موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

حمله یک پرسپولیسی به امیرقلعه نویی

  • کد خبر: ۱۶۵۲۶۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸
حمله یک پرسپولیسی به امیرقلعه نویی
حمید درخشان از انتخاب رضا عنایتی توسط امیرقلعه نویی انتقاد کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، حمید درخشان از انتخاب رضا عنایتی به عنوان سرمربی تیم امید ایران دلخور است و با انتقاد تند از تصمیمی که اتخاذ شده می‌گوید: «با وجود رفاقتی که با قلعه نویی داشتم نظر او روی عنایتی بود. اگر می‌خواستند بر اساس معیار‌ها سرمربی تیم امید را انتخاب کنند کارنامه من بسیار پربارتر از رضا عنایتی بود. من در رده پایه‌ها مربیگری کرده‌ام. با تیم نوجوانان به جام جهانی صعود کرده‌ام. در آسیا کاپیتان تیم ملی بوده‌ام و تمام فاکتور‌های من بهتر بود و چیزی کمتر از عنایتی نداشتم، اما این نظر شخص قلعه‌نویی بود که عنایتی سرمربی شود.»

درخشان درشرایطی به عنوان سرمربی تیم امید انتخاب نشد که پیش از انتخاب عنایتی گفته می‌شد او به این سمت منصوب می‌شود.

درخشان در مورد اینکه اگر او سرمربی تیم امید می‌شد می‌توانست تیم را به المپیک برساند، گفت: «من تجربه کار در رده پایه تیم ملی به عنوان مربی را داشتم. می‌توانستم موفق شوم، اکنون هم به عنوان یک ایرانی و یک فوتبالی برای عنایتی دعا می‌کنم تا موفق شود و تیم امید بعد از سال‌ها به المپیک برسد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->