تأیید دو مصوبه مرتبط با «جنگ ۱۲ روزه» از سوی شورای نگهبان دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند
سرخط خبرها
دکتر روحانی در دیدار رئیس دومای روسیه:

روابط ایران و روسیه بر خلاف خواست آمریکا در مسیر بسیار خوب و رو به پیشرفت است

  • کد خبر: ۱۶۱۳۰
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۱
روابط ایران و روسیه بر خلاف خواست آمریکا در مسیر بسیار خوب و رو به پیشرفت است
رئیس جمهور، روابط ایران و روسیه را رو به توسعه و پیشرفت دانست و تاکید کرد: اطمینان دارم با وجود فشارهای آمریکا به منطقه و بخصوص ایران، دو کشور روابط خود را برغم میل و خواست کاخ سفید، بیش از پیش توسعه خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در دیدار «ویچسلاو والودین» رئیس دومای دولتی فدراسیون روسیه، با تاکید بر اهمیت نقش پارلمان ها در توسعه و تعمیق روابط کشورها اظهارداشت: گام به گام توافق های ایران و روسیه درحال اجرا است و پارلمان‌های دو کشور می توانند به پیشرفت این روابط کمک کنند.

دکتر روحانی با اشاره به ریاست رضا اردکانیان وزیر نیرو جمهوری اسلامی ایران بر کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور، اظهار داشت: ایشان بسیار فعال هستند و امیدوارم در جلسات رسمی با همتای روس خود مواردی از توافقات را که تاکنون عملیاتی نشده اند، اجرایی کنند.

رئیس جمهور با اشاره به انتخاب سفرای قبلی و فعلی ایران در روسیه از جمع نمایندگان مجلس ایران، اظهار داشت: به توانمندی آقای کاظم جلالی اعتماد داشته و اطمینان دارم ایشان  تلاش های آقای سنایی را در راستای توسعه روابط دو کشور ادامه خواهند داد.

دکتر روحانی در ادامه خاطرنشان کرد: روابط سه جانبه ایران، روسیه و چین و برگزاری مانور مشترک در دریای عمان به این معنی است که سه کشور مصمم هستند روابط نزدیک تری با هم داشته باشند.

رئیس جمهور مواضع روسیه در زمینه شهادت سردارسپهبد شهید سلیمانی و همدردی دولت این کشور در این غم بزرگ با ملت ایران را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: در موضوع شهادت شهید سلیمانی ما شاهد تروریسم دولتی آمریکا در کشور ثالث (عراق) بودیم و بسیار مهم است که دو کشور نسبت به تروریسم دولتی حساسیت بیشتری داشته باشند .

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه ما علاقه‌مند به گسترش تنش در منطقه نیستیم، گفت: ثبات منطقه برای ما و روسیه اهمیت دارد و همانند گذشته آماده همکاری و رایزنی بیشتر بین دو کشور دراین زمینه هستیم.

رئیس جمهور روابط با کشورهای منطقه اوراسیا را برای ایران بسیار مهم دانست و افزود: ما شاهد آغاز روابط تجاری با کشورهای اوراسیا هستیم و دولت روسیه در این زمینه همکاری خوبی داشته که خواهان ادامه این همکاری ها هستیم.

دکتر روحانی همچنین به نشست های سه جانبه ایران، روسیه و آذربایجان در قالب اجلاس سوچی و همچنین سه کشور ایران ، روسیه و ترکیه در روند آستانه با موضوع کمک به مردم و آینده سوریه اشاره و ابراز امیدواری کرد که اجلاس سران سه کشور در رابطه با موضوع  سوریه در آینده نزدیک در ایران برگزار شود.

رئیس جمهور همچنین ابراز امیدواری کرد همه توافقاتی که بین ایران و روسیه در زمینه سرمایه‌گذاری مشترک هر چه سریعتر در مرحله اجرا قرار گیرد.

رئیس مجلس دومای فدراسیون روسیه نیز در این دیدار روابط خوب ایران و روسیه را حاصل تصمیمات روسای جمهور دو کشور دانست و افزود: خوشبختانه شاهد تحرک خوب در روابط  تهران – مسکو هستیم و برای ما در پارلمان نیز بسیار مهم است که از نظر قانونگذاری زمینه لازم را برای اجرایی شدن تصمیمات دولت ها فراهم کنیم.

«ویچسلاو والودین» در همین رابطه به تشکیل جلسات کمیسیون مشترک پارلمانی دو کشور اشاره کرد و افزود: امروز دومین جلسه مشترک پارلمانی را در تهران برگزار کردیم و در این جلسه موضوعات مختلف روابط دو کشور را با هدف توسعه همکاری ها مورد بررسی قرار دادیم.

رئیس دومای روسیه افزود: مسئله کلیدی کمیسیون ما توسعه روابط تجاری دو کشور بود و بر این باور هستیم که با دیدارها و جلسات بیشتر می‌توانیم به نتایج بهتری دست یابیم.

والودین همچنین اظهار داشت: برغم اینکه در منطقه تنش افزایش یافته ، ما باید در راستای کاهش تنش قدم برداریم و بدنبال توسعه روابط باشیم و اجازه ندهیم این چالش ها ما را از هم دور کند.

رئیس دومای روسیه تاکید کرد: ما در پارلمان بر این باور هستیم که تصمیمات دو دولت باید اجرایی شود و ما باید به اجرای آن کمک کنیم و هرچه بیشتر در سطوح مختلف برای تحقق این اهداف تلاش شود نتایج بهتری را شاهد خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->