اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برخی اعضای شورای امنیت خواستار نشست فوری این شورا جهت بررسی تحولات غزه شدند

  • کد خبر: ۱۶۳۱۷۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳
برخی اعضای شورای امنیت خواستار نشست فوری این شورا جهت بررسی تحولات غزه شدند
برخی از اعضای شورای امنیت، برگزاری نشست فوری این شورا جهت بررسی تحولات نوار غزه را خواستار شدند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری "سما"ی فلسطین، کشورهای فرانسه و چین، دو عضو دائم شورای امنیت و امارات به عنوان عضو غیر دائم آن درخواست کردند که امروز چهارشنبه یک نشست فوری و پشت درهای بسته در شورا برای بررسی تحولات نوار غزه و حمله اخیر رژیم صهیونیستی به این منطقه برگزار شود.

حساب توییتری هیئت دائم امارات در سازمان ملل  اعلام  کرد، امارات، فرانسه و چین از شورای امنیت خواستند نشست فوق‌العاده‌ای را بعدازظهر امروز پشت درهای بسته برگزار کرده و تحولات نگران‌کننده نوار غزه را مورد بررسی قرار دهند.

سایت شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مقامات این رژیم در تلاش برای ممانعت از برگزاری این نشست ویژه شورای امنیت درباره تحولات رو به تشدید در غزه هستند؛ اما تا این لحظه تلاش‌ها بی‌فایده بودند.

رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه حمله‌ای را علیه نوار غزه آغاز کرد که در نتیجه آن ۱۵ فلسطینی از جمله چهار زن و چهار کودک به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->