حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه «جولانی» برای سرکوب کُردها، تجهیزات نظامی به حلب فرستاد انهدام شبکه جاسوسی مرتبط با موساد با هویت مجازی «جیمز بی‌دین» ابراز امیدواری وزیر خارجه فرانسه نسبت به تبادل زندانیان بین تهران و پاریس عراق در آستانه دریافت سامانه پدافند هوایی پیشرفته غزه: تعلیق فعالیت صلیب سرخ، خطرناک و غیرانسانی است پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت انصارالله‌: طرف‌های میانجیگر روی موضوع خلع سلاح حماس حساب نکنند ترامپ به انتخاب نخست‌وزیر زن در ژاپن واکنش نشان داد ضربات جدید مقاومت فلسطین به اسرائیلی‌ها در غزه سطح آماده‌باش ارتش اشغالگر از ترس عملیات ضدصهیونیستی افزایش یافت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آغاز گفتگوهای غیرمستقیم میان هیات‌ فلسطینی و رژیم صهیونیستی تناقض‌گویی‌های ترامپ در سالگرد نیروی دریایی آمریکا نماینده پارلمان فرانسه: «ماکرون» کشتی‌های امدادی به نوار غزه بفرستد مسئول فلسطینی: بعید است توافق سریعی درباره غزه حاصل شود جهاد اسلامی: مقاومت تا آزادی فلسطین ادامه دارد نتایج رسمی انتخابات نمایشی سوریه اعلام شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گزارشی از ایرانیان دیپورت شده از آمریکا پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستورکار باشد عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی واکنش نشان داد اعتراض ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان مبارکه اصفهان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو: طرح ترامپ آغاز پایان جنگ است مدیران کم‌کار، بیکار شدند! محبی‌نیا: تصویب کنوانسیون CFT، اشرافیتِ کارگزاران نظام به مسائل روز جهان را نشان داد
سرخط خبرها

آغاز سکوت انتخاباتی در ترکیه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۳۸۱۸
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۴
آغاز سکوت انتخاباتی در ترکیه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲)
تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ترکیه از لحظاتی قبل پایان یافت و به این ترتیب شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات فردا آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ترکیه از لحظاتی قبل پایان یافت و به این ترتیب شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات فردا یکشنبه آغاز شده است.

بر اساس اعلام این رسانه، توقف تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ترکیه از ساعت ۱۸:۰۰ امروز به وقت محلی (۱۵:۰۰ به وقت بین المللی) در این کشور آغاز شد.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و بیست و هشتمین دوره انتخابات پارلمانی ترکیه فردا یکشنبه ۱۴ می ۲۰۲۳ از ساعت ۰۸:۰۰ (به وقت محلی) در سراسر این کشور آغاز و تا ساعت ۱۷:۰۰ ادامه خواهد یافت.

بیش از ۱۹۱ هزار صندوق رای در ۹۷۳ حوزه و ۱۰۹۴ حوزه انتخاباتی در سراسر ترکیه برای انتخاب رئیس جمهور که قرار است برای ۵ سال در این کرسی بماند، برپا خواهد شد.

در انتخابات فردا ۶۰ میلیون و ۶۹۷ هزار و ۸۴۳ واجد شرایط در ترکیه رای می‌دهند و ۴ میلیون و ۹۰۴ هزار و ۶۷۲ رای اولی در این دوره انتخابات مشارکت خواهند یافت. همچنین ۵۳ هزار و ۱۷۲ نفر نیز در زندان‌ها در رای‌گیری شرکت می‌کنند.

با کناره‌گیری محرم اینجه از حزب مملکت، رجب طیب اردوغان نامزد ائتلاف «جمهور»، کمال کیلیچداراوغلو کاندید ائتلاف «ملت» و سینان اوغان به‌عنوان نامزد ائتلاف «آتا» در این انتخابات به رقابت خواهند پرداخت. همچنین ۲۴ حزب و ۱۵۱ نامزد مستقل برای کسب کرسی در پارلمان ترکیه در این انتخابات شرکت خواهند کرد.

برای ۳ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۹۸ نفر از واجدان شرایط در خارج از کشور، صندوق‌های رای در ۷۳ کشور و ۱۵۶ نمایندگی خارجی در نظر گرفته شده بود. روند رای‌گیری در نمایندگی‌های خارج از کشور ۹ می‌پایان یافت. رای‌گیری در مبادی ورودی گمرک برای افرادی که در مدت زمان تعیین شده در کشور محل اقامت خود نتوانسته‌اند رای خود را به صندوق بیاندازند، تا ساعت ۱۷:۰۰ (به وقت محلی) فردا ادامه دارد.

از سوی دیگر بعد از ساعت ۱۸ فردا مراسم عروسی با رعایت ممنوعیت‌های انتخاباتی و قوانین مشخص شده برگزار می‌شود.

پخش اخبار مربوط به نتایج انتخابات توسط رسانه‌ها از ساعت ۲۱:۰۰ (به وقت محلی) مجاز خواهد بود. اما در صورتی لزوم ممکن است شورای عالی انتخابات تصمیم بگیرد رسانه‌ها نتایج اولیه را قبل از ساعت ۲۱:۰۰ منتشر کنند.

بر این اساس، شورای عالی انتخابات نتایج غیررسمی انتخابات ریاست جمهوری را تا ساعت ۲۳:۵۹ (به وقت محلی) اعلام خواهد کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->