مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها
سرخط خبرها

احتمال قطعی ۱۱ روزه اینترنت برای برگزاری امتحانات نهایی مدارس

  • کد خبر: ۱۶۳۹۰۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
احتمال قطعی ۱۱ روزه اینترنت برای برگزاری امتحانات نهایی مدارس
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت:ما به دنبال قطع اینترنت بودیم و نه به صورت سراسری و قطعی، اینترنت در حوزه‌های امتحانی به مدت ۳۵دقیقه در ۱۰ الی ۱۱ روز برگزاری آزمون نهایی پایه دوازدهم اینترنت خارجی و بین المللی را خواستاریم.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با موضوع فرایند برگزاری امتحانات نهایی خردادماه امروز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ برگزارشد.

وی درباره سازو کار‌هایی که برای امنیت امتحانات نهایی اظهار کرد: مصوبه ۸۶۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۲ تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۴۰ درصد است، همچنین در سال ۱۴۰۳ تاثیر سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و در سال ۱۴۰۵تاثیر سوابق تحصیلی به۶۰ درصد می‌رسد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش وپرورش با طرح این سوال که این تاثیر اثر در آموزش و پرورش دارد یا نه؟ گفت: معیار ارزشیابی به برای دانش آموزانی که مربوط به نظام آموزش وپرورش گذشته بوده که مدرسه مرجعیت خود را ازدست داده بود و این مصوبه می‌تواند موقعیت طلایی باشد که دانش آموزان توجه خود را به کتاب و از حافظه پروری جلوگیری کنیم و دانشجویان تاکید بیشتری بر حافظه پروری دارد و این مصوبه می‌تواند دانش آموزان به سوی آموزش و یادگیری عمیق سوق دهد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری امتحان نهایی در دوره یازدهم در سال گذشته برگزار شده بود، گفت: امسال آزمون نهایی ویژگی رقابتی به خود گرفته است.

ارزشیابی بانک سوال در سراسر کشور بود تا همه دبیران در طراحی سوال برای همه فراهم کرده و دو بار این سوال ارزیابی می‌شود و سپس در اختیار طراحان اصلی قرار می‌گیرند که این طراحان بر عهده افراد خبره است و برای اولین طراحان سوال در قرنطینه انجام می‌گیرد و برای طراحان طراحی سوالات آزمون‌های داخلی و خارجی در قرنطینه انجام گیرد و پس از طراحی سوال‌ها رمز نگاری می‌شود و این رمز‌ها قفلش شکسته نمی‌شود و در روز آزمون این رمز به رئیس حوزه داده می‌شود و چند دقیقه قبل از آزمون فردی در اتاق تکثیر سوالات تکثیر و پلمب می‌شود و ما امکان لو رفتن سوالات را به صفر رساندیم و به والدین قول می‌دهم که هیچ امکان لو رفتنی وجود ندارد.

زارعی درباره تصحیح برگه‌ها گفت: تصحیح الکترونیکی در خرداد ماه تصحیح دستی را کلا جمع کنیم و تصحیح الکترونیکی انجام می‌گیرد و برگه‌های آزمون به استان دیگر تصحیح می‌شود و پاسخ دانش آموزان توسط سه مصحح انجام می‌شود و نمره نهایی توسط سامانه جمع بندی می‌شود.

وی با بیان به سازمان سنجش به داوطلبان یک کد یکتا می‌دهد، عنوان کرد: ما براساس کدی سوابق تحصیلی در سازمان سنجش بارگذاری می‌کنیم. برای کسانی که ایجاد سابقه تحصیلی که سوابق تحصیلی ناقص دارند از دیماه شیوه نامه به مراکز آموزشی ابلاغ شد و محدودیت‌ها برداشته شد.

وی درباره ترمیم نمره گفت: به همه داوطلبان فرصت ترمیم نمره داده شدو همچنین برای افرادی که در زارعی ادامه داد: گذشته در ترمیم نمره شرکت کردند، می‌توانند در دی ماه و خرداد ماه همزمان با امتحانات نهایی برگزاری میشود واگر همزمان با امتحان نهایی بود می‌توانند در شهریور ماه آزمون دهند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی عنوان کرد: این آزمون یک آزمون ملی است و به یک عزم ملی نیازمند است، همچنین ر یاست جمهور به سازمان‌ها و وزارت کشور با استانداران تاکید به همکاری به آموزش وپرورش کردند و روز دوشنبه با در وزارت کشور با استانداران برگزارشده است.

وی درباره امنیت در آزمون نهایی گفت در استان با نیرو‌های امنیتی جلسه داریم و تمام حوزه‌های برگزاری آزمون مجهز به دوربین مدار بسته و تکثیر کننده سریع و همچنین دستگاه‌های سینگنال سال و فلزیاب هستند و از داوطلبان می‌خواهم به کانال‌های که انهارا به گرفتن پاسخ‌ها و سوال سوق دهند، اعتماد نکنند.

زارعی عنوان کرد: با هر نوع تخلفی با شدت و حدت برخورد می‌شود و از دادستان خواستیم یک شعبه برای این جرائم در نظر بگیرند و کانال‌ها رصد می‌شود و هرداوطلبی که در این تخلفات را مرتکب شوند، دانش آموزان متخلف از ۱تا ۱۰ سال از شرکت در آزمون نهایی محروم خواهند شد و بابت اینکه این آزمون رقابتی است، دستورالعمل برخورد با این جرایم به حوزه ارسال شده است.

رئیس مر کز ارزشیابی درباره تغییر سوالات از خرداد سال ۱۴۰۱ گفت: این سوالات به صورت مفهومی شده است تا توجه دانش آموزان بیشتر به کتاب باشد و مرجعیت کتاب قراردهند تا تمیز بین دانش آموزان دارای یادگیری عمیق سوالاتی را با سطح پایین و بالا قرار داده آیم.

زارعی ادامه داد: گروهی در شاد ویژه دانش آموزان پایه دوازدهم قراردادن تا دانش آموزان نظرات و مشکلات خود را در حوزه امتحانی، سوالات آزمون، شرایط آزمون و تخلفات انجام گرفته گزارش دهند و در اسرع وقت پیگیری خواهد شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین با کیفیت نظام آموزش و پرورش درباره قطعی اینترنت گفت: ما به دنبال قطع اینترنت بودیم و نه به صورت سراسری و قطعی اینترنت در حوزه ها‌ی امتحانی به مدت ۳۵دقیقه در ۱۰ الی ۱۱ روز برگزاری آزمون نهایی پایه دوازدهم اینترنت خارجی و بین المللی را خواستاریم.

وی درباره آمار تخلفات در سال گذشته تصریح کرد در دی ماه در انتشار سوال ۹ مورد برخورد داشتیم و مابقی تخلفات جزئی بوده است.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->