۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴) آبفای تهران برای توزیع آب شرب در زمان قطعی، آب بسته‌بندی توزیع می‌کند (تکذیب شد)
سرخط خبرها

کشاورزی شهری ظرفیتی برای افزایش تعاملات اجتماعی شهروندان

  • کد خبر: ۱۶۲۳۹۳
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کشاورزی شهری ظرفیتی برای افزایش تعاملات اجتماعی شهروندان
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد ازکشاورزی شهری به عنوان ظرفیتی برای افزایش تعاملات اجتماعی در بین شهروندان یادکرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین مختاری در این خصوص اظهار کرد: بهترین و کامل‌ترین نتیجه از باز تولید سیستم تامین مواد غذایی و غذا در شهر، می‌تواند کشاورزی شهری باشد؛ کشاورزی شهری یک استراتژی تکمیلی برای کاهش فقر شهری، نا امنی غذایی، ایجاد تعاملات اجتماعی بین شهروندان، بهبود شرایط زیست محیطی، بهبود سلامت جسم و روان، کاهش هزینه‌های مدیریت شهری و توسعه اقتصادی شهر است.

وی با بیان اینکه کشاورزی شهری، به فعالیت‌هایی که به تولید، فرآوری، عمل‌آوری و توزیع محصولات غذایی گیاهی، که توسط شهرنشینان برای مصارف شخصی یا محلی اتفاق می‌افتد اشاره دارد گفت: مزایای اقتصادی کشاورزی شهری، از پتانسیل‌های بالقوه در آن است که باید بدان توجه داشت. مزایایی همچون، فرصت‌های کار‌آفرینی، فرصت‌های شغلی جدید که فرصت‌های کسب درآمد را به همراه دارد، کمک به پس‌انداز خانوار، افزایش مقرون به صرفه بودن مواد اولیه غذایی و غذا از جمله این موارد است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد هدف کشاورزی شهری احترام به پتانسیل زندگی سالم و حفظ طبیعت در شهر دانست و گفت: حفظ و افزایشِ تنوع محیط زیستی، کمک به اشتغال‌­زایی، افزایش امنیت غذایی، افزایش تعاملات اجتماعی، کاهش آلودگی هوا و ... از دیگر اهدافی است که در اجرای پروژه‌های کشاورزی شهری دنبال می‌شود.

مختاری احداث نخستین بوستان کشاورزی شهری مشهد در حاشیه بزرگراه امام علی علیه السلام را از اقدامات موثر مدیریت شهری طی سال‌های اخیر اعلام کرد و افزود: در بخش کشاورزی شهری این بوستان، حدود ۲۰۰ مزرعه ۲۵ متر مربعی برای کاشت محصول به شهروند واگذار و تمامی محصولات تولیدی از آن خود فرد است.

وی ادامه داد: بر اساس هماهنگی انجام شده با دانشگاه فردوسی مشهد از ۱۰ اردیبهشت ماه امسال، ثبت نام شهروندان در باشگاه کشاورزی شهری آغاز و راهبری عملیات به زراعی شامل کاشت، داشت و برداشت توسط دانشگاه فردوسی مشهد در دو فصل زراعی صورت می‌پذیرد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد با اشاره به اینکه در دوره بهاره محصولات متنوعی، چون ذرت، نخود، گوجه فرنگی، بادمجان، خیار، هندوانه و ... در این محل کاشت می‌شود گفت: در کشت پاییزه نیز محصولاتی، چون شلغم، چغندر، کاهو، کلم و ... به همت شهروندان کشت خواهد شد.

مختاری افزود: توجه به کشت سالم و ارگانیک بدون استفاده از محصولات شیمیایی، امنیت غذایی و جذب مشارکت گروه‌های اجتماعی از جمله مواردی است که در این پروژه هدف‌گذاری شده و می‌تواند از منظر اجتماعی یک گام منحصر به فرد برای تقویت سرمایه اجتماعی شهر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه کشاورزی شهری مشهد واقع در بوستان کشت پارک چهل بازه (حاشیه بزرگراه امام علی (ع)، حدفاصل بلوارسید رضی و دانشجو) با امکان کشت و کار در قطعات اختصاصی در خدمت شهروندان گرامی است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->