۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
با پیگیری های شهرآرانیوز اتفاق می افتد

تا دو ماه آینده آب به روستای زوخانو می رسد + فیلم

  • کد خبر: ۱۶۲۹۹۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۳
تا دو ماه آینده آب به روستای زوخانو می رسد + فیلم
در پی خبری مبنی بر بی آبی روستای زوخانو در یک کیلومتری سد تبارک و پس از پیگیری های شهرآرانیوز، معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفای خراسان رضوی، قول آبرسانی روستای زوخانو را تا دو ماه آینده داد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش در گزارشی با عنوان " روایتی از بی آبی روستای زوخانو شهرستان قوچان، در یک قدمی سد تبارک | تشنه لب چشمه " که در شهرآرانیوز منتشر شد، به وضعیت بی آبی و گلایه های ساکنین این روستا اشاره شد. پس از آن پیگیری های مجدانه خبرنگار ما برای رسیدن به نتیجه شروع شد.

 در ابتدا به سراغ مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی رفتیم تا جویای علت بی آبی روستای زوخانو شویم. حمیدرضا سراجی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز پس از اظهار بی اطلاعی از بی آبی این روستا اظهار کرد: ابتدا باید اطمینان پیدا کنید که این منطقه روستا است، زیرا روستا تعریف مشخصی دارد ابتدا باید با مدیران میانی و فرمانداری طرح بحث کنید تا بررسی‌های اولیه انجام شود در صورتیکه از این راه به پاسخ نرسیدید بعد در استانداری پیگیری کنید.

پس از بی نتیجه ماندن مصاحبه، پیگیر مدیر آبفای قوچان شدیم که متاسفانه از این مسیر هم به نتیجه ای نرسیدیم.

در همین رابطه به سراغ معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا خراسان رضوی رفتیم. مهدی جاه طلب علت بی آبی روستای زوخانو را اینگونه توضیح میدهد: با توجه به اینکه در اطراف این روستا تصفیه خانه وجود نداشت و احداث تصفیه خانه نسبت به جمعیت ساکنان این روستا با هزینه‌های بالا مقرون به صرفه نبوده وهمچنین به دلیل اینکه این روستا به صورت خودگردان اداره می‌شده است و تحت پوشش آبفا استان نبوده است تاکنون بی آب مانده است.

او بیان میکند: علیرغم اینکه این روستا تحت پوشش ما نبود اما اقدامات خدماتی روستا را انجام دادیم و از سال گذشته تاکنون باتخصیص اعتبار ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، چاهی در نزدیکی روستا و در کنار رودخانه حفر شد و شبکه توزیع برق چاه نیز نصب شد، ولی با توجه به اینکه قرارداد پیمانکار تمام شد نتوانست پروژه را تمام کند و در کار وقفه‌ای انجام شد.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا خراسان رضوی تصریح میکند:ولی با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده فقط منتظر نصب مخازن آب و تجهیز چاه هستیم تا آبرسانی به روستا انجام شود.

جاه طلب در انتها تاکید کرد: بنده همینجا این قول را به شهرآرانیوز خواهم داد تا ظرف دوماه آینده و قبل از هفته دولت مردم این روستا از نعمت آب بهره‌مند خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->