صدور هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی از سوی سازمان محیط زیست (۱۹ مهر ۱۴۰۴) تعامل گسترده مدیریت شهری مشهد با شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور | ۶۰۷ ایده نو برای پیشرفت شهر در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد عنوان شد؛ پروژه‌های شهری با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسند توانمندسازی بیش از ۷۷ هزار شهروند در شش‌ماهه نخست امسال به وسیله آموزش‌های تخصصی فرهنگسرا‌های سطح شهر مشهد وزیر آموزش و پرورش: تأسیس بیش از ۸۵۰ مرکز هنرستان در دستور کار است اخطار برای همه مشهدی‌ها | هوای امروز شهر برای تمام گروه‌ها آلوده و خطرناک است (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است مشهد، پیشتاز در استفاده از آسفالت پلیمری در کلان‌شهر‌های کشور امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایداری جو و افزایش دما در خراسان رضوی (۱۶ اردیبهشت ماه ١۴٠٢) 

  • کد خبر: ۱۶۲۳۸۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
پایداری جو و افزایش دما در خراسان رضوی (۱۶ اردیبهشت ماه ١۴٠٢) 
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به افزایش دما در سطح استان، گفت: از اوایل وقت امروز سامانه ناپایدار جوی خارج شده و این امر سبب شده است که وضعیت جوی استان نسبتا پایدار شود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

آذر رضایی پور در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در ٢۴ ساعت گذشته ریوش با ٣ درجه و بردسکن با ٢۶ درجه به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی بوده‌اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان سرخس با سرعت ۵۶ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است. همچنین بیشترین میزان بارش از شهرستان فریمان به میزان ١.٨ میلیمتر، باخرز ١.٧ میلیمتر و مشهد ١.۴ میلیمتر ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ١٣ و ٧ درجه را به ثبت رسانده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ٢١ درجه و در سردترین ساعات به ١٠ درجه خواهد رسید. 

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: براساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی از اوایل وقت امروز سامانه ناپایدار جوی خارج شده و این امر سبب شده است که وضعیت جوی استان نسبتا پایدار شود. 

وی ادامه داد: طی ٧٢ ساعت آینده این وضعیت ادامه دارد هر چند در نواحی شرقی استان گاهی وزش باد شدید و در بخش‌های از نیمه شمالی وقوع بارش‌های رگباری باران دور از انتظار نیست.

گفتنی است؛ از امروز روند افزایش دما آغاز می‌شود.

با توجه به گزارش پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد مقدس شاخص کیفیت ٢۴ ساعت گذشته این کلانشهر با شاخص ۴٧ بوده و امروز مشهد با شاخص ۶٧ در شرایط قابل قبول قرار دارد. ایستگاه‌های سرافرازان، پایانه امام رضا (ع)، خاقانی، کریمی، شهر، چمن، آوینی، الهیه، تقی‌آباد، سحاد، لشگر، ماشین ابزار و طرق در شرایط پاک قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->