گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران
سرخط خبرها

شوک AFC به رقیب استقلال پیش از بازی حساس امروز

  • کد خبر: ۱۶۱۶۴
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹
شوک AFC به رقیب استقلال پیش از بازی حساس امروز
کنفدراسیون فوتبال آسیا با حضور یوهان بولی مهاجم جدید و گران قیمت باشگاه الریان قطر در فهرست بازی های پلی آف مخالفت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تلاش ها برای اضافه کردن نام یوهان بولی مهاجم ساحل عاجی به فهرست الریان به جایی نرسید تا با مخالفت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا شوک بزرگی به رقیب استقلال در فاصله چند ساعت تا بازی حساس امشب وارد شود.


باشگاه الریان دو هفته قبل با صرف هزینه دو تا سه میلیون دلاری یوهان بولی مهاجم ساحل عاجی باشگاه سن ترویدن بلژیک را به خدمت گرفت تا ساختار تهاجمی خود را برای رقابت های آسیایی تقویت کند اما طولانی شدن پروسه امضای قرارداد با این بازیکن و دیرارسال کردن مدارک او برای ثبت در فهرست آسیایی شوک بزرگی را به اردوی الریان وارد کرد.


به نوشته روزنامه استاد الدوحه دیگو آگیری سرمربی اروگوئه ای که حساب خاصی روی بولی برای حضور در مثلث ویرانگر تهاجمی در کنار الحرازی و یاسین براهیمی باز کرده بود دیروز مطلع شد که ای اف سی با درخواست ورود نام این بازیکن به فهرست مخالفت کرده است از همین رو شوکه از این اتفاق بولی را از فهرست نفرات مد نظر کنار گذاشت.


با خروج بولی از فهرست الریان به نظر می رسد بار دیگر بخت به سباستین سوریا کهنه کار رو کرده تا امشب از ابتدا در ترکیب اصلی به میدان برود، اتفاقی که میانگین سنی الریان را بالا برده و این می تواند خبر خوبی برای فرهاد مجیدی و استقلالی ها باشد.

منبع: ورزش‌سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->