سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

نتانیاهو: ۹۵ درصدِ مشکلات امنیتی اسرائیل به‌خاطرِ ایران است

  • کد خبر: ۱۶۳۱۳۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۵
نتانیاهو: ۹۵ درصدِ مشکلات امنیتی اسرائیل به‌خاطرِ ایران است
نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی روز سه‌شنبه گفت که ۹۵ درصد مشکلات امنیتی این رژیم از ایران ناشی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه مدعی شد که ۹۵ درصد از مشکلات امنیتی رژیم تحت امر او از ایران ناشی می‌شود. 

نتانیاهو در «همایش امنیتی و دفاعی اسرائیل» که نشستی با حضور مقام‌های ارشد جنگی رژیم صهیونیستی است گفت: «روشن است که ۹۵ درصد از مشکلات امنیتی اسرائیل از ایران ناشی می‌شود.»

تحلیلگران مسائل غرب آسیا در ماه‌های گذشته خروج آمریکا از این منطقه که یکی از پیامدهای افول این کشور در صحنه بین‌المللی به شمار می‌رود را از جمله مهم‌ترین چالش‌های امنیتی پیش روی رژیم صهیونیستی قلمداد کرده‌اند. 

این تحولات افزایش نگرانی‌های رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال افزایش قدرت و نفوذ ایران در منطقه را به همراه داشته است. 

نتانیاهو گفت: «ما با تلاش‌های ایران جهت کلید زدن یک کارزار چندجبهه‌ای علیه خودمان مواجه هستیم. دستور من به ارتش اسرائیل و دستگاه‌های امنیتی این است که برای یک کارزار در چند جبهه آماده باشید... اگر به چنین چیزی نیاز داشته باشیم می‌توانیم آن را انجام دهیم.»

اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ساعاتی بعد از آن مطرح شد که جنگنده‌های این رژیم در عملیاتی موسوم به «سپر و پیکان» مناطق مختلفی از نوار غزه را هدف قرار دادند.

وزارت بهداشت نوار غزه صبح امروز اعلام کرد در این حملات ۱۳ نفر به شهادت رسیده و ۲۰ نفر از جمله چند زن و کودک مجروح شده‌اند. سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه این عملیات با همکاری سرویس امنیت کل در اراضی اشغالی فلسطین «شاباک» صورت گرفته، خبر داد که در این عملیات از ۴۰ جنگنده استفاده شده است.

عصر امروز نیز رژیم موقت صهیونیستی در دور دیگری از حملات شرق شهر خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را هدف حمله قرار دادند که در پی آن، دو نفر به شهادت رسیدند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از اظهاراتش در «همایش امنیتی و دفاعی اسرائیل» طبق روال عادت به اظهارنظر درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز پرداخت و گفت تل‌آویو همه تلاش خود را برای جلوگیری از دستیابی ایران به «سلاح هسته‌ای» انجام خواهد داد. 

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

در مقابل، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا به شمار می‌رود و تا کنون با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحاتی خود را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است. 

نتانیاهو گفت: «اسرائیل هر آنچه در توان دارد برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای را به کار خواهد گرفت و تلاش خواهد کرد از ایجاد جبهه‌های ترور توسط ایران علیه ما جلوگیری کند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->