نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و ملوان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | توقف طلایی‌پوشان در انزلی جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته اول (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دست مدعیان از صدر کوتاه ماند نتیجه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل| شاهکار ساپینتو ویدیو| خلاصه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پخش زنده بازی رئال مادرید و اوساسونا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی سپاهان و ملوان + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر + تماشای آنلاین سروش رفیعی، طراح نبرد‌های بیرون از زمین لیائو غایب بزرگ میلان در هفته اول سری آ علی کریمی چند میلیارد برای استقلال آب خورد؟| بازگشت هنگفت! طارمی در رادار نیس نصف پرسپولیس بدون مجوز و کارت بازی| سرمربی و کادر هم آی دی نداشتند! پخش زنده بازی النصر و الاتحاد در سوپرکاپ + تماشای آنلاین پرسپولیس هاشمیان ضعیف در ساختن موقعیت گل|هشدار به وحید و شاگردان VAR به تبریز رسید بازگشت علی کریمی به استقلال + عکس پیام احساسی پسر نیمار برای پدرش آل کثیر از استقلال غرامت می‌خواهد خبر خوش برای پرسپولیسی‌ها | اوریه به سپاهان رسید گزینه پرسپولیس در لالیگا
سرخط خبرها

پایان کار دی‌ماریا در تورین

  • کد خبر: ۱۶۶۰۰۷
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۵
پایان کار دی‌ماریا در تورین
وینگر آرژانتینی تیم فوتبال یوونتوس از همین حالا به بررسی گزینه‌های پیش روی خود برای بازی در فصل آینده فکر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رومئو آگرستی یکی از خبرنگاران سرشناس فوتبال ایتالیا مدعی شد که باشگاه یوونتوس تصمیم نهایی خود در مورد آنخل دی‌ماریا را گرفته و آنهم عدم تمدید قرارداد با این ستاره آرژانتینی است.
دی‌ماریا که تابستان سال گذشته به یوونتوس پیوست، با وجود عملکرد قابل قبولی که در این تیم داشته است، در برنامه‌های باشگاه برای فصل آینده جایی ندارد. قرارداد او یک ساله است و بنابراین در پایان فصل جاری بازیکن آزاد می‌شود.
دی‌ماریای ۳۵ ساله در فصلی که تنها دو هفته دیگر به پایانش باقی مانده است، فراز و نشیب‌هایی داشته و در این مدت ۳۸ بازی برای یووه انجام داده که در آن‌ها هشت گل زده و هفت پاس گل داده است. مهمترین عامل در تصمیم مدیران یوونتوس برای آزاد گذاشتن دی‌ماریا، حقوق هفت میلیون یورو در سال اوست.
با توجه به اعمال مجازات جدید باشگاه یوونتوس و کسر ۱۰ امتیاز از این تیم، رسیدن بانوی پیر به لیگ قهرمانان فصل آینده بسیار بعید به نظر می‌رسد و به همین دلیل باشگاه یوونتوس تا جای ممکن درصدد کاهش هزینه‌هاست.
گویا مدیربرنامه‌های دی‌ماریا هم مأموریت پیدا کرده که برای او تیم جدید پیدا کند و اکنون در حال بررسی گزینه‌های پیش روی این بازیکن است.
یووه تا پایان کارش در این فصل تنها دو بازی دیگر دارد که اولین آن‌ها در خانه برابر میلان و دومی در خانه اودینزه است. از این رو این دو بازی آخرین بازی‌های دی‌ماریا برای تیم راه‌راه‌پوش تورین خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->