رونمایی از پوستر سریال «پسران هور» + عکس تمام شبکه‌های استانی تلویزیون HD شد نامزدی ۱۰ شاعر برای جایزه «تی. اس. الیوت» پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «رهایی» در مشهد «مراسم تدفین» در جشنواره شانلی اورفه ترکیه تمدید مهلت ارسال اثر به بخش عکس نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» مستند «شیرین» در راه جشنواره خیرونا اسپانیا هیئت انتخاب بخش آیین‌ها و بازی‌های نمایشی جشنواره آیینی و سنتی را بشناسید بزرگداشتی برای «آرش رصافی» سینماگر، در جشنواره فیلم کوتاه تهران پیام تسلیت معاون رئیس‌جمهور برای درگذشت مادر همایون شجریان انتقاد دختر «رابین ویلیامز» به ویدیو‌های جعلی هوش مصنوعی از پدرش آموزشی برای خنداندن | برگزاری رویداد ملی آموزشی طنز «قلمه» در مشهد آموزش داستان نویسی | چشم‌های دکمه‌ای من (بخش چهارم) در ۲ سالی که از جنگ غزه گذشت، نویسندگان و شاعران چه واکنش‌هایی به این مسئله نشان دادند؟ شیراز میزبان اپرای عروسکی «حافظ» بهروز غریب‌پور می‌شود افتتاح نخستین مرکز علوم و فناوری‌های نوین ایران در مشهد | فرصتی برای آشنایی با دستاورد‌های علمی و فناوری روز + فیلم جیسون بیتمن، فیلمی بر اساس رمان «شریک» می‌سازد
سرخط خبرها

«محسن تنابنده» از برزیلی ها جایزه گرفت

  • کد خبر: ۱۶۱۵۲۲
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰
«محسن تنابنده» از برزیلی ها جایزه گرفت
فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی شانزدهمین جایزه بین المللی خود را از نوزدهمین جشنواره فیلم «فانتاسپوآ» برزیل دریافت و محسن تنابنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره را به خود اختصاص داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این جایزه طبق اعلام سینه ایران، چهارمین جایزه بین المللی محسن تنابنده برای فیلم «جنگ جهانی سوم» است که باید نامزدی در شانزدهمین دوره جوایز سینمای آسیا و سی و ششمین دوره جوایز هوادینگ لس آنجلس (انتخاب مردم چین) را نیز به این دستاوردها اضافه کرد.

ساخته هومن سیدی که اخیرا جایزه بهترین فیلم جشنواره استانبول ترکیه را نیز دریافت کرده، نماینده رسمی سینمای ایران در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۳ بود.

این فیلم پس از حضور موفق در جشنواره ونیز و کسب دو جایزه بهترین فیلم و بازیگر بخش افق‌ها، در سی و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو، هشتمین دوره جشنواره فیلم جهان آسیا در لس‌آنجلس و جشنواره فیلم استکهلم سوئد نیز حضور موفقی داشت. همچنین در فهرست فیلم‌های جشنواره پالم اسپرینگز ۲۰۲۳ قرار گرفت و اخیرا هم سه جایزه اصلی بهترین فیلم، کارگردانی و بازیگر مرد (محسن تنابنده) را از جشنواره فیلم بلگراد در کشور صربستان دریافت کرد. این فیلم اخیرا از سی و هفتمین جشنواره فیلم فریبورگ سوییس نیز جایزه ویژه هیات داوران مسابقه اصلی و نیز تقدیرنامه هیات داوران جوان را کسب کرد.

«جنگ جهانی سوم»، ششمین فیلم بلند هومن سیدی پس از «آفریقا»، «سیزده»، «اعترافات ذهن خطرناک من»، «خشم و هیاهو» و «مغزهای کوچک زنگ‌زده» است و روایت «شکیب» یک کارگر روزمزد بی‌خانمان (با بازی محسن تنابنده) است که هرگز نتوانسته با از دست دادن همسر و پسرش در زلزله سال‌ها پیش کنار بیاید. در طی چند سال گذشته، او با یک زن کر و لال، به نام لادن رابطه برقرار کرده است.

منبع: آفتاب‌‌نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->