عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم نامه وزرای خارجه ایران، روسیه و چین به گوترش و رئیس شورای امنیت حماس تونل‌های خود را بازسازی کرده است دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور ترکیه در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم فهرست رسمی اعضای کابینه یمن که به شهادت رسیدند، منتشر شد + عکس دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور تاجیکستان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای روسیه: ایران همچنان رویکردی مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد دیدار پزشکیان با آنتونیو گوترش در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم معاون اول رئیس جمهور به شهدای کابینه یمن ادای احترام کرد تأکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حل مسائل اراضی رودخانه چهل‌بازه در چارچوب ضوابط قانونی جزئیات تازه از تفویض اختیارات رئیس‌جمهور به استانداران پزشکیان : ایران همواره آماده حل‌وفصل دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود بوده است + فیلم واکنش عارف به فعال‌شدن مکانیسم ماشه: غربی‌ها آخرین برگشان را هم رو کنند؛ ما هنوز برگ اولمان را هم رو نکرده‌ایم + فیلم سرلشکر موسوی: ترور دولتمردان یمن نشانه هراس عمیق از انسجام ملت‌ها در دفاع از فلسطین است تسلیت پزشکیان در پی وقوع زلزله افغانستان وزیر دفاع: سازمان‌های شانگهای و بریکس جایگزین مناسبی برای یکجانبه‌گرایی غرب هستند + فیلم
سرخط خبرها

سامانه پاتریوت در اوکراین هدف قرار گرفت

  • کد خبر: ۱۶۴۳۹۵
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۸
سامانه پاتریوت در اوکراین هدف قرار گرفت
مقام آمریکایی می‌گوید واشنگتن در حال انجام ارزیابی‌های لازم برای مشخص کردن میزان خسارت وارده به سامانه پاتریوت ساخت این کشور در نتیجه حمله روسیه به اوکراین را بررسی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعاتی بعد از گزارش وزارت دفاع آمریکا درباره تخریب یک دستگاه سامانه پدافندی «پاتریوت» در حمله موشکی روسیه به اوکراین یک مقام آمریکایی گفته واشنگتن در حال انجام ارزیابی‌هایی برای مشخص کردن میزان آسیب وارد شده به این سامانه است. 

وزارت دفاع روسیه بعد از ظهر امروز سه‌شنبه (۲۶ اردیبهشت/ ۱۶ مه) اعلام کرد که با یک موشک هایپرسونیک سامانه پاتریوت ساخت آمریکا در اوکراین را هدف قرار داده است.

وبگاه شبکه خبری سی.ان.ان اکنون به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شده که این سامانه احتمالاً در حمله صبح سه‌شنبه روسیه آسیب دیده اما کاملاً تخریب نشده است.

مقام آمریکایی گفته واشنگتن در حال انجام ارزیابی‌هایی برای تعیین میزان خسارت است. او گفته که نتیجه این ارزیابی مشخص خواهد کرد که سامانه مذکور در محل استقرارش در اوکراین قابل تعمیر است یا اینکه باید به طور کل جمع‌آوری شود. 

یک سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در پاسخ به سوال سی‌ان‌ان درباره این موضوع وی را به دولت اوکراین ارجاع داده است. 

مقام‌های اوکراین ظهر سه‌شنبه مدعی شده بودند ۶ موشک هایپرسونیک شلیک‌شده از روسیه را رهگیری و منهدم کرده‌اند. با وجود این، ارتش اوکراین از اظهارنظر درباره ادعای روسیه مبنی بر هدف قرار دادن سامانه پاتریوت خودداری کرد. 

«یوری ایهنات»، از سخنگویان نیروی هوایی اوکراین در این خصوص گفت: «نمی‌توانیم در این خصوص اظهارنظر کنیم. ما در خصوص اخبار از منابع روسیه‌ای اظهارنظر نمی‌کنیم.»

در حال حاضر دو سامانه پدافندی پاتریوت در اوکراین مستقر هستند. یکی از این سامانه‌ها توسط آمریکا و دیگری توسط آلمان و هلند اهدا شده‌اند. 

هنوز مشخص نیست کدام یک از این سامانه‌ها در حمله روسیه هدف قرار گرفته‌اند اما از کار افتادن هر یک از آنها اثر منفی زیادی بر توانایی اوکراین در دفع حملات موشکی روسیه خواهد داشت. 

 مقام‌های آمریکایی به سی.ان.ان گفته‌اند روسیه پیش از این هم با موشک‌های هایپرسونیک سامانه پاتریوت را هدف قرار داده است. آنها مدعی شده‌اند یکی از این حملات روز ۴ می اتفاق افتاده که موفقیت‌آمیز نبوده است. 

دولت اوکراین بعد از مدت‌ها لابی‌گری موفق به دریافت سامانه دفاع موشکی پاتریوت از آمریکا شد. نیروهای آمریکایی به مدت ۱۰ هفته به اوکراینی‌ها کار با این سامانه و نگهداری آن را آموزش دادند.

این سامانه‌ها ماه گذشته میلادی وارد اوکراین شدند. 

یک مقام دیگر آمریکایی گفته ممکن است موشک‌های روسیه به یکی از قطعات سامانه پاتریوت برخورد کرده باشد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->