روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

رئیسی: اتحاد اقوام باطل کننده نیرنگ دشمن است

  • کد خبر: ۱۶۰۹۹۰
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۱
رئیسی: اتحاد اقوام باطل کننده نیرنگ دشمن است
رئیس جمهور در دیدار صمیمی با سران عشایر خوزستان گفت: اتحاد و انسجام میان اقوام، شیوخ و طایفه های خوزستان همواره باطل کننده نیرنگ دشمن بوده و این اتحاد و همبستگی باید استمرار و تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در این دیدار که پنجشنبه در مسجد ارشاد اهواز برگزار شد با بیان اینکه خوزستان دین خود را ادا کرده است افزود: امروز باید همه کشور به ویژه مسوولان نسبت به این استان و مردم با وفای آن ادای دین کنیم.

آیت الله رییسی اشتغال را اولویت خوزستان دانست و گفت: استفاده از نیروی بومی در همه بخش‌ها بر غیربومی اولویت دارد و شرکت‌های مستقر در این استان باید بهره گیری از جوانان خوزستان را اولویت قرار دهند.

وی با اشاره به عبور خوزستان از تنش آبی تابستان گذشته افزود: خوشبختانه با مدیریت خوب انجام شده از این تنش که می‌توانست استان را به صورت جدی تحت تاثیر قرار دهد، عبور کردیم.

رییس جمهور تغییر شرایط و حل مشکل‌های انباشته خوزستان را نیاز به حرکت جهادی دانست و ادامه داد: اتحاد و انسجام میان اقوام، شیوخ و طایفه‌های خوزستان همواره باطل کننده نیرنگ دشمن بوده و این اتحاد و همبستگی باید استمرار و تقویت شود.

آیت الله رییسی گفت: مهم‌ترین افتخار بنده نوکری برای مردم است و برای گره گشایی از مشکل خوزستان و کشور از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

شیوخ عشایر: همه حول انقلاب متحد هستیم

سران عشایر خوزستان در دیداری صمیمی با آیت الله سید ابراهیم رییسی ضمن تاکید بر وحدت همه اقوام بر تلاش دولت انقلابی برای گره گشایی از مشکل خوزستان تاکید کردند.

علما، سران قبایل و عشایر خوزستان نیز در این دیدار به به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

علمای اعلام، سران قبایل و شیوخ عشایر خوزستان در این دیدار صمیمی تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف میان اقوام ایران اسلامی را مذبوحانه دانستند و بر اتحاد همه اقوام و طوایف خوزستان حول انقلاب اسلامی و ولایت فقیه تاکید کردند.

آمار بالای بیکاری در روستاها، عقب ماندگی‌های جدی اهواز از نظر فاضلاب، ضرورت بهره گیری شرکت‌های بزرگ صنعتی از نیرو‌های بومی، انتقاد از بروکراسی اداری برای پرداخت وام ازدواج، انتقاد از عمل نکردن بیمه‌ها به خسارت‌های تحمیلی به کشاورزان و دامداران، نیاز جدی مسکن در استان و همچنین تکمیل آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی از جمله موضوع‌های مطرح شده در این نشست بود.

آیت الله سیدابراهیم رییسی، رییس جمهور صبح پنجشنبه همراه با اعضای هیات دولت از طریق فرودگاه دزفول وارد خوزستان شد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیات همراه صبح پنجشنبه در بدو ورود به فرودگاه دزفول از سوی استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استانی مورد استقبال قرار گرفت.

تعدادی از نخبگان استان خوزستان و سران عشایر برای استقبال از رئیس جمهور حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->