برش‌هایی از زندگی «مصطفی اسداللهی» | جست‌وجوگر ایده در میان خطوط بازپخش سریال لیسانسه‌ها در شبکه سه + زمان پخش جشنواره ملی موسیقی نواحی به پایان راه رسید بازیگران جدید فصل سوم سریال خاندان اژدها را بشناسید نگاهی به وضعیت طراحی پوستر تئاتر در مشهد به بهانه روز گرافیک فیلم «داستان‌های موازی» اصغر فرهادی در بازار کن پیام هم‌دردی وزیر فرهنگ با مجروحان و خانواده‌های جان‌باختگان حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس ویژه برنامه «از مامان بگو» به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در تلویزیون+ زمان پخش صوت | آهنگ جدید مصباح قمصری با نام سوز عشق سریال یزدان روی آنتن شبکه سه + زمان پخش اکران جهانی سری جدید فیلم سوپرمن نگاهی ویژه به سریال «نوجوانی» تام هنکس با دنباله فیلم سگ تازی در راه سینما نگاهی به درآمد حاصل از اکران سیار سینمای ایران کتاب «از سرزمین بی‌پرنده تا قلعه» منتشر شد حراج مجموعه‌ای نادر از نسخه‌های اولیه آثار شکسپیر مریم مؤیدپور، مترجم ادبیات آلمانی درگذشت + علت فوت
سرخط خبرها

فروش یک میلیاردی «برادران سوپرماریو»

  • کد خبر: ۱۶۱۵۶۵
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
فروش یک میلیاردی «برادران سوپرماریو»
فروش جهانی انیمیشن اقتباسی «برادران سوپرماریو» بعد از بیست و ششمین روز اکران خود از مرز یک میلیارد دلار عبور کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این انیمیشن در بیست و ششمین روز اکران خود به فروشی فراتر از یک میلیارد دلار رسید تا اولین انیمیشن از زمان همه‌گیری کرونا و دهمین انیمیشن تاریخ سینما نام بگیرد که به فروش میلیارد دلاری دست می‌یابد.

«برادران سوپرماریو» در آمریکای شمالی، فروش پیش‌بینی شده آخر هفته ۴۰ میلیون دلاری را از محل ۴۲۰۴ سالن سینما رقم زد تا گیشه این انیمیشن تا به امروز در آمریکا ۴۹۰ میلیون دلار باشد. همچنین این فیلم در گیشه بین‌الملل نیز با اضافه کردن ۶۸.۳ میلیون دلار به مجموع ۵۳۲.۵ میلیون دلار رسید تا فروش جهانی خود را از مرز یک میلیارد دلار عبور دهد.

این انیمیشن تاکنون رکورد‌های زیادی را شکسته است، از جمله پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ یونیورسال در گیشه آمریکا با عبور از «مینیون‌ها: ظهور گرو» (۳۶۹.۷ میلیون دلار) و سومین فیلم پرفروش تاریخ فعالیت کمپانی یونیورسال در آمریکا پس از «دنیای ژوراسیک» و «E.T» بدون احتساب تورم.

در سطح جهانی نیز «برادران سوپرماریو» هفتمین فیلم پرفروش تمام اداور کمپانی یونیورسال است و بالاتر از آثاری، چون «قلمرو دنیای ژوراسیک» و انیمیشن «من نفرت‌انگیز» جای گرفته است.

انیمیشن «برادران سوپرماریو» توسط یونیورسال، ایلومینیشن و «نینتندو» تولید شد و دهه‌ها ساخت آن در برنامه بوده است. بخشی از این تأخیر به دلیل تردید «نینتندو» برای بازگشت به این شخصیت پس از اقتباس لایو اکشن در سال ۱۹۹۳ بود که شکست بزرگی خورد و به عنوان یکی از بدترین فیلم‌های ساخته شده مورد تمسخر قرار گرفت. اما ایلومینیشن که مجموعه انیمیشن‌های «من نفرت‌انگیز» و «آواز بخوان» را تولید کرده است، با همکاری «نینتندو» این اقتباس جدید را به سینما آورده است. «کریس ملداندری» بنیانگذار ایلومینیشن، این فیلم را با همکاری «شیگرو میاموتو» طراح افسانه‌ای «نینتندو» تهیه کرده است.

«آرون هوروات» و «مایکل جلنیک» کارگردانی انیمیشن «سوپر ماریو» را با بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری بر عهده داشته‌اند که برای یک فیلم انیمیشن هزینه مقرون به صرفه‌ای محسوب می‌شود. به عنوان مثال، ساخت انیمیشن‌های پیکسار و دیزنی اغلب دو برابر این رقم هزینه دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->