یک میلیارد دلار شرط‌بندی در فوتبال ایران؛ متهم پنهان تورم در بازار بازیکنان لیگ چرا مشهد میزبان استقلال نشد؟ | ورزشگاه امام‌رضا(ع) در خواب زمستانی با اعلام AFCمشهد میزبان استقلال نمی شود مهاجم جدید استقلال وارد ایران شد پرسپولیس به فروش می‌رسد | اطلاعیه فروش باقی‌مانده سهام دولتی باشگاه مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی!
سرخط خبرها

آقای خاص به پاریس نزدیک شد

  • کد خبر: ۱۶۲۸۲۱
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
آقای خاص به پاریس نزدیک شد
سرمربی پرتغالی تیم رم به حضور در پاری سن ژرمن ابراز علاقه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پاری‌سن‌ژرمن به نظر می‌رسد آماده پایان همکاری با «کریستوف گالتیه» سرمربی خود و جذب سرمربی مشهوری است که ۲ بار سابقه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در کارنامه دارد.
شبکه فرانسوی RMC خبر داده «لوئیز کامپوس» مشاور ورزشی باشگاه پاریسی با مدیربرنامه‌های «ژوزه مورینیو» درباره حضور او در پاری‌سن‌ژرمن در فصل تابستان گفتگو کرده است.
رسانه فرانسوی می‌گویند مورینیو پس از رد پیشنهاد چند هفته پیش چلسی، علاقه‌مند به حضور در پاریس است و این موضوع را هم پنهان نکرده است.
در حالی که مذاکرات بین کامپوس و «خوزخه مندز» به مرحله «پیشرفته» رسیده است، مورینو به‌رغم اینکه عاشق زندگی در رم است، اما «آقای خاص قصد دارد تیمی را انتخاب کند که به بلندپروازی‌های او نزدیک باشد».
گفته شده مورینیو که سال گذشته رم را به مقام قهرمانی لیگ کنفرانس اروپا رساند و تنها جام اروپایی این تیم را به ارمغان آورد، تنها به پیشنهاد تیم‌های پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید جواب مثبت خواهد داد.
با وجود اینکه انتخاب سرمربی‌ها و اقدامات کلان باشگاه پاریسی در قطر به وقوع می‌پیوندد، با اینجال مورینیو گزینه محبوب کامپوس است و اگر او حرف آخر را درباره سرمربی بزند، آقای خاص جلوتر از همه برای هدایت پاری‌سن‌ژرمن خواهد بود.
سرمربی ۶۰ ساله رم که پیشتر با پورتو و اینتر به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسیده بود، تا سال ۲۰۲۴ با قرمز و زرد‌های پایتخت‌نشین ایتالیا قرارداد دارد و پاریسی‌ها باید رضایت این باشگاه را نیز جلب کنند.
اوضاع برای گالتیه و پاریسی‌ها پس از حذف زودهنگام از لیگ قهرمانان اروپا در پی شکست از بایرن مونیخ در مرحله یگ‌چهارم نهایی این تورنمنت، بد و بدتر شده و با وجود اینکه آن‌ها در آستانه قهرمانی در لیگ یک فرانسه هستند، اما سرمربی فرانسوی به نظر می‌رسد فصل آینده در پارک دوپرنس حضور نخواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->