گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور وارد سیستان و بلوچستان شد| رئیسی: طرح‌های مرزی بین پاکستان و ایران فعال خواهند شد+ فیلم و عکس

  • کد خبر: ۱۶۴۶۶۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۷
رئیس‌جمهور وارد سیستان و بلوچستان شد| رئیسی: طرح‌های مرزی بین پاکستان و ایران فعال خواهند شد+ فیلم و عکس
رئیس‌جمهور به‌منظور افتتاح چندین طرح عمرانی و پیگیری پیشرفت پروژه راهبردی سواحل مکران وارد استان سیستان و بلوچستان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه با استقبال مسئولان استانی از طریق فرودگاه کنارک وارد استان سیستان و بلوچستان شد.

آیت‌الله رئیسی در بدو ورود به استان سیستان و بلوچستان درباره برنامه‌ها و اهداف این سفر گفت: این سفر برای پیگیری مصوبات سفر قبلی به استان، به ویژه طرح‌هایی که در منطقه خاص مکران به عنوان منطقه‌ای که رهبری معظم انقلاب اسلامی در دوره‌های مختلف نسبت به توسعه آن تاکید داشته‌اند، انجام می‌شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اینجا ظرفیت بسیار خوبی برای رونق تولید، اشتغال، گردشگری و اقتصاد دریا دارد، افزود: به برکت انقلاب اسلامی تاکنون گام‌های خوبی برای توسعه استان برداشته شده است، اما وضع موجود استان با وضع مطلوب فاصله دارد و در این رابطه باید دولت و همه دستگاه‌های مرتبط با حکومت و نظام تلاش کنند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه در این سفر همچنین به دنبال آن هستیم که طرح‌های مرزی بین ایران و پاکستان نیز دنبال شود، اظهار داشت: در این سفر راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی، طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی و گردشگری، جاده‌های مواصلاتی و تکمیل زیرساخت‌های منطقه دنبال می‌شود.

رئیس‌جمهور با عذرخواهی از مردم استان برای اینکه امکان حضور در شهرستان‌های مختلف در این سفر پیش‌بینی نشده است، تصریح کرد: به مردم عزیز استان این وعده را می‌دهم که در اسرع وقت به شهر‌های مختلف استان سفر کنم و با مردم عزیز دیدار داشته باشم و مصوبات سفر قبلی را دنبال کنم.

رئیس‌جمهور وارد سیستان و بلوچستان شد| رئیسی: طرح‌های مرزی بین ایران و پاکستان دنبال می‌شود+ فیلم و عکس

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه توسعه‌یافتگی و رسیدگی به مسائل استان مسئله جدی دولت است، خاطرنشان کرد: اجرای عدالت برای همه نقاط کشور مسئله مهم دولت و مبنای ما در اجرای عدالت، آمایش سرزمینی است. وقتی در نقشه نگاه می‌کنیم کاملا مشخص است که در این منطقه نسبت به نقاط دیگر باید کارِ بیشتری انجام شود و این جزو برنامه‌های دولت است.

رئیس‌جمهور گفت: براساس وعده و میثاق خود با مردم تا آنجا که از رفع مشکلات و توسعه استان اطمینان حاصل کنم، پیگیری مسائل خواهم بود و این رویه دولت است که برنامه‌ها و اقدامات توسعه‌ای استان را به شکلی دنبال کند که مردم احساس و ادراک پیشرفت را داشته باشند.

رئیس‌جمهور وارد سیستان و بلوچستان شد| رئیسی: طرح‌های مرزی بین ایران و پاکستان دنبال می‌شود+ فیلم و عکس

آیت‌الله رئیسی در پایان از تلاش‌های نماینده مقام معظم رهبری در استان، استاندار، نمایندگان مجلس و مدیران عالی به‌ویژه در نیرو‌های مسلح برای رفع محرومیت‌ها و توسعه استان سیستان و بلوچستان و نیز ارتقای امنیت منطقه قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیگیری میزان پیشرفت پروژه راهبردی «توسعه سواحل مکران»، آغاز رسمی آبگیری سد کهیر، عملیات آبرسانی روستایی و آغاز عملیات اجرایی لوله‌گذاری پروژه آبرسانی از دریای عمان به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی از جمله برنامه‌های سفر آیت‌الله رئیسی به سیستان و بلوچستان است.

رئیس جمهور در این سفر همچنین در راستای تقویت سیاست و روابط همسایگی با حضور شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان بازارچه مرزی پیشین به عنوان یکی از ۶ بازارچه در حال راه‌اندازی میان ایران و پاکستان و نیز پست و خط مبادله برق میان دو کشور را افتتاح خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->