیک رو، ایوب آقاخانی، حمیدرضا نعیمی، نسرین مرادی، امیر حامد و... به ایفای نقش پرداخته‌اند.

از دیگر عوامل این سریال می‌توان به علی محمد قاسمی و فردین ناصری (مدیران تصویربرداری)، میلاد لکی و آندارنیک خچومیان (مدیران تولید)، علیرضا نوین‌نژاد (مدیر صدابرداری)، پیام حسین سوری (طراح صحنه و لباس)، علیرضا خورشید (طراح چهره‌پردازی)، چاوش هنرآموز (برنامه‌ریز)، حمید وطن‌پرست (دستیار اول کارگردان)، علی ابوالصدق (صداگذار)، محمدمصطفی رجبی (تدوین) و نیما عظیمی نژاد (آهنگساز) اشاره کرد.

سریال «تب و تاب» کاری از گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما، به تهیه‌کنندگی مهدی شفیعی و کارگردانی و نویسندگی داریوش مختاری است که از شنبه ۹ اردیبهشت، شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۱۵ روانه آنتن این شبکه خواهد شد و بازپخش آن روز بعد ساعات ۰۰:۴۰ بامداد، ۹:۴۵ صبح و ۱۶:۱۵ خواهد بود.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->