هشدار ترامپ به نتانیاهو درباره مذاکرات با ایران رونمایی از تمبر یادبود همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و عمان کدام اتباع افغانستانی می‌توانند در ایران بمانند؟ تأیید مذاکرات مستقیم جولانی با اسرائیلی‌ها عراقچی به قالیباف تبریک گفت رئیس دیوان عالی کشور در مشهد: مردم، ذی‌نفع و مسئول تحقق امنیت و عدالت هستند پزشکیان از نقش عمان در روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا قدردانی کرد انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول آن روزنامه ۱۸ سند همکاری میان ایران و عمان امضا شد ایران تلاش برای ضربه‌زدن به وحدت مسلمانان را محکوم کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) جوزف عون راهی بغداد می‌شود (۶ خرداد ۱۴۰۴) یک شبکه سازمان‌یافته ضدامنیتی در کرمان شناسایی شد (۶ خرداد ۱۴۰۴) مقامات رژیم صهیونیستی و سوریه مخفیانه دیدار کردند ماجرای تصادف فرزند یک نماینده با مأمور پلیس در خط ویژه (خرداد ۱۴۰۴) پادشاه عمان از پزشکیان به صورت رسمی استقبال کرد+ فیلم آیت الله علم الهدی: انقلاب اسلامی، بازتاب اندیشه جوادالائمه (ع) در تاریخ معاصر است ۱۰۰ هیئت امنیتی از سراسر جهان در مسکو گردهم می‌آیند احمدیان در مسکو: باید از فرصت‌هایی که جلوی پای ملت‌ها گذاشته شده است، استفاده کرد رویداد «روح‌الله» آغاز شد + جزئیات برای نخستین بار یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه طائف عربستان به زمین نشست معاون وزیر خارجه از برنامه‌ریزی برای سفر پزشکیان به ارمنستان خبرداد اولین واکنش نماینده فریمان به عدم انتخاب در هیئت‌رئیسه مجلس | قاضی‌زاده هاشمی: نیازمند انسجام بیشتر میان نمایندگان حوزه شرق کشور هستیم + فیلم پژمان‌فر: پیامک‌ها تأثیری بر انتخاب رئیس مجلس نداشت | به تعداد نمایندگان شرق کشور در مجلس معترضیم + فیلم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از حمله موشکی به اهداف حیاتی در اراضی اشغالی خبر داد دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه رفت (۶ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امورخارجه: ایرانی‌ها هرگز در برابر فشار و تهدید تسلیم نمی‌شوند رئیس جمهور دقایقی پیش تهران را به مقصد مسقط ترک کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تدوین نهایی طرح ملی «مدارس تابستانی مهارت» تا هفته آینده

  • کد خبر: ۱۶۳۹۸۷
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱
تدوین نهایی طرح ملی «مدارس تابستانی مهارت» تا هفته آینده
رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور از تدوین نهایی طرح ملّی مدارس تابستانی مهارت خبر داد و گفت: این طرح ملّی با همکاری و مشارکت سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور، وزارت آموزش و پرورش و کمیته امداد تا پایان هفته آینده نهایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین حسینی‌نیا معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور در هفتمین جلسه شورای عالی نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی گفت: با اجرای این طرح دانش‌آموزان می‌توانند در طول سال‌های تحصیلی در اوقات فراغت تابستان با گذراندن دوره‌های مهارت‌آموزی در ۱ الی ۳ دوره تابستانی به صورت پیوسته صاحب یک مهارت تخصصی قبل از ورود به دانشگاه و خدمت مقدس سربازی شوند.

وی با اشاره تأکیدات مقام معظم رهبری بر توسعه مهارت‌آموزی در دیدار با کارگران و معلمان گفت: هفتمین نشست شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی با حضور حداکثری اعضا و با هدف توسعه نهضت مهارت‌آموزی در سراسر کشور برگزار شد.

رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور، مشخص شدن تکالیف دستگاه‌های عضو شورا در راستای گسترش نهضت ملّی مهارت‌آموزی در گام دوم انقلاب با هدف انسجام و هماهنگی بیشتر در اجرایی‌شدن برنامه را از مهم‌ترین مصوبات این شورا برشمرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->