گلر اسبق تیم ملی در لیگ یک وینیسیوس اندازه رونالدو دستمزد می‌خواهد تاریخ و ساعت بازی سپاهان و الدحیل در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا | شروع جذاب نویدکیا در آسیا رفاقت حسینی و چشمی به هم خورد| روزبه کاپیتان اول استقلال فولام یا لیدزیونایتد؟ | مقصد نهایی طارمی این هفته مشخص می‌شود جانشین مارتینز در بارسلونا مشخص شد لایپزیش، برنده معامله با منچستریونایتد جهانبخش در راه لیگ قبرس آدان مقابل تراکتور فیکس شد؟ ترکیب احتمالی استقلال برابر تراکتور در سوپرجام | رونمایی زود هنگام از ستاره‌های جدید برگزاری سوپرجام و لیگ قهرمانان جوانان در برنامه‌های AFC ۲ بازیکن سیتی در آستانه جدایی جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد
سرخط خبرها

حسن یزدانی از امیدهای اصلی ما در المپیک است

  • کد خبر: ۱۶۴۴۱
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۱
حسن یزدانی از امیدهای اصلی ما در المپیک است
مربی تیم ملی کشتی آزاد ایران گفت: روند درمانی حسن یزدانی بسیار امیدبخش است و او همچنان یکی از امیدهای کسب مدال در المپیک محسوب می شود.
به گزارش شهرآرانیوز، عباس حاج کناری در حاشیه برگزاری اردوی تیم ملی کشتی آزاد گفت: با توجه به در پیس بودن رقابت‌های قهرمانی آسیا و میادین گزینشی برای کسب سهیمه المپیک، اردو‌های آماده سازی آزادکاران در حال پیگیری است و یک اردوی دیگر تا اعزام به قهرمانی آسیا پیش رو داریم. اردوی کنونی اوایل بهمن ماه آغاز شد و تا روز ۱۴ بهمن ادامه دارد که بعد از چند روز استراحت اردوی بعدی را استارت خواهیم زد.

وی در خصوص آخرین وضعیت حسن یزدانی گفت: خوشبختانه این آزادکار عنوان دار و پرامید، روند درمانی مطلوبی را طی می‌کند و با همین شرایط می‌توان گفت او بزودی می‌تواند تمرینات اصلی و جدی خود را آغاز کند. یزدانی همچنان یکی از امید‌های اصلی کسب مدال در المپیک است و باید در زمان باقیمانده تا المپیک به بهترین شرایط روحی و جسمی برسد.

مربی تیم ملی کشتی آزاد به برنامه‌ها و اهداف اصلی کادر فنی اشاره کرد و گفت: مهمترین هدف ما کسب سهمیه‌های باقیمانده المپیک است که امیدواریم در میادین پیش رو بتوانیم به این هدف دست یابیم. ضمن اینکه ما باید بزودی در رقابت‌های قهرمانی آسیا هم به میدان برویم و باید بتوانیم عنوان قهرمانی سال گذشته را تکرار کنیم.

حاج‌کناری در پایان گفت: خوشبختانه پشتوانه‌های باانگیزه‌ای داریم که در صورت حمایت و هدایت صحیح می‌توانند نسل آینده قهرمانان کشتی را بسازند. البته این مساله به اقدامات خوب و سازنده کادر فنی رده نوجوانان در سال‌های گذشته مربوط است که مربیان پایه توانستند نسل توانمند و مطمئنی را برای آینده ساخته و پرداخته کنند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->