توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چاووش اوغلو: نشست ایران، روسیه، ترکیه و سوریه چهارشنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲) در مسکو برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۲۴۶۹
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳
چاووش اوغلو: نشست ایران، روسیه، ترکیه و سوریه چهارشنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲) در مسکو برگزار می‌شود
وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد که نخستین نشست چهارجانبه وزرای امور خارجه ترکیه، ایران، روسیه و روسیه در تاریخ چهارشنبه ۱۰ ماه مِی (۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲) برنامه ریزی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، چاووش اوغلو در مصاحبه زنده تلویزیونی گفت که هنوز معلوم نیست چه کسانی از ایران در این نشست حضور خواهند داشت و اگر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران به همراه آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به سفر آفریقایی برود، مقام دیگری به مسکو اعزام خواهد شد.

وی گفت: شاید بتوانیم یک کنفرانس مطبوعاتی در نشست وزیران خارجه برگزار کرده و بیانیه مشترکی صادر کنیم، ولی از قبل نمی‌توان به وضوح در خصوص نتایج این نشست و توافق احتمالی آن اعلام نظر کرد.

وزیر خارجه ترکیه در ادامه با اشاره به اظهارات نامزد‌های انتخابات ترکیه درباره موضوع سوریه افزود: کمال قلیچداراوغلو با دادن وعده خارج کردن نیرو‌های نظامی ترکیه از خاک سوریه، اعلام کرده است که گروه (ی. پ. گ) یک تشکیلات تروریستی نیست؛ در حالی که نتیجه اقدام تروریستی آن‌ها آوارگان زیادی وارد ترکیه شده‌اند.

وی با ادعای ناتوانی دولت مرکزی سوریه در مدیریت مناطق شمالی و شرقی سوریه اظهار کرد: "حتی اگر ترکیه از مناطق شمالی سوریه عقب نشینی کند، دولت مرکزی سوریه باید با مخالفان (به گفته چاوشش اوغلو) میانه رو، نیرو‌های مسلح شبه نظامی و گروه‌های متعدد مخالف خود که همه از سوی ایالات متحده آمریکا حمایت می‌شوند، درگیر شود تا بتواند وارد این مناطق شود. "

چاووش اوغلو بار دیگر مدعی شد: اگر نیرو‌های نظامی ترکیه از منطقه خارج شوند، گروه‌های تروریستی این خلاء را پر خواهند کرد و آن‌ها مخالفان خود را تبعید خواهند کرد و این امر به معنای موج جدید مهاجرت به سوی ترکیه خواهد بود.

وی ورود موج دیگر از آوارگان سوری به ترکیه را تهدیدی بسیار جدی برای امنیت ملی کشور خود عنوان کرد و گفت: چرا ترکیه باید بهای آن را بپردازد؟

وزیر امور خارجه ترکیه خواستار تعامل جهان عرب با دولت سوریه برای بازگشت آوارگان جنگ به کشور خود شد و گفت: ما وارد تعامل با دولت مرکزی سوریه شده ایم و فعلا روند مذاکره ادامه دارد.

چاووش اوغلو پیش از این با اشاره به برگزاری جلسات مقدماتی نشست وزیران خارجه در چارچوب یک نقشه راه با حضور وزرای اطلاعات و دفاع چهار کشور ایران، سوریه، روسیه و ترکیه گفته بود: در جلسات فنی در زمینه افزایش امنیت در حوزه‌های مختلف و مبارزه با تروریسم بحث شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->