عجله صهیونیست‌ها برای رفتن به جهنم؛ چهارمین مورد خودکشی در ارتش اسرائیل طی ۱۰ روز حمله پهپادی یمن به اهدافی در اراضی اشغالی ۴۱ درصد از خانواده‌های اسرائیلی به دنبال تحریم سربازی عربستان حملات رژیم اسرائیل به سوریه را محکوم کرد حل اختلافات توزیع قیر رایگان و بررسی بیمه رانندگان اسنپ در کمیسیون عمران مجلس اعضای هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس معرفی شدند | انتخاب مجدد «آقاتهرانی» به عنوان رئیس گفت‌وگوی ترامپ و زلنسکی درباره حمله به روسیه تایید شد دادستانی تهران علیه یک نماینده تهران در مجلس اعلام جرم کرد اتحادیه اروپا علیه ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) سفر دو روزه هیئت امنیتی رژیم صهیونیستی به قاهره پایان یافت ۱۲ نفر در بمباران البقاع لبنان به شهادت رسیدند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) دیدار پزشکیان با خانواده شهید مجتبی رضیئی قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه ادامه دارد عراقچی: اقدام آمریکا در تجاوز به ایران، خیانت به دیپلماسی بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: بین رانندگان و مدیران تاکسی‌های اینترنتی رابطه کارگری و کارفرمایی برقرار نیست وزیر خارجه پاکستان در دیدار با عراقچی دیپلماسی را تنها راه عملی برای کاهش تنش دانست درخواست وزیر خارجه از اعضای شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی استاندار خراسان رضوی: امسال ازطریق آزمون استخدامی، ۱۵۰ نفر به کارکنان استانداری و فرمانداری‌ها اضافه می‌شوند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد رسماً آغاز‌به‌کار کرد انتشار برای اولین بار | گفت‌وگو با سردار شهید حاجی زاده درباره مسیر پیشرفت صنعت موشکی ایران + فیلم خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس انتخاب شدند | «میثم ظهوریان»، نماینده مردم مشهد، دبیر کمیسیون شد تدارک تظاهرات گسترده معترضان به سفر ترامپ، در انگلیس ضرورت احیای نگاه ملی برای تأمین نیاز‌های زائران مشهد قدردانی وزیر خارجه از سازمان همکاری شانگهای به دلیل حمایت از ایران سخنگوی وزارت امور خارجه: در هر روند دیپلماتیک مرتبط با پرونده هسته‌ای ایران، چین می‌تواند نقش آفرینی سودمند داشته باشد موشن‌گرافی | این قصه قهرمان دارد و قهرمان این قصه #ایران است
سرخط خبرها

بیانیه وزارت خارجه درباره انتقادات اخیر به ظریف

  • کد خبر: ۱۶۰۸۹
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹
بیانیه وزارت خارجه درباره انتقادات اخیر به ظریف
وزارت امور خارجه در خصوص جنجال‌های اخیر پیرامون اعلام مواضع اصولی وزیر امور خارجه در گفتگو با نشریه آلمانی، بیانیه‌ای منتشر کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ متن بیانیه وزارت امور خارجه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

