نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

پاسخ منفی عربستان به آمریکا | در روابط با ایران بازنگری نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۱۶۴۳۷۲
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶
پاسخ منفی عربستان به آمریکا | در روابط با ایران بازنگری نمی‌کنیم
یک رسانه عربی اعلام کرد، رهبران عربستان در پاسخ به درخواست هیئت‌های مختلف اعزامی آمریکا به این کشور برای بازنگری در تجدید روابط با ایران، این تصمیم را برگشت ناپذیر اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری اساس میدیا در مقاله‌ای به نقل از منابع آگاه خبر داد، مسئولین سعودی به تمام هیئت‌های آمریکایی که طی هفته‌های اخیر به این کشور سفر کردند، گفتند که هرگز از تصمیم خود در برقراری روابط جدیدش عقب نشینی نکرده و خود را در برقرای روابط با هر قدرت اقتصادی یا سیاسی در جهان در چارچوب منافع خود و منطقه آزاد می‌بینند.

در بخش دیگری از این مقاله آمده است طی هفته‌های اخیر، ایالات متحده شمار زیادی از فرستادگان خود را به شکلی که حتی می‌توان آن را خجالت آور توصیف کرد، عربستان سعودی گسیل داشت.

به اعتقاد نویسنده مقاله، کار به جایی رسید که حتی افرادی همچون سناتور جمهوریخواه لیندسی گراهام که طی برهه اخیر یکی از منتقدان افراطی عربستان به شمار می‌فت، هم در آوریل گذشته به ریاض اعزام کرد تا به نحوی از عربستانی‌ها دلجویی کرده و آنها را از تصمیم‌شان منصرف کند، که در این کار موفق نبود.

این رسانه به نقل از منابع آگاه تاکید کرد، در عین حال مسئولین سعودی به هیئت‌های آمریکایی اطمینان دادند که از هم پیمانی تاریخی و دوستی با ایالات متحده دست نخواهند کشید و با وجود تمامی رفتارهای نگران کننده و بی احترامی‌‌هایی که نسبت به دغدغه هایشان صورت گرفته و نیز عدم پایبندی واشنگتن به تعهداتش در قبال آنها این روابط باقی خواهد ماند.

به اعتقاد نویسنده، واشنگتن از این پس باید به اراده ژئواستراتژیک جدیدی که توافق عربستان و ایران در منطقه به وجود آورده احترام بگذارد، زیرا منطقه به سوی تنش زدایی و صفر کردن مشکلات فیما بین پیش می‌رود و از این پس دیگر نمی‌تواند از این شکاف برای دخالت‌های بی پایان خود در منطقه استفاده کند.

او افزود: واشنگتن همچنین باید بپذیرد که جهان تغییر کرده و منطقه هم در حال تغییر است و در تصمیماتی که در ریاض گرفته می‌شود توجهی به تاثیرگذاری‌ها (فشارها) و خواست، برنامه‌ها و تمایلات قدرت‌های بزرگ، نخواهد شد.

تاریخ روزی خواهد نوشت که اشتباهات بایدن، منطقه را به سطحی از هوشیاری و آگاهی و برنامه ریزی رساند که ایالات متحده آمریکا از دهه چهل قرن گذشته آن را به چشم ندیده است.

این نویسنده در پایان افزود امروز دیپلماسی آمریکایی توانایی بازگرداندن عقربه‌های ساعت را به آن دوره‌ها ندارد، منطقه به شدت از واشنگتن فاصله گرفته است و این سیاست‌های اشتباه ساکنان کاخ سفید بود که نقش زیادی در شکل‌گیری چنین رویکردی نقش اساسی را ایفا کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->