رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم! سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد
سرخط خبرها

چهارمین دوره جایزه ادبی استاد «محمد قهرمان» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۴۶۳۸
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۹
چهارمین دوره جایزه ادبی استاد «محمد قهرمان» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود
چهارمین دوره جایزه ادبی استاد «محمد قهرمان» با معرفی و تقدیر از برگزیده این دوره از جایزه، دوشنبه اول خردادماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فراخوان چهارمین دوره جایزه ادبی استاد «محمد قهرمان» دیمااه سال گذشته منتشر شد. این جایزه به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی، با هدف گسترش و اعتلای زبان و ادب فارسی و به منظور پاسداشت یاد و خاطره استاد «محمد قهرمان» پژوهشگر و شاعر برجسته خراسانی پایه گذاری شده و آثار علاقمندان اعم از کتاب یا رساله مقاطع تحصیلات تکمیلی در حوزۀ ادبیات دورۀ صفویه، سبک هندی و شعر و آثار استاد محمد قهرمان که در سال ۱۴۰۰ یا ۱۴۰۱ منتشر یا دفاع شده باشد فرصت حضور در این جشنواره را داشته اند.

جایزه دوره اول این جایزه ادبی به «سعید شفیعیون» مصحح کتاب «تذکره نفایس المآثر» تعلق گرفت. در دوره دوم این جایزه «سید محمد صاحبی» مصحح کتاب «رسائل طغرای مشهدی» شایسته تقدیر شناخته شد و در سومین دوره این جایزه نیز عنوان شایسته تقدیر به «فاطمه رضوی» نویسنده رساله دوره دکتری با عنوان «رساله وسعت مشرب: صلح و آزادگی؛ رشد و دگردیسی یک اندیشه در سبک هندی» تعلق گرفت.

در مراسم چهارمین جایزه ادبی استاد محمد قهرمان که ساعت ۹:۳۰ صبح دوشنبه اول خرداد در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود، «محمدیوسف نیری» استاد دانشگاه شیراز به عنوان سخنران ویژه مراسم سخنرانی خواهد کرد.

گفتنی است استاد محمد قهرمان متولد ۱۳۰۸ تربت حیدریه و متوفی ۱۳۹۲، شاعر، مصحح، پژوهشگر و ادیب خراسانی است که به ویژه به سبک هندی و شعر و ادبیات دوره صفویه علاقه خاصی داشت و خود از غزلسرایان بنام سبک هندی بود. وی همچنین اشعار بسیاری به زبان و لهجه محلی تربت حیدریه سرود که در رتبه بندی شعر بومی ایران عنوان نخست را به خود اختصاص داده است.

چهارمین دوره جایزه ادبی استاد «محمد قهرمان» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->