۱. یکی از اهداف ایالات متحده آمریکا در نبرد دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران آن است که تصویری جنگ طلب از ایران به نمایش گذارد؛ تصویری که چند ده سال برای ایجاد آن از طریق نبرد رسانه‌ای و جنگ روانی تلاش کرده بود. این تصویر نادرست و معارض با ذات نظام اسلامی در پی انجام مذاکرات برجام برهم ریخت و جهان دریافت که امنیتی سازی جمهوری اسلامی ایران یک فرییکاری صهیونیستی است و ایران نه تنها کشوری قانون مدار و دارای منطقی روشن و استوار است بلکه در صف نخست مبارزه با تروریسم و پدید آوری فضای صلح آمیز در جهان قرار دارد. خروج یک جانبه ایالات متحده از مذاکرات برجام و بیان این که برجام به سود ایران بوده و آمریکا از آن متضرر شده است - ضمن نشان دادن توان دیپلماتیک و منطق قوی ایران در دفاع از حقانیت و مطالبات ملت ایران- عملا نشان داد که به واقع این ایالات متحده آمریکاست که به قوانین جهانی و حقوق بین الملل وقعی ننهاده و گریزان از گفتگو و ناقض تعهدات بین المللی است. با ترور شهید سپهبد سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم برای افکار عمومی جهان اثبات شد که این دولت آمریکاست که در راس حامیان تروریسم در سطح جهانی است. در همین راستا تمامی تلاش آمریکا آن است که موضع برتر ایران یعنی"حمایت از مذاکرات قانونی انجام شده در برجام" را از دست ایران خارج کرده و تصویری "ضد مذاکره" از ایران را به نمایش گذارده و نهایتا میز مذاکره غیر قانونی و تحمیلی را جایگزین برجام نماید. اقدامی که با قدرت از سوی رهبری معظم انقلاب نفی و نهی شده که همواره ملاک عمل وزارت خارجه جمهوری اسلامی می‌باشد. از اینرو تاکید بر مذاکرات قانونی در چارچوب کمیسیون مشترک برجام در مقابل مذاکرات خارج از برجام — که دولت قانون ستیز آمریکا بدنبال آن است — ضرورت داشته و نباید به هیچ وجه این سنگر که از مشروعیت بین المللی برخوردار است، به دولت مستکبر و قانون گریز آمریکا وانهاده شود.

۲. تاکید بر این که ایالات متحده اگر مایل به مذاکره است باید به سر میز مذاکره کمیسیون مشترک برجام که خود آن را ترک کرده بازگشته و تمامی تحریم‌ها و اقدامات غیر قانونی انجام شده را لغو و جبران نماید - در صورت انجام - شکست مطلق آمریکا در صحنه بین المللی و دال بر قدرت برتر ایران در صحنه دیپلماتیک خواهد بود؛ بنابراین چنین رویکردی باید با قدرت پیگیری شده و نباید اجازه دهیم آمریکا از وضعیت موجود که خواهان گریز از آن است خارج شود. برخلاف بعضی سوء برداشت ها، این موضع نماد قدرت ایران بوده و این ایالات متحده است که مایل است به لطایف الحیل میز برجام را که برای خود تله می‌داند برهم زند.

بیشتر بخوانید:
اقدامات آمریکا عامل تنش‌های کنونی بر سر برجام است
اولین حضور سخنگوی وزارت امور خارجه در صداوسیما
۳. وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی وظیفه دفاع از کیان و حیثیت جمهوری اسلامی با بهره گیری از توانمندی‌های حقوقی و دیپلماتیک را بر عهده دارد و در عرصه بین المللی نیز با اتکاء به حمایت‌ها و رهنمود‌های راهبردی مقام معظم رهبری توانسته است همدوش با محور مقاومت اقتدار جمهوری اسلامی را در منطقه و جهان علیرغم فشار‌ها و تلاش‌های غیرقانونی ایالات متحده آمریکا به نمایش گذارد؛ وظیفه‌ای که بدون توجه به هر فشاری از هر سو با قدرت به انجام خواهد رسانید.

۴. گاه بدلیل عدم اطلاع از پیچیدگی‌ها و نیز تصمیمات متخذه از سوی نهاد‌های فرادستی، برداشت‌هایی نادرست از عملکرد وزارت امور خارجه ترویج می‌شود که متاسفانه مورد سوء استفاده رسانه‌ها و نهاد‌های سیاسی بدخواهان ایران زمین قرار می‌گیرد. وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن تقدیر از حساسیت‌های علاقمندان به آرمان‌های انقلاب و بهره بردن از نقد‌های کارشناسی انجام شده، وظیفه خود می‌داند یک بار دیگر نسبت به استفاده جناحی از موضوعات ملی هشدار دهد. ایجاد دوقطبی "مذاکره - عدم مذاکره" در شرایط فعلی سیاست خارجی و فضای انتخاباتی داخلی، اثرات مخرب بر منافع ملی کشور و اعتماد عمومی جامعه خواهد داشت و کسانی که برای مطامع انتخاباتی زودگذر منافع و سرمایه‌های ملی را قربانی می‌کنند مسلما در برابر خدا، مردم و تاریخ باید پاسخگو باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->