تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟
سرخط خبرها

حکم قصاص برای زورگیر مشهدی که مرتکب قتل شد + عکس

  • کد خبر: ۱۶۱۱۳۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
حکم قصاص برای زورگیر مشهدی که مرتکب قتل شد + عکس
سردسته باند زورگیری فردی را هنگام سرقت موبایل به قتل رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرداد ۹۸، سه جوان موتورسوار که در خیابان‌های مشهد زورگیری می‌کردند با مشاهده دو جوان در انتهای بولوار امامیه به طرف آن‌ها رفتند. دو نفر از زورگیران که طعمه‌های خود را روی نیمکت پارک خطی امامیه ۸۱ به دام انداخته بودند، در حالی چاقو به دست به سمت دو جوان مذکور هجوم بردند که یکی از آن‌ها (راکب) روی موتورسیکلت نشسته و منتظر همدستانش بود تا آن‌ها را بعد از زورگیری گوشی، فراری دهد. در همین حال یکی از طعمه‌ها با دیدن چاقوی زورگیران بلافاصله از محل گریخت، اما امیر اسدی (جوان ۲۱ ساله دیگر) به چنگ زورگیران افتاد. «دزدان خشن» برای سرقت گوشی تلفن با وی درگیر شدند و در حالی که جوان ۲۱ ساله با فریاد «دزد! دزد!» از شهروندان کمک می‌خواست، ناگهان تیغه چاقو به صورت کلنگی بر پیکرش فرود آمد و او خون آلود نقش بر زمین شد.

حکم قصاص برای زورگیر مشهدی که مرتکب قتل شد + عکس

زورگیران خشن بعد از این جنایت هولناک، سوار بر موتورسیکلت به منطقه نوده (محل سکونت خودشان) گریختند و در حالی که به پرس و جو درباره سرنوشت جوان زخمی می‌پرداختند به زورگیری‌های وحشتناک خود نیز همچنان ادامه می‌دادند به گونه‌ای که موجی از رعب و وحشت در مناطق شهری به راه انداخته بودند. طولی نکشید که با مرگ جوان ۲۱ ساله، متهمان به قتل با تلاش گروه تخصصی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر و به پنجه عدالت سپرده شدند. اعضای این باند که لقب «گربه‌های وحشی» را به خود گرفتند، در بازجویی‌های فنی، دیگر همدستان خود را نیز لو دادند و مدعی شدند که برای ایجاد ترس و رعب و وحشت در دل طعمه ها، ابتدا آن‌ها را با چاقو مجروح می‌کردند، سپس اموالشان را می‌ربودند تا کسی جرئت تعقیب آن‌ها را هم نداشته باشد. این در حالی بود که «امیرحسین – الف» (سرکرده باند گربه‌های وحشی) به قتل جوان ۲۱ ساله (امیر اسدی) هنگام زورگیری گوشی تلفن همراه اعتراف کرد و به این ترتیب تحقیقات بیشتر برای ریشه یابی پرونده مذکور با دستور‌های ویژه قاضی کاظم میرزایی (قاضی ویژه قتل عمد در زمان وقوع حادثه) ادامه یافت و بیش از ۱۵ عضو باند «گربه‌های وحشی» دستگیر و محاکمه شدند. در این میان با توجه به اهمیت ماجرای قتل و ترس و وحشتی که از اقدامات هولناک این گروه خطرناک در مشهد به راه افتاده بود، پرونده ۳ نفر از سرکردگان باند گربه‌های وحشی پس از صدور کیفرخواست در دادسرای عمومی و انقلاب به شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و به این ترتیب اعضای اصلی باند پای میز محاکمه قرار گرفتند.

در جلسات محاکمه که به ریاست قاضی هادی دنیادیده برگزار شد، متهمان در حضور وکلای خود به دفاع پرداختند و قضات باتجربه دادگاه نیز با طمأنینه به جزئیات ماجرا گوش دادند که از سوی متهمان و وکلای آن‌ها بازگو شد. با آن که وکلای مدافع سعی داشتند ارتکاب جنایت را به سلب اراده متهمان به دلیل مصرف قرص و مشروبات الکلی ارتباط دهند و همچنین بر ناآگاهی سرکرده باند برای فرود آوردن ضربه چاقو به نقطه‌ای از پیکر جوان ۲۱ ساله تاکید می‌کردند که موجب مرگ وی شده بود، اما قضات دادگاه با استدلال‌های قوی و مستند، دفاعیات متهمان و وکلای آن‌ها را نپذیرفتند و پس از مشورت‌های قضایی، در نهایت دو نفر از متهمان را به اشد مجازات‌های قانونی محکوم کردند و پرونده را برای سومین متهمی که در دادگاه حضور نداشت، بازگذاشتند.

بنابر رای صادر شده از شعبه ششم دادگاه که به امضای قاضی دنیادیده (رئیس دادگاه) رسیده است، متهم امیرحسین – الف (سرکرده باند) به دلیل قتل امیر اسدی (جوان ۲۱ ساله) به قصاص نفس و به دلیل شرکت در شروع به سرقت مسلحانه مقرون به آزار به تحمل ۱۰ سال حبس و ایراد صدمات غیرکشنده به پرداخت دیه در حق اولیای دم محکوم شد. در همین حال «محمد-خ» (یکی از اعضای باند گربه‌های وحشی) نیز به اتهام شروع به سرقت مسلحانه مقرون به آزار به تحمل ۱۰ سال زندان (اشد مجازات قانونی) محکوم شد و پرونده برای سومین عضو باند که در جلسه دادگاه حضور نداشت، همچنان باز ماند.

رای صادر شده از سوی قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی قابل تجدیدنظر خواهی در محاکم دیوان عالی کشور است.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->