رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

دستورالعمل شیوه‌نامه تبلیغات انتخابات مجلس اعلام می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۴۷۵۸
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
دستورالعمل شیوه‌نامه تبلیغات انتخابات مجلس اعلام می‌شود
معاون سیاسی وزارت کشور از بررسی ها برای تدوین شیوه نامه تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا غلامرضا معاون سیاسی وزیر کشور در نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در تلاش هستیم تا تدابیر و تمهیدات لازم برای تبلیغات نامزدهای انتخاباتی را فراهم آوریم.

وی ادامه داد: دستورالعمل تبلیغات انتخابات پیش رو در حال آماده سازی است و بر آن هستیم تا تمامی جریانات سیاسی و احزابی که در وزارت کشور و ذیل کمیسیون ویژه احزاب وزارت کشور عضویت دارند، از شرایط مطلوبی برای تبلیغات بهره مند شوند.

وی در مورد برنامه ها و گردهمایی های انتخاباتی ای که در محیط هایی مانند دانشگاه برپا می شود یادآور شد: دانشگاه ها قوانین مربوط به خود را دارند و برای برگزای هر گردهمایی، با شرایط و مقررات خودشان اقدام می کنند. با این حال، معاونت سیاسی آماده است با تعامل و البته در چارچوب دستورالعمل ها که مبنای کار ما است، شرایط برپایی نشست ها را تسهیل کند.

غلامرضا همچنین افزود: برای هم افزایی بهتر با دیگر دستگاه های متولی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین مجلس خبرگان رهبری، در حال نگارش آیین نامه اجرایی انتخابات با همکاری شورای نگهبان هستیم و در این راستا، کارگروهی با حضور وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان تشکیل داده ایم تا آیین نامه انتخابات های مذکور تهیه و اعلام گردد.

راهبردهای ابلاغی اجرای درست انتخابات

معاون سیاسی وزیر کشور در ارتباط با سلامت انتخابات و جلوگیری از هرگونه تخلف اظهار کرد: چهار محور سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت به عنوان راهبردهایی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند و به همین منظور، وزارت کشور در حال تدوین دستورالعمل هایی است تا بر سلامت نامزدهای محترم نظارت داشته باشد و این سلامت، خود مولفه هایی دارد و موضوعات آن نیز گسترده است.

غلامرضا ادامه داد: به عنوان مثال، بحث مدارک تحصیلی نامزدهای محترم، بودجه های تبلیغاتی، کمک های مردمی و جلوگیری از خرید آراء، مهم ترین نکاتی است که در قبال سلامت نامزدها مدنظر ماست و انشاالله در پی تصویب این دستورالعمل از سوی شورای نگهبان، علاوه بر نظارت ها و استعلام های مراجع نظارتی چهارگانه کشور، ستاد انتخابات برای اجرای آن وارد خواهد شد.

۱۳۴ حزب ملی و استانی در کشور فعال هستند

غلامرضا با اشاره به میزان مشارکت اجتماعی در انتخابات اسفند سال جاری تصریح کرد: وزارت کشور مجری امر انتخابات است و اظهار نظر در مورد میزان مشارکت از سوی این نهاد، کار صحیحی نیست.

وی افزود: با این حال، وزارتخانه با تشکل ها، احزاب، گروه های سیاسی و... تعامل مطلوبی دارد و سه فراکسیون اصلاح طلب، اصولگرا و مستقل در خانه احزاب وجود دارند که احزاب مربوط به خودشان را ساماندهی می کنند و ما نیز قصد داریم نقش احزاب را در انتخابات پیش رو افزایش دهیم.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: تهیه آئین نامه قانون فعالیت احزاب در دستور کار است و کمیسیون احزاب وزارت کشور متشکل از ۶ عضو به نمایندگی از احزاب، مجلس شورای اسلامی و وزارت کشور، به امر ساماندهی و اجرای سند توافقی احزاب و دستگاه‌های مجری انتخابات می‌پردازد.

غلامرضا یادآور شد: اهمیت این اقدام از آن جهت است که اکنون در سراسر کشور، ۱۳۴ حزب ملی و استانی داریم.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->