رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور‌: رتبه‌بندی معلمان برای ارتقای منزلت و کیفیت کار تعلیم و تربیت اجرا شد| به هیچ مدیری چک سفید امضا ندادیم

  • کد خبر: ۱۶۱۱۲۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵
رئیس‌جمهور‌: رتبه‌بندی معلمان برای ارتقای منزلت و کیفیت کار تعلیم و تربیت اجرا شد| به هیچ مدیری چک سفید امضا ندادیم
رئیس‌جمهور درباره مسائل مربوط به اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت: اجرای این طرح ۱۰ هدف داشت که فقط یکی از این اهداف مباحث مالی بود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی در نشستی با جمعی از فعالان فرهنگی و اجتماعی خوزستان، ارتباط خود و دیگر مسئولان با فعالان و نخبگان فرهنگی و اجتماعی و بهره‌مند شدن از نظرات آنان را مغتنم دانست و گفت: البته فعالان فرهنگی و اجتماعی گمان نکنند که با طرح دغدغه‌هایشان در چنین نشست‌هایی مسئولیت از آنان ساقط شده، بلکه باید با روحیه جهادی و انقلابی این دغدغه‌ها را تا رفع آنها با جدیت دنبال کنند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تعاون یکی از سه رکن اقتصاد کشور در کنار بخش دولتی و خصوصی است، اظهار داشت: بخش تعاون یکی از بهترین بخش‌ها برای مشارکت در اجرای قانون مولدسازی اموال مازاد دستگاه‌ها است، اما متاسفانه ساز و کاری که برای اجرای قانون مولدسازی تدوین شده بود، به شکل نامناسبی در افکارعمومی مطرح و گرفتار دیدگاه‌های سیاست‌زده شد.

رئیس‌جمهور افزود: آنچه در این دولت مطرح شد صرفا یک ساز و کار برای اجرای قانون مولدسازی بود که از گذشته وجود داشته و متاسفانه در دولت‌های قبل از کنار آن عبور شده و اجرا نشد. ما قانون‌گذاری جدید نکردیم، بلکه با توجه به رویکرد این دولت که بنا ندارد از کنار مسائل عبور کند، تلاش داریم این قانون را اجرا کنیم، اما متاسفانه طرح نامناسب این موضوع در جامعه باعث شد که حتی دوستان ما نسبت به آن شائبه پیدا کنند.

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: دولت مردمی بنا دارد مسائل و مشکلات انباشه شده کشور را حل و فصل کند و به عنوان مثال علاوه بر تلاش برای اجرای قانون مولدسازی، در یکسال گذشته حداقل ۲ میلیون مودی جدید مالیاتی احصا شده‌اند، در حالی که در دولت‌های گذشته اقدام موثری برای جلوگیری از فرار مالیاتی صورت نگرفت.

رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به برخی مطالب ارائه شده در این جلسه درباره لزوم برخورد با فساد و برکناری مدیران فاسد و ناکارآمد اظهار داشت: از ابتدای دولت تاکید کردم که دولت مردمی به هیچ مدیری چک سفید امضا نداده است و همه مسئولان از سطح وزیر تا دیگر مدیران به شکل دائم تحت نظارت و ارزیابی هستند.

رئیس جمهور با استقبال از پیشنهاد ارائه شده برای استفاده از نظرات فعالان فرهنگی و اجتماعی در زمینه ارزیابی عملکرد کارگزاران دولتی، به استاندار خوزستان و دیگر مسئولان دولتی تاکید کرد که از مشارکت فعالان اجتماعی و فرهنگی دغدغه‌مند در کارگروه‌های ارزیابی مدیران بهره بگیرند.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت مقابله با هجمه امپراطوری رسانه‌ای دشمن برای مایوس و ناامید کردن مردم، سهم دولت و مسئولان دولتی را در جهاد تبیین سنگین عنوان و خاطرنشان کرد: مدیران از آنجا که بیشتر در جریان مسائل هستند، بهتر و موثرتر می‌توانند در رفع گره‌های ذهنی افکارعمومی عمل کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با مهم و موثر توصیف کردن خدمات و اقدامات گروه‌های جهادی، ایجاد شورای‌عالی جهادسازندگی را اقدامی در راستای هم‌افزایی و حمایت از گروه‌های جهادی عنوان کرد.

آیت‌الله رئیسی نقش دولت را در ارتباط با مجموعه‌های جهادی حمایت، هدایت و نظارت توصیف و تصریح کرد: به هیچ وجه قرار نیست مجموعه‌های جهادی زیر نظر دستگاه‌ها و مدیران آنها باشند. مجموعه‌های جهادی باید با قوت و قدرت فعالیت خود را ادامه دهند چرا که یاری‌گر دولت هستند.

رئیس جمهور همچنین درباره مسائل مربوط به اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت: اجرای این طرح ۱۰ هدف داشت که فقط یکی از این اهداف مباحث مالی بود. در واقع این طرح برای ارتقای منزلت و نیز کیفیت کار تعلیم و تربیت اجرا شد که البته به وجه مالی آن بیشتر پرداخته شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->