۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عامل سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش مشخص شد

  • کد خبر: ۱۶۳۸۴۰
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۳
عامل سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش مشخص شد
مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری توضیحاتی درباره انتشار گزارش نهایی بررسی سانحه سقوط هلی کوپتر حامل وزیر ورزش ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن رضایی فر با اشاره به استقلال تیم بررسی سانحه یادآور شد:  بالگرد MIL.171 هلال احمر به هنگام انتقال وزیر ورزش و جوانان و هیئت همراه از شهرستان رابر کرمان به شهرستان بافت در مورخه ۱۴۰۱/۱۲/۴ دچار سانحه شد.

وی افزود: این بالگرد به علامت ثبت و نظارت سازمان هواپیمایی کشوری نبوده، ولی بدلیل ماهیت غیرنظامی پرواز، با استناد به آئین نامه بررسی سوانح و حوادث هوایی غیرنظامی مصوب هیئت دولت، بررسی سانحه توسط سازمان هواپیمایی کشوری انجام پذیرفت و گزارش آن به مراجع ذیصلاح دولتی و قضایی ارسال شد.

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان، مقام عالی آن وزارت و هیئت همراه، در روز چهارشنبه مورخه ۱۴۰۱/۱۲/۳ برای انجام ماموریت‌های محوله به شهر سیرجان در استان کرمان اعزام شده و در انتهای آن روز به شهر کرمان سفر می‌کنند.

وی بیان کرد: در روز پنجشنبه مورخه ۱۴۰۱/۱۲/۴، با درخواست مسئولین استان کرمان به منظور افتتاح و بازدید سایر اقدامات توسعه‌ای ورزش و جوانان، بالگردی از هلال احمر برای انجام پرواز انتقال وزیر و هیئت همراه در مسیرکرمان- رابر- بافت- ارزوئیه درخواست می‌شود. مسافران منظور در این پرواز به ایستگاه عملیاتی جمعیت هلال احمر، در موقعیت جنوب شرقی و خارج از فرودگاه کرمان مراجعه کرده و بالگرد در ساعت ۱۴:۱۰ به وقت محلی از شهرکرمان به مقصد شهر رابر به پرواز در آمده و در ساعت ۱۵:۰۵ در مقصد فرود آمده و بالگرد خاموش شده است.

مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: پس از مراجعه مجدد وزیر و هیئت همراه به بالگرد، تعدادی مسافر به هیئت همراه اضافه شده و نهایتاً بالگرد با مجموع ۲۰ سرنشین (خدمه و مسافر) در ساعت ۱۵:۲۰ به مقصد شهر بافت به پرواز درآمده و بالگرد از سمت شمال شرقی به محدوده ورزشگاه شهرستان بافت نزدیک شده و با مشاهده زمین فوتبال چمن تصمیم به فرود در آن گرفته و به دلیل وجود موانع پروازی و سوله‌های ورزشی، پس از یک گردش، تقرب خود را از سمت شمال برای فرود در ورزشگاه شروع کرد، درحالیکه شرایط جوی، جهت و میزان باد برای پرواز ایمن نبوده است.

رضایی فر گفت: بالگرد در ارتفاع حدود ۱۰ متری سطح زمین دچار لرزش و انحراف به سمت چپ شده که اظهارات خلبانان نشان می‌دهد وی اقدام برای کنترل بالگرد کرده، ولی موفقیت آمیز نبوده است. مستندات صحنه سانحه نشان می‌دهد بالگرد پس از گردش به سمت چپ قصد فرود داشته که دچار افت ارتفاع شده و ابتدا ارابه فرود جلوی بالگرد با ضربه شدید به سطح چمن ورزشگاه برخورد کرده و بالگرد به طور نامتعارف به سمت چپ منحرف و پس از برخورد ملخ دم به زمین نامتعادل و دچار سانحه و به صورت واژگون متوقف شده است. در این سانحه یک نفر جان خود را از دست داده و ۱۰ نفر از جمله وزیر ورزش و جوانان بطور جدی مصدوم شده اند.

وی خاطرنشان کرد: در مراحل بررسی سانحه، مشکل فنی در بالگرد یافت نشده و علت وقوع سانحه عامل انسانی (خلبان) عنوان شده است که البته تصمیم گیری‌های مدیریتی و نبستن کمربند ایمنی مسافران نیز عوامل کمکی بوده اند.

به گفته رضایی فر، نکته‌ای که درخصوص تعداد سرنشینان مجاز باید عنوان شود این است که بالگرد دارای ظرفیت ۲۲ سرنشین بوده، ولی قرار بوده که تعداد ۱۸ نفر سوار بالگرد باشند.

مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری گفت: توصیه‌های ایمنی درخصوص نحوه بهره برداری وسائل پرنده دولتی و ضرورت بروزرسانی شیوه‌های بهره برداری بالگرد‌های هلال احمر به مبادی ذی‌ربط ارسال شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->