نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی لاپید: اسرائیل خطرناک‌ترین بحران سیاسی تاریخ خود را تجربه می‌کند زلنسکی برای حضور در نشست پوتین و ترامپ اعلام آمادگی کرد نماینده پوتین با عراقچی دیدار کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بالگرد رزمی نیروی دریایی آمریکا در کالیفرنیا سقوط کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کانال مالی ایران - سوئیس برای ارسال دارو و غذا محقق شد

  • کد خبر: ۱۶۳۴۰
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۶
کانال مالی ایران - سوئیس برای ارسال دارو و غذا محقق شد
سفارت سوئیس در تهران پنجشنبه ۱۰ بهمن با انتشار پیامی در توییتر این خبر را اعلام کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سال گذشته سفارت سوئیس در تهران با انتشار پیامی در توئیتر اعلام کرد که این کشور در تلاش است یک کانال «شفاف» مالی مستقل برای عرضه دارو، وسایل پزشکی و مواد غذایی به ایران ایجاد کند. سفیر سوئیس در تهران در گفت‌وگویی از پیشرفت در روند مذاکرات مربوط به این کانال مالی مستقل خبر داده بود. حدود یک سال و نیم از طرح ایجاد این کانال می‌گذرد. اکنون دولت سوئیس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که کانال مالی بشردوستانه برای صدور دارو و غذا به ایران موسوم به «شتا» زیر نظر وزارت خزانه‌داری آمریکا فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده است. ۲۷ ژانویه/ ۷ بهمن نخستین تراکنش مالی از طریق این کانال انجام شد.

بر همین اساس صادرکنندگان کالا و بانک‌هایی که با «شتا» همکاری می‌کنند موظف‌اند به طور کاملاً شفاف اطلاعات مربوط به تجارت با ایران، طرف ایرانی قرارداد، و همچنین مبلغ تراکنش مالی را اعلام کنند. این داده‌ها برای راستی‌آزمایی و حصول اطمینان از شفافیت در اختیار وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار می‌گیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->