گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: خاموشی در بخش خانگی خط قرمز دولت است

  • کد خبر: ۱۶۴۲۲۰
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
معاون اجرایی رئیس‌جمهور: خاموشی در بخش خانگی خط قرمز دولت است
معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: خاموشی در بخش خانگی خط قرمز دولت بوده، مدیریت مصرف برق در بخش خانگی و توزیع پیک مصرف در طول شبانه روز از دیگر اقداماتی است که وزارت نیرو در دستور کار قرار داده و با این اقدام به پایداری شبکه برق کمک کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن منصوری در همایش مشترک وزارتخانه‌های نیرو، کشور و صمت با استانداران و مدیران صنعت برق کشور با بیان اینکه مدیریت مصرف برق در سال گذشته یک اقدام جهادی و بی نظیر بود، تأکید کرد: در تابستان سال جاری نیز مانند سال گذشته باید مدیریت مصرف برق را از دولت شروع کنیم و با برنامه‌های همه جانبه کارها را پیش ببریم. حفظ پایداری شبکه برق و تأمین برق کافی برای بخش‌های مختلف مصرف کننده در سال گذشته بی‌نظیر بود و در حالی رخ داد که در سال‌های قبل ما شاهد خاموشی‌های گسترده در کشور بودیم.

وی با مثبت ارزیابی کردن وضعیت تولید و توزیع برق کشور گفت: وقتی شاخص‌های رشد را بررسی می‌کنیم شاهد این هستیم که در بسیاری از بخش‌ها همانند صنعت برق وضعیت رو به رو رشدی داریم و این واقعیت بعضاً توسط اندیشکده‌ها و مراکز مطالعاتی خارجی و معاند نیز مورد تأیید قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم در بسیاری از حوزه‌ها همانند صنعت برق ناترازی‌های شدیدی وجود داشت، اظهار کرد: وقتی دولت سیزدهم روی کار آمد چیزی حدود ۱۵ هزار مگاوات ناترازی میان تولید و مصرف برق کشور وجود داشت که مدیریت این ناترازی کار چندان آسانی نبود.

منصوری با تأکید بر اینکه عبور از این شرایط بدون تدبیر و کار جهادی میسر نبود، گفت: همکاران ما در وزارت نیرو و صنعت برق کشور با اتخاذ تدابیر هوشمندانه و دقیق شرایط را به نحو احسن مدیریت کردند.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه تمرکز وزارت نیرو روی توسعه صنعت برق و افزایش تولید سبب شد تا در این دو سال به اندازه تمام دولت قبل نیروگاه ایجاد شود، اظهار کرد: ٦٠٠٠ مگاوات برق باید از طریق نیروگاه‌های جدید به شبکه سراسری کشور تزریق شود.

وی با بیان اینکه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کنار مدیریت برق صنایع و ایجاد تعهد برای صنایع بزرگ به منظور خودکفایی در تولید برق از جمله اقدامات بود، گفت: این موضوع سبب شد تا وضعیت صنعت برق به ثبات برسد.

منصوری با بیان اینکه اقدام دیگر اجرای طرح‌های و پروژه‌های بزرگ توسط وزارت نیرو در سفرهای استانی رئیس جمهور بود که بسیاری از آن‌ها در همین بازه زمانی کوتاه به ثمر رسیده و نتایج آن قابل مشاهده است، گفت: امروز دیگر برق تنها یک موضوع اقتصادی و خدماتی نیست.

وی ادامه داد: اکنون در جامعه ما برق یک موضوع سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیز شده است و به همین دلیل لازم است با برنامه ریزی‌های همه جانبه نسبت به مدیریت آن اقدام شود.

منصوری با انتقاد از برخی که تلاش می‌کنند در حوزه مدیریت مصرف برق دو گانه برق خانگی و یا صنعتی را ترویج دهند، گفت: مدیریت مصرف برق در هر دو بخش مهم است و باید نسبت به مدیریت مطلوب مصرف در هر دو بخش اهتمام داشته باشیم.

وی با اشاره به ضرورت آغاز طرح‌های مدیریت مصرف برق از دستگاه‌های دولتی اظهار کرد: در سال گذشته مدیریت مصرف برق تابستان از خود دولت شروع شد و برق بسیاری از دستگاه‌های پرمصرف قطع شد، امسال نیز باید از خود دولت طرح‌های مدیریت مصرف را شروع کنیم تا همراهی بیشتر مردم را داشته باشیم.

به گفته وی باید نهایت تلاش خود را در حوزه تولید انرژی برق به کار بگیریم و به گونه‌ای در آینده حرکت کنیم که در سطح نیاز کشور شاهد تولید برق کافی باشیم و ناترازی‌ها را از بین ببریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->