درباره کوچه‌ای قدیمی در محله توحید مشهد | پاچناری که گلشن شد اطلاعیه تعطیلی ۵ بوستان مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مطالبه ساکنان محله سجادیه مشهد برای بازگشت مشوق‌های بافت فرسوده ثبت ۱۰ رویداد گردشگری مشهد مقدس در تقویم ملی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خیلی مهم بود که اتصال مترو به حرم مطهر رضوی در دوره ششم شورا انجام شود رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه به شهر بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس + فیلم هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری، پیش‌نیاز اساسی برای فسادستیزی | پایبندی به انقلاب و فرهنگ جهاد، سرشت ذاتی پهلوانان است

  • کد خبر: ۱۶۲۸۴۴
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری، پیش‌نیاز اساسی برای فسادستیزی | پایبندی به انقلاب و فرهنگ جهاد، سرشت ذاتی پهلوانان است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه فرهنگ پهلوانی از گذشته تاکنون درونمایه فسادستیزی بوده است، گفت: این‌طور گمان نکنید که اگر پای‌کار انقلاب آمدید و در برابر کارشکنی‌ها و مفاسد ایستادگی کردید، این کار قرار نیست هزینه‌ای داشته باشد، زیرا جریان فساد برای دفاع از منافع خود به هیچ تعهد اخلاقی پایبند نیست و اینجاست که جز فداکاری در مبارزه، راه دیگری باقی نمی‌ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مدیرکل ورزش و جوانان و جمعی از رؤسای هیئت‌های ورزشی استان خراسان رضوی که به مناسبت فرارسیدن روز فرهنگ پهلوانی و ورزش‎های زورخانه‎ای به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان برگزار شد، پایبندی به مبانی انقلاب و جهاد را سرشت ذاتی جان پهلوانان خواند و اظهار کرد: امروز متعلق به آقایی است که در روز احد، یک تنه در برابر سه هزار نفر از کفار قریش ایستاد و در روایت آمده که پس از جنگ، ۹۰ زخم کاری بر بدن داشت، اما بازهم شمشیر می‌چرخاند و در پاسخ به امر نبی مکرم اسلام (ص) به یمین و یسار لشکر دشمن می‌زد.

وی افزود: محور فرهنگ پهلوانی، علی ابن ابی‌طالب (ع) است، اما دلیل نام‌گذاری امروز نه‌فقط وقوع غزوه خندق بلکه سیره شخصیت بزرگواری بود که، ولی خدا بود و در میانه جنگ هماورد نداشت، اما وقتی شرایط ایجاب می‌کرد که از تبدیل‌شدن اسلام به یک تز قدرت جلوگیری کند، حتی حاضر شد سکوت کند تا دستان مبارکش را ببندند و در خانه‌اش را به آتش بکشند. این سبک زندگی اولیای الهی است که از فشار‌ها نمی‌ترسند و از سوءقصد جانی گرفته تا هجمه فرهنگی، در برابر هیچ‌چیز سازش‌پذیر نیستند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه فرهنگ پهلوانی از گذشته تاکنون درون‎مایه فسادستیزی بوده است، خاطرنشان کرد: مسئله فسادستیزی، یکی از آرمان‌های محوری انقلاب ما است بنابراین این‌طور گمان نکنید که اگر پای‌کار انقلاب آمدید و در برابر کارشکنی‌ها و مفاسد ایستادگی کردید، این کار قرار نیست هزینه‌ای داشته باشد، زیرا جریان فساد برای دفاع از منافع خود به هیچ تعهد اخلاقی پایبند نیست و اینجاست که جز فداکاری در مبارزه، راه دیگری باقی نمی‌ماند.

وی ادامه داد: در حکومت غیرمعصوم، اگر قصد کار کردن برای خدا را داشته باشید، هر عمل شما می‌تواند ختم به یک سختی و گرفتاری شود. اگر می‌خواهید در خط امیرالمؤمنین (ع) باشید و برای حق جان‌فشانی کنید، باید حفاظت از خود را به خدا بسپارید و با تمام توان برای حق به میان بیایید.

در پایان این مراسم به نیابت از رئیس فدراسیون ورزش‎‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، «شال پهلوانی» به آیت‌الله علم‌الهدی اهدا شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->